Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moge ja wziąść na DT ale tylko do 15 sierpnia. Potem wyjezdzam z moimi 2 hasiorami za granice. Kwestia transportu bo ja z Kat jestem. Do Krakowa moge podjechac ale do Wawy już raczej nie....

Posted

Kochani, pilna pilna pilna prośba - [COLOR=blue][B]sunia haszczka została właśnie odebrana.[/B][/COLOR]

okazało się na miejscu, że jest przywiązana w komórce na kolczatce do łańcucha [COLOR=red][B]i ma 2 małe!!!![/B][/COLOR]
nie mają nawet pół domu tymczasowego-
[B][COLOR=red]kto z Warszawy moze pomóc ?!!!![/COLOR][/B]

Posted

[quote name='MaDi']Przy zagrożeniu życia jest jak najbardziej wskazane i uzasadnione. Zniknie? I co, wezmą kolejne ( już mają). Srawę trzeba skierowac do prokuratury.[/QUOTE]

Ale w Polsce wiadomo jak jest, nie zakażą im posiadania psa... Niestety

[quote name='idusiek']Kochani, pilna pilna pilna prośba - [COLOR=blue][B]sunia haszczka została właśnie odebrana.[/B][/COLOR]

okazało się na miejscu, że jest przywiązana w komórce na kolczatce do łańcucha [COLOR=red][B]i ma 2 małe!!!![/B][/COLOR]
nie mają nawet pół domu tymczasowego-
[B][COLOR=red]kto z Warszawy moze pomóc ?!!!![/COLOR][/B][/QUOTE]

w jakim wieku małe? niestety nie przychodzi mi żaden pomysł. Jak zostały odebrane? przez organizację?

Posted

[quote name='Empik']Moge ja wziąść na DT ale tylko do 15 sierpnia. Potem wyjezdzam z moimi 2 hasiorami za granice. Kwestia transportu bo ja z Kat jestem. Do Krakowa moge podjechac ale do Wawy już raczej nie....[/QUOTE]
może to jest rozwiązanie dla maluchów?

Posted

nie mamy jeszcze zadnych zdjec,, oni są w drodze powrotnej do Warszawy.
wiem że małe mają ok 3-4 miesięcy, że to 2 suczki do mamy podobne.

PORAZKA NA CAŁEJ LINII.

Haszczakowe dziewczyny, pomocy !!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Chandra']może to jest rozwiązanie dla maluchów?[/QUOTE]
z tego co się orientuje jeden z psiaków nie toleruje szczeniaków aczkolwiek niech się kolega wypowie

Posted

Może nie tyle co nie toleruje co chyba bardziej by sie bał o własną miche bo to taki cwaniak. Sam nie zje ale innemu nie da...Taki pies ogrodnika. Z kolei 2 Haszczak bez problemowy.

Mozna pomyslec i moge je wziasc no ale jak nie znajde potencjalnych opiekunów przed 15 sierpnia to co ja zrobie.... Jechac musze bo mam wszystko zaklepane i odwołac tego nie moge.

Posted

Te dwa watki są wykańczające...
Jeżeli dobrze rozumiem to mama jedzie do kliniki z której mam ja odebrać i zawieść do krakowa, maluchy są dt w wawie na dwa dni, czyli do niedzieli?

Posted

Właśnie wiedzą...

Nie było żadnych pytań, żadnych zaprzeczeń z ich strony- tylko jedno: Czy to Pani Ida.... Państwa na nas nasłała
Dziewczyny sie wyparły... ale wiadomo, ze oni wiedzą :(

Posted

[quote name='idusiek']Właśnie wiedzą...

Nie było żadnych pytań, żadnych zaprzeczeń z ich strony- tylko jedno: Czy to Pani Ida.... Państwa na nas nasłała
Dziewczyny sie wyparły... ale wiadomo, ze oni wiedzą :([/QUOTE]
Cholera, musisz powiedzieć, ze takie naloty ta organizacja robi wszędzie, w okolicach Warszawy, nawet bez zgłaszania, ze mówili o tym w Teleexpresie czy dzienniku.....