Empik Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Moge ja wziąść na DT ale tylko do 15 sierpnia. Potem wyjezdzam z moimi 2 hasiorami za granice. Kwestia transportu bo ja z Kat jestem. Do Krakowa moge podjechac ale do Wawy już raczej nie.... Quote
Pocahontas Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 sunia ma transporti DT. ale czy ona już złapana? Quote
sylwija Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Sunia ma dt, tra.sport. Teraz jest podjeta proba jej zlapania. Quote
idusiek Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Kochani, pilna pilna pilna prośba - [COLOR=blue][B]sunia haszczka została właśnie odebrana.[/B][/COLOR] okazało się na miejscu, że jest przywiązana w komórce na kolczatce do łańcucha [COLOR=red][B]i ma 2 małe!!!![/B][/COLOR] nie mają nawet pół domu tymczasowego- [B][COLOR=red]kto z Warszawy moze pomóc ?!!!![/COLOR][/B] Quote
Rumi. Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='MaDi']Przy zagrożeniu życia jest jak najbardziej wskazane i uzasadnione. Zniknie? I co, wezmą kolejne ( już mają). Srawę trzeba skierowac do prokuratury.[/QUOTE] Ale w Polsce wiadomo jak jest, nie zakażą im posiadania psa... Niestety [quote name='idusiek']Kochani, pilna pilna pilna prośba - [COLOR=blue][B]sunia haszczka została właśnie odebrana.[/B][/COLOR] okazało się na miejscu, że jest przywiązana w komórce na kolczatce do łańcucha [COLOR=red][B]i ma 2 małe!!!![/B][/COLOR] nie mają nawet pół domu tymczasowego- [B][COLOR=red]kto z Warszawy moze pomóc ?!!!![/COLOR][/B][/QUOTE] w jakim wieku małe? niestety nie przychodzi mi żaden pomysł. Jak zostały odebrane? przez organizację? Quote
Pocahontas Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 ja pierd...:angryy: w jakim wieku małe?może jakieś foto wrzućcie?małe też zabrane? czy jakaś organizacja zawiadomiona? Quote
sylwija Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 trzeba im pilnie DT szukać, ciekawe w jakim one stanie są :( Quote
Chandra Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Empik']Moge ja wziąść na DT ale tylko do 15 sierpnia. Potem wyjezdzam z moimi 2 hasiorami za granice. Kwestia transportu bo ja z Kat jestem. Do Krakowa moge podjechac ale do Wawy już raczej nie....[/QUOTE] może to jest rozwiązanie dla maluchów? Quote
Ty$ka Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Jak dla mnie porażka - sucz w takim stanie + szczeniaki :( Quote
idusiek Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 nie mamy jeszcze zadnych zdjec,, oni są w drodze powrotnej do Warszawy. wiem że małe mają ok 3-4 miesięcy, że to 2 suczki do mamy podobne. PORAZKA NA CAŁEJ LINII. Haszczakowe dziewczyny, pomocy !!!!!!!!!!!!! Quote
idusiek Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Suka i małe zostały odebrane przez Animal Rescue. Nikt nie stawiał oporów, tylok pytali non stop czy ja ( z imienia i nazwiska) ich podpierdołam... Quote
Olka1912 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Chandra']może to jest rozwiązanie dla maluchów?[/QUOTE] z tego co się orientuje jeden z psiaków nie toleruje szczeniaków aczkolwiek niech się kolega wypowie Quote
Empik Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Może nie tyle co nie toleruje co chyba bardziej by sie bał o własną miche bo to taki cwaniak. Sam nie zje ale innemu nie da...Taki pies ogrodnika. Z kolei 2 Haszczak bez problemowy. Mozna pomyslec i moge je wziasc no ale jak nie znajde potencjalnych opiekunów przed 15 sierpnia to co ja zrobie.... Jechac musze bo mam wszystko zaklepane i odwołac tego nie moge. Quote
Chandra Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Te dwa watki są wykańczające... Jeżeli dobrze rozumiem to mama jedzie do kliniki z której mam ja odebrać i zawieść do krakowa, maluchy są dt w wawie na dwa dni, czyli do niedzieli? Quote
idusiek Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 chandra- tak dokładnie tak jak napisałaś. Kto daje Suni DT? Czy mogę prosić o tel? Do Ciebie Chandra też poproszę. Quote
malagos Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 W jakim stanie są maluchy? Też szkielety? Mam nadzieję, idusiek, że nie wiedzą ci ludzie o Tobie?.......... Quote
idusiek Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Właśnie wiedzą... Nie było żadnych pytań, żadnych zaprzeczeń z ich strony- tylko jedno: Czy to Pani Ida.... Państwa na nas nasłała Dziewczyny sie wyparły... ale wiadomo, ze oni wiedzą :( Quote
sylwija Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 konsekwentnie się wypieraj i 'strugaj głupa' ;) Quote
malagos Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='idusiek']Właśnie wiedzą... Nie było żadnych pytań, żadnych zaprzeczeń z ich strony- tylko jedno: Czy to Pani Ida.... Państwa na nas nasłała Dziewczyny sie wyparły... ale wiadomo, ze oni wiedzą :([/QUOTE] Cholera, musisz powiedzieć, ze takie naloty ta organizacja robi wszędzie, w okolicach Warszawy, nawet bez zgłaszania, ze mówili o tym w Teleexpresie czy dzienniku..... Quote
Dora Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 przeciez mogla zglosci to kobitka ze sklepu do ktorego sunia przychodzila po jedzenie Quote
Recommended Posts