Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 749
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koszmar.. :-(

a Misia-Barylka jedzie jutro na spotkanie z mila pania i mam nadzieje,ze..:razz:
trzymajcie kciuki! :thumbs:

a co z moim ulubiencem-moja miloscia :loveu:- Misiem-Barylka?? (to ten czarny szczeniorek z bialym pyszczkiem i "skarpetkami"-jedynak)- powtarzam sobie jak mantre "nie moge go wziac,nie moge go wziac.... :flaming:)

Posted

Pati-c Baryłkę zwanego obecnie Baltazarem wzieła jayo do siebie. Mamy 5 szczeniąt na tymczasach i te 16 w schronisku i to nie koniec niestety.
Zdjęc nie mam. Gadałam dziś z Januszem przez telefon.

Posted

no to kolejne malenstwo bezpieczne..ale tych tymczasow sie namnozylo :roll:- oby wszystkie psiaki znalazly domki docelowe..

esperanza-postaram sie przeniesc gazownika i elektryka- jesli nie masz nadal psiaka dla dzieciakow,to wybralabym sie z Toba ;) dam znac jutro popoludniu

Posted

mam nadzieje,ze sie uda,chociaz to nie do konca ode mnie zalezy-to jest tak jak sie sprawy "po znajomosci" zalatwia..:roll: wiec nic nie obiecuje- jutro wszystko sie wyjasni ;)

Posted

Mimi-wariatuncio pojechala wczoraj wieczorem do nowego domku :laugh2_2:
Mala z niej szczesciara-jej nowa Pani pracuje w stadninie, jest instruktorka jazdy konnej i bedzie zabierac potworka ze soba do pracy- Mimi bedzie miala duuuzo miejsca na swoje szalenstwa ;) A w domu bedzie miala towarzystwo w postaci krolika (tez adoptowanego)..mam nadzieje,ze go nie wykonczy..:roll:
Pierwotnie Pani byla zdecydowana na Misie,ale jak zobaczyla "na zywo" szczeniaki,to bardziej przypadla jej do serca Mimi-narwaniec.
Mam nadzieje,ze wszystko bedzie sie dobrze ukladac w nowym domku, no i ze Misia tez tak dobrze trafi :thumbs:
Musze przyznac,ze w domu zrobilo sie zadziwiajaco spokojnie..:razz: No i Misia w koncu odzyla- byla koszmarnie stlamszona,a teraz to inny pies! Taka ciamajda jak ona nie miala szans przy takim wulkanie energii..

Misia i pozostale szczeniorki w gore i szybciutko do kochajacych domkow!!

Posted

[quote name='pati-c']Mimi-wariatuncio pojechala wczoraj wieczorem do nowego domku :laugh2_2:!!
:laola: :BIG: To suuuper!!!!:bigcool: Bądź szczęśliwa Mimi rozrabiako!:loveu:

Duduś też już się bardzo dobrze czuje, więc powoli zaczynamy szukać troskliwego, bardzo kochającego domku.

:loveu:

Posted

Baltazar i Gabka to dwa z poprzedniej puli szczeniakow (poza tymi szesnastoma), ktore sa u nas na tymczasie.

Baltazar bedzie tak do kolana, puchaty i sliczny - bardzo lagodny i leniuch (jak Toffik :p ). Ma teraz ok.7 tygodni. Ciezko cos wicej o jego charakterze powiedziec - bo ciagle spi, a jak nie spi to sika ;)

Gabka to przebojowe stworzenie, ustawila sobie nawet nasza Rakiete i wyzera jej z miski. Nie wspomne o zawisaniu Tofikowi na ogonie, co ten oststni przyjmuje z duza niechecia i odstrasza warkaniem. Ale nie na dlugo to dziala. Aa, i sika w wyznaczonym miejscu na gazete. Po dwoch instruktazach pojęła... jest baaardzo inteligentna i odwazna. Nie boi sie ani psow, ani kotow.

Apetyt maja olbrzymi, zwlaszcza po usuniecieu z przewodu pokarmowego resztek slomy...

Dzis przedstawialam Baltazara potencjalnym chetnym, ale na razie nici.
Szukamy dalej.
A to Baltazar:

Jutro beda swieze zdjecia nie ze schronu.

Posted

podnosimy!!!

Baltazar sie pieknie prezentowal na spotkaniu w Jadlodajni Filozoficznej, ale nie znalazl domu.... Cierpliwie znosil gwar i zamieszanie, w koncu zmeczony zasnal..

Maluszek jest sliczny. rozbraja swoimi malymi slepkami.
Komu malenstwo, komu??

(Nie to duze, tylko to male.. :evil_lol:)