Awit Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 No widzisz Lionees oczywiście, że zaraz wysyłam, nie pomyślałam, że nie masz<tak jakby wszyscy mieli moje konto:-)> Olenka, niektórzy faceci też się cieszą z każdego dodatkowego kilograma u babki, a mnie krew zalewa:-) Quote
sylwiaso Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Karwunia Babuleńka Kochany psiaczku dobrze masz u tej Twojej Kochanej ciotuni! Quote
Lionees Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='Awit']No widzisz Lionees oczywiście, że zaraz wysyłam, nie pomyślałam, że nie masz<tak jakby wszyscy mieli moje konto:-)> Olenka, niektórzy faceci też się cieszą z każdego dodatkowego kilograma u babki, a mnie krew zalewa:-)[/QUOTE] Awitko,dziękuję za konto,bo popatrz no,nie miałam;) Pieniążki juz poszły,będą u Ciebie dzisiaj,niech służą Karwusi na przykład na drożdżóweczki:) Chociaz Oleńko uważaj,bo ja kiedyś poczęstowałam Opalika pączkiem(takim własnej roboty) i zostałam zlinczowana,bo co ja robię!,bo zabiję tym psa:roll:.No i pies umarł:-( Umarł na raka i pewnie,żeby nie ten pączek to by raka nie było...ech... Trzymajcie sie dziewczyny zdrowo i szczęśliwie-Ty Oleńko i Karwusia ,no i my wszystkie też:) Buziaki:loveu: W następnym miesiącu tez polecą pieniążki dla Karwusi:) Quote
Awit Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Przyszło 30zł od Lionees, dziękuję! Dziś lub jutro zrobię przelew:-) Quote
sylwiaso Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Karwuniu z samego rana mizianko dla Ciebie! Quote
Awit Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Wysłałam dla Karwuni to co mi przysłałyście czyli 125zł. Quote
Awit Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 A dziś przyszło 10zł stałej wpłaty od Mari23. Dziękuję!! Quote
sylwiaso Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Karwuniu z samego rana trzymaj się cieplutko Babuleńko! Quote
Awit Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 A co słychać u Karwusi? Jak jej się jesień rozpoczęła?:-) Quote
mari23 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Awit']A co słychać u Karwusi? Jak jej się jesień rozpoczęła?:-)[/QUOTE] pewnie ją "łamie w kościach".... jak mnie ! ;) Quote
Awit Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 I ze mną też coś nie tak, w kręgosłupie mnie kuje... Quote
sylwiaso Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Nie umiem ominąć wątku Karwunii to jest taka sympatyczna babuleńka taka jak Florcia babunia z mojego hoteliku,która została tak jak Karwunia znaleziona umierająca na ulicy biedula siedzi u mnie od sierpnia 2010, prawdopodobnie zostanie u mnie na stałe w hoteliku-domu do końca swoich dni![url]http://www.dogomania.pl/threads/191222-FLORCIA-mix-jamnika-szorstkow%C5%82osego-ju%C5%BC-w-hoteliku-szukamy-domu./page133[/url] Quote
Awit Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Zajrzałam:-) Florcia ma ok 9 lat, to jeszcze prawie młodzież przy Karwuni:-) Quote
sylwiaso Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Awit tak jak napisała na wątku Florci mamanabank ona jest starsza ma ponad 11lat a wygląda na 13-14lat ledwie chodzi biedulka!!Karwuniu buziole z "lasku brzozowego"od Florci i ciocis! Quote
Sarunia-Niunia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [B]Ciocie Kochane! Przepraszam, że tu na wątku, ale bardzo proszę zajrzyjcie na bazarek: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/216222-Ubrania-na-leczenie-chorej-jamnikowatej-Pinesi-uratowanej-z-%C5%82ancucha-do-22-10-20011r?p=17822457#post17822457"]http://www.dogomania.pl/threads/2162...7#post17822457[/URL] Dla bardzo chorutkiej jamnisiowej Pinesi, uratowanej z łańcucha. Ona ogromnie potrzebuje pomocy... każdy grosik się liczy!!![/B] Quote
Awit Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Ciekawe co u Karwusi. Pogoda piękna, pewnie jeszcze ze słoneczka korzysta troszkę:-) Quote
olenka_f Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Karwia jest radosna, wybiegająca na spotkanie zawsze warczy na nowych w biurze tzn psy ale i ludzi potrafi przywitać warkaniem jest cukiereczkiem moim :) Quote
mari23 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Awit']I ze mną też coś nie tak, w kręgosłupie mnie kuje...[/QUOTE] mnie od noszenia Charliego wysiadł kręgosłup zupełnie, najgorzej jest siedzieć w pracy i.... za kierownicą :( ale Karwusia mam nadzieję czuje się nie tak źle, ma teraz miłość i opiekę, pewnie więcej jej do szczęścia nie trzeba :) Quote
Awit Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Babcia nasza, jak porządku pilnuje, chyba chce każdemu pokazać, że ona też troszkę rządzi:-) Olenka wycałuj ją od nas, w polinie, koło uszek, noseczek, czółko:-) Mari a Charli to co to za psiaczek? Quote
Sarunia-Niunia Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 I ode mnie całuski dla Karwuni - w pycholek, oczęta, nochalek i czółeczko... Kochana Babuleńka:):):) Quote
mari23 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Awit']Babcia nasza, jak porządku pilnuje, chyba chce każdemu pokazać, że ona też troszkę rządzi:-) Olenka wycałuj ją od nas, w polinie, koło uszek, noseczek, czółko:-) Mari a Charli to co to za psiaczek?[/QUOTE] Charliś to staruszek ( u mnie od 2 lat), zaniemógł - wysiadł mu kręgosłup, ostatnio bardzo i prawie nie chodzi, po Nivalinie początkowo była poprawa, ale znów jest gorzej ( Nivalin wciąż bierze) muszę go nosić po schodach ( na spacer i ze spacerku), kąpać ( często sika pod siebie i nie tylko sika ) to średniej wielkości biedaczek, troszkę waży... ma wątek, ale już prawie nikt tam nie zagląda - to on jest tym, przez którego na dogo trafiłam ( zobaczyłam go na naszej-klasie, znalazłam mu dom, a kiedy po 3 miesiącach przyszli go oddać - nie pozwoliłam mu wrócić do schronu - on trafił do mnie, a ja na dogo ( dzięki kikou) Quote
Awit Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Oj te staruszki, a jeszcze chore to takie biedne. Dobrze, że ma Ciebie Mari, trzymajcie się, żeby go nie bolało tylko. Quote
Sarunia-Niunia Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 [B] [/B] [INDENT] [CENTER][B]Ciocie! Zajrzyjcie na bazarek z naprawdę fajnymi ciuszkami:[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/216610-Bazarek-z-ubraniami-dla-13-letniego-Seniorka-kt%C3%B3ry-jest-w-hotelu..DO-7.11.br.-do-21-"]http://www.dogomania.pl/threads/2166....11.br.-do-21-[/URL]) [B]Pumka serdecznie zaprasza:smile:[/B][/CENTER] [/INDENT] Quote
Recommended Posts