Drzagodha Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 To musicie poczekać cierpliwie do piątku :eviltong: Dzisiaj już ich nie zrzucę, bo nie mam czytnika w tym momencie, jutro mnie cały dzień nie ma i dopiero piątek wchodzi w grę ;) Quote
panbazyl Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 poczekamy, poczekamy. :) Ja też mam jutro (no prawie dziś) masę zajęć. Dobranoc :) Quote
marmosia Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Przepraszam za offa, looknijcie na jeszcze jedną labkowatą bidę... http://www.dogomania.pl/threads/207215-Bezdomne-labradory-ju%C5%BC-nikogo-nie-wzruszaj%C4%85-%28-Czy-kto%C5%9B-uratuje-Roniego I podrzucam Selera :) Quote
Drzagodha Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Zdjęcia już na komputerze, muszę się zebrać w sobie, żeby je wykadrować i zmniejszyć. EDIT: No to obiecane zdjęcia ;) Quote
Drzagodha Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Żeby było jasne - Feler wcale tak ładnie nie pozuje, on tylko wgapia ślepia w smaczek :evil_lol: Inaczej nie chciał współpracować :eviltong: Quote
panbazyl Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 oj trochę mnie nie bylo na dogo. Fajny psiak :) :) :) Podrzucanie! Quote
panbazyl Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 dziś tylko do góry, bo padam sama na wlasny chciało by sie napisać - pysk. Quote
Drzagodha Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Feler był już nawet w jednym wydaniu metra, ale nawet to mu nie pomogło... Moda na labki minęła? Quote
panbazyl Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 mam nadzieję, ze minęła. Bo coraz więcej ich po schronach. Moda źle robi rasie. Tak jak kilka(naście) lat temu na rotki czy onki (choć te trzymają się nadal dobrze i - i na szczęście te "bezpapierowe" bo hodowla poszła w tak podłym kierunku, że z pięknych psów zrobili pokraczne żaby) żeby nie wyszlo, ze popieram pseudo, ale nie podoba mi się exterier onków tych z rodowodami. Feler do góry. Znajdziesz swego wielbiciela Quote
Drzagodha Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Albo tak jak amstaffy - tych w schronach niestety pełno... Quote
Drzagodha Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Tyle osób rozczula się na jego widok, ale domu dalej brak... Quote
panbazyl Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Jak zawsze. Pocieszę Cie tym, że jak miałam pierwszy i jak na arzie jedyny miot w swojej hodowli (labki) to ile wcześniej miałam zamówień, ło Boziu, zeszytu by nie starczyło aby spisać, ale jak przyszło co do czego, to ludzie ucichli, nawet koleś co chciałam mu dać za fri suczkę też zniknął ( i chyba na szczęście). Znalazlam potem porządne domu dla swoich maluchów, takie co na serio chciały psa a nie bo sąsiad ma czy że moda. Podrzucam Selera do góry. Quote
Drzagodha Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Felerku, widzę, że Cie ciotki przechrzciły na amen :evil_lol: Quote
Recommended Posts