Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Drzagodha napisał(a):
Ale taki mikrus jest chyba niezgodny ze wzorcem? Chyba, że się mylę.

Oczywiście, dlatego lądują na ulicach często.... Ale u maluśkich szczyli chyba ciężko to zauważyć czy będzie normalny czy niskopodłogowy.

Posted

No i tu jest racja... Mamy w schronisku psa, który jest u nas od szczeniaka. Wszyscy myśleli, że będzie wielkości owczarka. Szczyl ma teraz rok i sięga do połowy łydki :evil_lol:

Posted

[quote name='giselle4']Jagoda zapraszam do Iry
http://www.dogomania.pl/threads/211589-Ira-bez-szczepien-ksiazeczki-zdrowia-i-bez-domu-pomocy-to-jeszcze-dzieciak?p=17302734#post17302734
z Toba to bardzo dobrze robic interesy....
ja Tobie psa
Ty mi karme:):)

Jak mam możliwości to zawsze pomogę ;) A akurat jeśli chodzi o tą karmę, można się fajnie dogadać - załatwiłam nam wyprawki dla zwierzaków ze schroniska, każdy jak idzie do adopcji dostaje worek karmy (psy 3kg, koty 2 kg) i jakieś gadżety - długopisy, bryloczki itp ;) Jako, że psy są u nas właśnie na tej karmie, to przynajmniej nie ma sensacji żołądkowych w nowym domu ;)

Posted

Drzagodha napisał(a):
Jak mam możliwości to zawsze pomogę ;) A akurat jeśli chodzi o tą karmę, można się fajnie dogadać - załatwiłam nam wyprawki dla zwierzaków ze schroniska, każdy jak idzie do adopcji dostaje worek karmy (psy 3kg, koty 2 kg) i jakieś gadżety - długopisy, bryloczki itp ;) Jako, że psy są u nas właśnie na tej karmie, to przynajmniej nie ma sensacji żołądkowych w nowym domu ;)

bardzo fajny pomysł :)
Podoba mi się.
A niskopienny do góry :)