panbazyl Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 tak, przez psa z którym przyjechali znajomi. pies wyszedl bez smyczy na podwórko (kot wychodzil na podwórko ale poza jego teren nie). Quote
Drzagodha Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 [quote name='Weg']Felerku, ile Ty jeszcze będziesz czekał?[/QUOTE] On już poczeka na ciotkę Satrine :evil_lol: Miałam go dzisiaj sprawdzić na koty, ale jakoś nie było kiedy. Ze schronu i tak wyjechałam po 21... Quote
Weg Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 A to niech chłopak grzecznie czeka. Należy mu się. :p Quote
panbazyl Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 odwiedzam chłopaka :) (a z tymi adopcjami mco w Pl to porażka - towarzystwo wzajemnej adoracji jak nic!!!! Ze Stanów można sprowadzić takego kota ze schronu - czyli ratujesz go od zastrzyku śmierci, bo tam zabijają a nie trzymają po schronach - za ok 100 dolarów - koszty przelotu i weta, niech sobie w Pl się kiszą). Szukam na razie. Quote
Drzagodha Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Niezmiernie miło mi poinformować, że Feler przejdzie pod opiekę Fundacji PRIMA :) Czeka już na niego DT w Poznaniu, gdzie nauczy się wszystkiego i poczeka na nowy dom :) Quote
panbazyl Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='Drzagodha']Niezmiernie miło mi poinformować, że Feler przejdzie pod opiekę Fundacji PRIMA :) Czeka już na niego DT w Poznaniu, gdzie nauczy się wszystkiego i poczeka na nowy dom :)[/QUOTE] serio????? To CUDOWNIE!!!!!!!!!!!!!! jejku! I do Poznani pojedzie sobie Feler :) jak się cieszę :) Quote
Drzagodha Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 [quote name='panbazyl']serio????? To CUDOWNIE!!!!!!!!!!!!!! jejku! I do Poznani pojedzie sobie Feler :) jak się cieszę :)[/QUOTE] Serio, serio ;) Wczoraj odebrałam telefon z tą miłą wiadomością :) Quote
panbazyl Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 to pieknie :) czyli jednak sa jeszcze ludzie na tym świecie. :) Quote
Naia Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Ja wczoraj dzwoniłam w sprawie Felera i wszystko potwierdzam :) DT już przygotowuje się na przyjęcie Felera i powoli dogrywamy transport, więc dni Felera w schronisku sa już policzone i bardzo nas to cieszy :) Mimo krótkich łapek ujął nas ten niskopodwoziowy labek i aż trudno nam uwierzyć, że już ponad rok czeka i czeka i nie może się doczekać... Ale już wkrótce :) Feler, czekamy na Ciebie w Poznaniu! Quote
Guest Ryniu123 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [B]Naia [/B]wspaniała wiadomość. Quote
Elza22 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Takie wiadomości to ja rozumiem :multi::multi::multi: Quote
panbazyl Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 miód na dusze :) Ferera oczywiscie :) o jakies foty z dt mozemy prosić? Odpowiem sama sobie - możemy, ale czy dostaniemy, co? Quote
Satrina Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Pozdrawiam Felera, fajnie,że mu sie poszczęśćiło!!! Quote
marmosia Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='Naia']Ja wczoraj dzwoniłam w sprawie Felera i wszystko potwierdzam :) DT już przygotowuje się na przyjęcie Felera i powoli dogrywamy transport, więc dni Felera w schronisku sa już policzone i bardzo nas to cieszy :) Mimo krótkich łapek ujął nas ten niskopodwoziowy labek i aż trudno nam uwierzyć, że już ponad rok czeka i czeka i nie może się doczekać... Ale już wkrótce :) Feler, czekamy na Ciebie w Poznaniu![/QUOTE] Jesooo, miód na serce :) Quote
Drzagodha Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 [quote name='panbazyl']miód na dusze :) Ferera oczywiscie :) o jakies foty z dt mozemy prosić? Odpowiem sama sobie - możemy, ale czy dostaniemy, co?[/QUOTE] Jak już pojedzie to na pewno ;) Jak nie bezpośrednio tutaj, to na wątku Felera na forum PRIMY :) Quote
Drzagodha Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 Rozmawiałam właśnie z Kingą (DT Felera) - chłopak jutro wyrusza do Poznania! :) Quote
panbazyl Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 to szczęśliwej drogi zyczymy Felerowi :) Quote
Elza22 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 wszystkiego dobrego piesku na nowej drodze;-) Quote
Drzagodha Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Feler od wczoraj już w DT :) Kinga obiecała wejść od czasu do czasu na dogo i coś napisać, ale większość info będzie się pojawiać na forum PRIMY. Obiecuję kopiować ;) Quote
panbazyl Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 kopiuj :) bo ja nie mam czasu na zakładanie kolejnych loginów na nastepnych forach (mam szczerze dośc po tych faszystkach kociarach). Feler - tylko tam sie dobrze spisuj i nie narób wiochy ;) Quote
kingol Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Witam! Od soboty jestem tymczasową opiekunką Felerka! Wielkie dzięki dla Drzagodhy za dogranie transportu:loveu: Feler ma się dobrze,jest wykąpany, ma piękną ,błyszczącą sierść, wygłaskany,nakarmiony. Z moją labradorką traktują się z chłodnym dystansem.Jest bardzo grzeczny i przesympatyczny. Postaram się od czasu do czasu coś napisać i wkleić zdjęcia. Wiecej na forum Fundacji Prima. Zdjecia bedą jak Feler przestanie się wiercić ,bo na razie zadanie to jest awykonalne:lol: [URL]http://www.fundacjaprima.pl/forum/viewtopic.php?t=2530&highlight=feler[/URL] Quote
panbazyl Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 witaj :) To czasem coś napisz o tym fajnym typku :) I oby jak najszybciej znalazł swój dom :) Quote
Drzagodha Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='kingol']Zdjecia bedą jak Feler przestanie się wiercić ,bo na razie zadanie to jest awykonalne:lol: [/QUOTE] Bo jemu się najłatwiej robi zdjęcia trzymając jedzenie w ręce :evil_lol: Wtedy z niego model jak się patrzy :diabloti: Quote
Recommended Posts