Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Weg']Felerku, ile Ty jeszcze będziesz czekał?[/QUOTE]

On już poczeka na ciotkę Satrine :evil_lol: Miałam go dzisiaj sprawdzić na koty, ale jakoś nie było kiedy. Ze schronu i tak wyjechałam po 21...

Posted

odwiedzam chłopaka :)

(a z tymi adopcjami mco w Pl to porażka - towarzystwo wzajemnej adoracji jak nic!!!! Ze Stanów można sprowadzić takego kota ze schronu - czyli ratujesz go od zastrzyku śmierci, bo tam zabijają a nie trzymają po schronach - za ok 100 dolarów - koszty przelotu i weta, niech sobie w Pl się kiszą). Szukam na razie.

Posted

[quote name='Drzagodha']Niezmiernie miło mi poinformować, że Feler przejdzie pod opiekę Fundacji PRIMA :) Czeka już na niego DT w Poznaniu, gdzie nauczy się wszystkiego i poczeka na nowy dom :)[/QUOTE]
serio????? To CUDOWNIE!!!!!!!!!!!!!! jejku! I do Poznani pojedzie sobie Feler :) jak się cieszę :)

Posted

[quote name='panbazyl']serio????? To CUDOWNIE!!!!!!!!!!!!!! jejku! I do Poznani pojedzie sobie Feler :) jak się cieszę :)[/QUOTE]

Serio, serio ;) Wczoraj odebrałam telefon z tą miłą wiadomością :)

Posted

Ja wczoraj dzwoniłam w sprawie Felera i wszystko potwierdzam :) DT już przygotowuje się na przyjęcie Felera i powoli dogrywamy transport, więc dni Felera w schronisku sa już policzone i bardzo nas to cieszy :)
Mimo krótkich łapek ujął nas ten niskopodwoziowy labek i aż trudno nam uwierzyć, że już ponad rok czeka i czeka i nie może się doczekać...
Ale już wkrótce :) Feler, czekamy na Ciebie w Poznaniu!

Posted

[quote name='Naia']Ja wczoraj dzwoniłam w sprawie Felera i wszystko potwierdzam :) DT już przygotowuje się na przyjęcie Felera i powoli dogrywamy transport, więc dni Felera w schronisku sa już policzone i bardzo nas to cieszy :)
Mimo krótkich łapek ujął nas ten niskopodwoziowy labek i aż trudno nam uwierzyć, że już ponad rok czeka i czeka i nie może się doczekać...
Ale już wkrótce :) Feler, czekamy na Ciebie w Poznaniu![/QUOTE]
Jesooo, miód na serce :)

Posted

[quote name='panbazyl']miód na dusze :) Ferera oczywiscie :)

o jakies foty z dt mozemy prosić? Odpowiem sama sobie - możemy, ale czy dostaniemy, co?[/QUOTE]

Jak już pojedzie to na pewno ;) Jak nie bezpośrednio tutaj, to na wątku Felera na forum PRIMY :)

Posted

Feler od wczoraj już w DT :) Kinga obiecała wejść od czasu do czasu na dogo i coś napisać, ale większość info będzie się pojawiać na forum PRIMY. Obiecuję kopiować ;)

Posted

kopiuj :)
bo ja nie mam czasu na zakładanie kolejnych loginów na nastepnych forach (mam szczerze dośc po tych faszystkach kociarach).
Feler - tylko tam sie dobrze spisuj i nie narób wiochy ;)

Posted

Witam! Od soboty jestem tymczasową opiekunką Felerka! Wielkie dzięki dla Drzagodhy za dogranie transportu:loveu: Feler ma się dobrze,jest wykąpany, ma piękną ,błyszczącą sierść, wygłaskany,nakarmiony. Z moją labradorką traktują się z chłodnym dystansem.Jest bardzo grzeczny i przesympatyczny. Postaram się od czasu do czasu coś napisać i wkleić zdjęcia. Wiecej na forum Fundacji Prima. Zdjecia bedą jak Feler przestanie się wiercić ,bo na razie zadanie to jest awykonalne:lol:

[URL]http://www.fundacjaprima.pl/forum/viewtopic.php?t=2530&highlight=feler[/URL]

Posted

[quote name='kingol']Zdjecia bedą jak Feler przestanie się wiercić ,bo na razie zadanie to jest awykonalne:lol:
[/QUOTE]

Bo jemu się najłatwiej robi zdjęcia trzymając jedzenie w ręce :evil_lol: Wtedy z niego model jak się patrzy :diabloti: