Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To musicie poczekać cierpliwie do piątku :eviltong: Dzisiaj już ich nie zrzucę, bo nie mam czytnika w tym momencie, jutro mnie cały dzień nie ma i dopiero piątek wchodzi w grę ;)

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam nadzieję, ze minęła. Bo coraz więcej ich po schronach. Moda źle robi rasie. Tak jak kilka(naście) lat temu na rotki czy onki (choć te trzymają się nadal dobrze i - i na szczęście te "bezpapierowe" bo hodowla poszła w tak podłym kierunku, że z pięknych psów zrobili pokraczne żaby) żeby nie wyszlo, ze popieram pseudo, ale nie podoba mi się exterier onków tych z rodowodami.
Feler do góry. Znajdziesz swego wielbiciela

Posted

Jak zawsze. Pocieszę Cie tym, że jak miałam pierwszy i jak na arzie jedyny miot w swojej hodowli (labki) to ile wcześniej miałam zamówień, ło Boziu, zeszytu by nie starczyło aby spisać, ale jak przyszło co do czego, to ludzie ucichli, nawet koleś co chciałam mu dać za fri suczkę też zniknął ( i chyba na szczęście). Znalazlam potem porządne domu dla swoich maluchów, takie co na serio chciały psa a nie bo sąsiad ma czy że moda.
Podrzucam Selera do góry.