loozerka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Agnieszka, gdyby nie Twoje uspokajanie, juz zżarłabym paznokcie do lokci ;) I co ja wtedy trzymałabym??? Nie posiadalabym kciukow..a tak moge je zaciskac z calej siły :D Quote
Puchatek Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 No siedzimy jak na szpilkach a tu ani widu ani słychu. Quote
Agnie Koty Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Kochani, Kiwa ....pojechała. Dojechała szczęśliwie, nie wymiotowala. Ola dzwoniła, Kiwi zachęca Tezę do zabawy a Teza ją obwą****e. Umowa podpisana ale jakby co umowiłam się ze Kiwa wraca do mnie/ satysfakcja gwarantowana/:evil_lol: . A teraz spadam, potem opisze jak Kiwa się popisywała, jak ją Nina Z Ania nakręciły, córeczka Państwa jest boska, martwię się tylko czy ten pręgowany czołg nie bedize jej taranował. Teraz trzymajcie kciuki i pazurki zeby Kiwa dobrze żyła z Tezą i kotami i żeby nie zeżarła papugi. Ola ma problemy z dogomanią, klasyka. Pamiętacie Hanie? Jak walczyła żeby tu pisać?:evil_lol: Quote
loozerka Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Wiedzialam!!!!!!!!! Wiedzialam, ze tu czekaja na mnie cudowne wiadomosci, a ja nie mog? tego przeczytac, to cholerne dogo sie spapralo zaraz, gdy zobaczylam, ze Agnie cos napisala... Kiwasku, ogromnie, ogromnie sie ciesze, ze masz swoj cudowny domek, taki najukochanszy... Hehe, widac te preguski sciagaja jakies klopoty techniczne na dogo i na swoje nowe domki, ale mam nadzieje, ze Ola sie jeednak zaloguje da rade.. nota bene przeczytanie Cie Agnie dzisiaj, to droga przez meke :D, a dodam, ze wredne dogo zabralo mi watek z subskrypcji i musialam go dlugo szukac...:) TO co, mozna pisac do moda o przeniesienie watku do "juz w nowym domu"? Quote
Figa Bez Maku Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Witajcie ciotki po przerwie:loveu: ale wiadomości, ojejej! Dogo szalało , w ogóle nie dało się czytać , teraz mam zablokowane różne opcje ale jakoś mi sie udaje pisać Myslę ,że Kiwcia wspaniale trafiła.. jak będzie miała na imię ? Państwo jej zmienia ,czy pozostawia? Quote
Puchatek Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 By?em pewien ?e tak si? stanie. Kiwunia b?dzie mia?a na pewno fantastyczny domek. PS. Dogo sypn??o si? ju? wczoraj wieczorem. Quote
Puchatek Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Teraz te? nie dzia?a w pe?ni, jakie? przyciski im pogin??y ale mimo ?e ich nie ma linki s?i klawisze dzia?aj?. Jak d?ugo? Quote
Puchatek Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Ooooo i polskie literki im wci??o :cool1: Quote
Puchatek Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 W?a?nie ciekawe czy zostanie Kiwi czy jej nowi Pa?stwo zmieni? imi?. Ju? si? troch? przyzwyczai?em, ona pewnie te?. Quote
Puchatek Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 A na w?tku Figi ze?ar?o ostatnie posty Quote
loozerka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 no to teraz czekamy juz tylko na logowanie sie nowej rodzinki Kiwaska :) Ano własnie- i jak mała będzie sie nazywala? Zostanie owocówka, czy nowe imie dostanie? Quote
Lulka Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 bardzo, bardzo sie ciesze, ze Kiwulec ma domek:multi: a przez tez ich roboty na forum tyle czasu czlowiek na wiesci czekal Quote
Lulka Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 aaaa...zapomnialam, rowniez druga hienka ma domek, w niedziele pojechała do domciu :loveu: i nie wiem czy mowilam jakis czas temu adoptowany został rowniez brat Kiwi, taki czarny, najwiekszy z nich wszystkich, co jedyny został w schronisku. ;) Quote
Figa Bez Maku Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 A tak na marginesie tych wstrząsajacych wydarzeń....tuż przed feriami dosta lam od dogo wiadomość ,że moge się zalogować:diabloti: tylko ,że ja juz nie pamiętałam ani nicka ani hasłą..........no i nie mam rozdwojenia jaźni:razz: Quote
Agnie Koty Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 O-MÓJ-BOŻE, toż to klasyczny happy end. Mówiłam Oli ze moze zmienić jej imie ale poiwedizała ze nie, ze zostanie Kiwi. Aleeee, ja to taka pesymistka jestem, nie wiem czy można już pisać do moda. A jak jednak Kiwi się tam będzie zachowywać paskudnie? Poczekajmy jeszcze trochę. W każdym razie wczoraj dostałam smska ze Kiwi zachęca wszystkich do zabawy a zwierzaki zdziwione są jej obecnością. Przecież wiecie ze to rozrywkowa dziewczyna jest. Quote
loozerka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 taki przesad dogomanski każe czekac tydzien zanim przeniesie sie watek, to poczekajmy :)) Hania...gratuluje sukcesu na polu logowania sie na dogo :D Quote
Jowita Poznań Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ze tak powiem Alleluja!!!! Bardzo sie ciesze ze Kiwasek ma domek staly- bo wierze ze juz taki zostanie!!! :) Agnie- nie jest Ci smutno??? ;) Ja tam Amisi nikomu nie oddaje :) Mimo iz psoci jak cholera- nie mam juz polowy kwiatkow w domu. A nowym Państwu Kiwi buziola przesylam - a do tego dolacza sie cala nasza 5 osobowa rodzinka. Ja, Piotr, Majunia, Drakul i Amisia Quote
Agnie Koty Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 godzinę temu coś tu napisałam i gdzie to jest?:mad: Quote
Agnie Koty Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 może nie piszmy jescze do mada, moze nie zmieniajmy banerków bo licze się z ewentualnością, ze Kiwa coś wywinie i wróci do mnie. Wiem, negatywne myśli ale mam tak zawsze. Wczoraj dostałam smska ze Kiwi zachęca wszystkich do zabawy i ze zwierzaki są zdziwione jej obecnością. Najbardziej martwi mnie papuga czy jeszcze żyje bo moze już być absolutnie i nieodwołalnie martwa jak w tym skeczu Monty Pythonów.:diabloti: Aha, jezeli wszystko dobrze pójdzie to Kiwi zostanie Kiwi. Ola tak mi mówiła. Tak naprawdę martwię się też o Tezę, czy Kiwi jej nie osłabi swoja żywiołowością. Ja nie martwię się czy Kiwi będzie dobrze /bo na pewno tak/ tylko jak oni sobie z nią poradzą.... Czekam na wieści od Oli. Quote
loozerka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 no własnie...ja też rano pisalam....o zmianie działu dla watku, coś do Hani..przeciez to dogo wykonczy swoich użytkowników :mad: Wiec napiszę jeszcze raz- ze jest przesad dogomanski, by przez tydzien nie przenosic watku, weic poczekajmy tyle. Haniu- Tobie ogromnie gratuluje sukcesów na polu logowania sie i rejestrowania na dogo- Olu- Tobie życzę duuuzo szybszego efektu ;) Lulka nie masz pojecie, jak mnie ucieszylas tą wiadomoscią o adopcji drugiej hienki i ostatniego brata Kiwaczka :) O bracie Kiwaska to wydaje mi sie, gdzies juz czytalam, ale ta malenka, chudzienka hienka z glowy mi nie schodzila.... Quote
Figa Bez Maku Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Loozerko .....na Gangesa! Teraz dopiero zauważyłam Twój nowy awatarek z jakąś krwiożerczą rekinopodobną bestią:shake: Czy to ona zeżarła słodkiego Gangusia?:mad: Quote
Figa Bez Maku Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Agnie czy możesz ( nie używając ikonki z maczugą) odpowiedzieć czy "odczuwasz pustki w domu swojem?" Quote
Lulka Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 o matuchno, ludzie! z takim negatywnym podejsciem do zycia to mozna sie pochlastac :-o a gdzie macie WIARĘ??? Negatywne mysli powodują negatywne wydarzenia!!! Natychmaist proszę zacząć myslec pozytywnie!!! :p i nie ma zadnego ale.... Quote
loozerka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Figa Bez Maku napisał(a):Loozerko .....na Gangesa! Teraz dopiero zauważyłam Twój nowy awatarek z jakąś krwiożerczą rekinopodobną bestią:shake: Czy to ona zeżarła słodkiego Gangusia?:mad: Haniu, na dzisiaj to tylko Mr. Hyde, slodkiego Dr. Gangesa ;) Jak na razie- powracanie do własnej postaci Dr. jeszcze wychodzi dośc płynnie.. Ale pozarcia całkowitego nie wykluczam - codziennie widze walke miedzy tymi jazniami ;) Quote
Recommended Posts