FredziaFredzia Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Spaniele czekoladowe są chyba rzadkością, co? Quote
necianeta89 Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='FredziaFredzia']Spaniele czekoladowe są chyba rzadkością, co?[/QUOTE] Nie wiem, nie znam się ;) to był jedyny w miocie taki Pan, reszta była ruda ;) Poza tym bardzo rzadko spotykam ten kolor spaniela, zawsze są właśnie rude, albo czarne ;) A on to jakaś chyba mieszanka, bo nie ma takiej sierści jak typowy spaniel, tylko grubą, mocno kręconą ;) No i jest jakiś taki mały... ;) Poza tym, co ja mogę wiedzieć, 8 lat temu, nie wiedziałam, że istnieją rejestrowane hodowle albo schroniska, to był szczeniak za 400 zł, chyba. Bo ja w tedy młoda gówniara byłam.... ;) Quote
FredziaFredzia Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Jeszcze są łaciatki, to wiem. Ale czekoladowego to właśnie wydaje mi się że się rzadko spotyka. :) Quote
cockermaister Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='necianeta89']Nie wiem, nie znam się ;) to był jedyny w miocie taki Pan, reszta była ruda ;) Poza tym bardzo rzadko spotykam ten kolor spaniela, zawsze są właśnie rude, albo czarne ;) A on to jakaś chyba mieszanka, bo nie ma takiej sierści jak typowy spaniel, tylko grubą, mocno kręconą ;) No i jest jakiś taki mały... ;) [/QUOTE] jak ja Koki kupowałam to ona też była jedna czekoladowa :) a golisz go maszynką?? może dlatego ma taki włos... Quote
necianeta89 Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='cockermaister']jak ja Koki kupowałam to ona też była jedna czekoladowa :) a golisz go maszynką?? może dlatego ma taki włos...[/QUOTE] golę go maszynką od 2-3 lat, bo już nie miałam do jego sierści cierpliwości ;) taki wielki bałwan i miś chodził :) a mimo iż ogolony, wygląda wciąż tak samo ;) Quote
BBeta Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Czoko ma 8 lat? Nie wygląda na tyle ;) http://img338.imageshack.us/img338/3646/dsc03690q.jpg :loveu: Quote
necianeta89 Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='BBeta']Czoko ma 8 lat? Nie wygląda na tyle ;) http://img338.imageshack.us/img338/3646/dsc03690q.jpg :loveu: Dokładnie 10 maja skończył 8 lat ;) Quote
necianeta89 Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Pogadam sobie sama ze sobą :crazyeye: Quote
fochu Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 śliczny Neciu ten Twój kudłacz mam nadzieję że letnią porą uda mi się poznać OSOBIŚCIE PRZYSTOJNIACZKA :) Quote
necianeta89 Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Mój kudłacz jest zarośnięty, boże, ależ mu to szybko odrosło, trzeba rwać i golić, czyli znowu nie będzie szczęśliwy,, a pańcia musi dobie kupić nowe nożyczki, bo się już stępiły ;) Quote
Lili8522 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 necianeta89 napisał(a)::diabloti: Moje ulubione zajęcie - szczekanie :D:D:D Quote
necianeta89 Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 mój pies jest nudny, tzn monotematyczny na zdjęciach, i zarośnięty, znów się muszę nad nim poznęcać ;) Quote
Cockermaniaczka Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 czesc:) Trafilam z galerii na Twoj watek :cool3: Jesli golisz spanielucha,zwlaszcza czekolade--to nie bedzie nigdy wlosa idealnego niestety... Czekolada z natury ma wlos gesty,czesto falowany,z duza iloscia podszerstka... Nie tak latwo go utrzymac jak zlotasa czy czarnego. Czekolad juz w PL jest troche fajnych,z rodo oczywisce mowie :eviltong: Wszystko kwestia genow,nie tak latwo uzyskac czekolade wbrew pozora :p Dlatego moze jest och tez tak malo:) Quote
necianeta89 Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 długo go trymowałam, ze 3 razy się wkurzyłam i go obcięłam i teraz znowu trymuje... i tak mija nam 8 lat ;) Quote
Cockermaniaczka Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 :p no i super :p To musisz wstawic koniecznie niu foto jak wyglada ;) Fajny pychol,nawet jeszcze nie siwieje az tak bardzo:) Quote
cockermaister Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Ja też z mojej czekolady włosem takie boje toczyłam(trymer nie dawał rady, skubać można było bez końca...) i w końcu ją obcięłam i mam spokój :cool3: a ja ją bardzo lubię w fryzurce krótkiej i jakich ruchów nabrała bez tej sierści.:loveu: http://img856.imageshack.us/img856/8918/dsc03817v.jpg ale marzyciel :loveu::loveu: Quote
necianeta89 Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 (edited) [quote name='Cockermaniaczka']:p no i super :p To musisz wstawic koniecznie niu foto jak wyglada ;) Fajny pychol,nawet jeszcze nie siwieje az tak bardzo:) jak go wyszkubie na głowie widać siwe pasemka... a tak to troszkę na pyszczku, ale nie dużo :) ale widać, że nie jest to młodzieniec :) nie ma już tej zwinności i szybkości, a zauważyłam to dopiero jak trafiła do mnie na Dt 8 miesięczna sunia, ona to ma motorek w tyłku ;) Tutaj jeszcze zarośnięte uszy.... aktualnie wygląda śmiesznie i zdjęć nie będzie, bo nogi mu skróciłam, a głowa i grzbiet jeszcze nie nadawają się do wyrwania ;) Edited June 1, 2012 by necianeta89 Quote
Lili8522 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='necianeta89']Brzydal :diabloti: Ciekawe na co robi takie maślane oczy :cool3: Quote
Recommended Posts