Rinuś Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [I][B]Hej, jaki masz sprzęt do focenia?[/B][/I] :razz: Quote
necianeta89 Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [quote name='Rinuś']Hej, jaki masz sprzęt do focenia? :razz: Nie chwale się :diabloti: Quote
BBeta Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Pochwal się jakimiś nowymi zdjęciami :cool3: Quote
Cockermaniaczka Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 no wlasnie,fotek dawno nie bylo :razz: Quote
necianeta89 Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 Ostatnio nie miałam do tego głowy, wybaczcie.... Miałam dwie piękne małe panienki na DT, walczyliśmy z parwo.... przegraliśmy..... i do niczego nie miałam głowy......... Quote
BBeta Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Współczuję Dlatego właśnie nie wzięłabym już na DT nieszczepionych szczeniaków, szczególnie ze schroniska :shake: Quote
necianeta89 Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [quote name='BBeta']Współczuję Dlatego właśnie nie wzięłabym już na DT nieszczepionych szczeniaków, szczególnie ze schroniska :shake:[/QUOTE] one właśnie były szczepione...... no ale to nic nie dało. Widocznie tak miało być. Wciąż boli strasznie.... Quote
BBeta Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='necianeta89']one właśnie były szczepione...... no ale to nic nie dało.[/QUOTE] Pewnie za późno no i szczepionka niestety nie zaczyna działać w momencie wbicia igły A co u Czoka? Wszystko ok? ;) Quote
necianeta89 Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [quote name='BBeta']Pewnie za późno no i szczepionka niestety nie zaczyna działać w momencie wbicia igły A co u Czoka? Wszystko ok? ;)[/QUOTE] Póki co nie ma objawów parwo, a minęło już 2 tyg, więc chyba mogę spać spokojnie... Ale było prawdopodobieństwo zarażenia, bo nie był szczepiony w tym roku.. No i nie będzie. Dopiero szczepienie za rok. Bo parwo trzyma się nawet i 8 miesięcy. Niestety. Quote
BBeta Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Dorosłego psa na wirusówki wystarczy szczepić co dwa lata, przynajmniej tak mówił mi wet ;) 4 lata temu przeżywałam to samo, ale miałam trochę więcej szczęścia, bo tylko jeden szczeniak przeszedł za TM Quote
necianeta89 Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [quote name='BBeta']Dorosłego psa na wirusówki wystarczy szczepić co dwa lata, przynajmniej tak mówił mi wet ;) 4 lata temu przeżywałam to samo, ale miałam trochę więcej szczęścia, bo tylko jeden szczeniak przeszedł za TM[/QUOTE] Też mi tak mówił wet ;) bo w Dojczlandów szczepią co 2 lata, a przecież powietrze jakieś nie jest znacząco różne ;) I tak wiem, że Mu wygrał. Moje panienki nie miały tyle szczęścia, straciłam je obie, a to cholernie boli...... Quote
BBeta Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 On w ogóle się nie zaraził, chociaż niektórzy wmawiali mi, że też NA PEWNO będzie chory :shake: Typowy wiejski burek, nic go nie ruszy :eviltong: Quote
necianeta89 Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [quote name='BBeta']On w ogóle się nie zaraził, chociaż niektórzy wmawiali mi, że też NA PEWNO będzie chory :shake: Typowy wiejski burek, nic go nie ruszy :eviltong:[/QUOTE] Cwaniak, ogólnie 90% psiaków Z parwo nie daje rady niestety. więc ja teraz póki co mam zakaz na tymczasy do lata. Quote
BBeta Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Parwowiroza to straszne paskudztwo :shake: A może dacie się kiedyś z Czokiem wyciągnąć na wspólny spacer? :cool3: Quote
necianeta89 Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [quote name='BBeta']Parwowiroza to straszne paskudztwo :shake: A może dacie się kiedyś z Czokiem wyciągnąć na wspólny spacer? :cool3:[/QUOTE] Chętnie, tylko ja muszę poprosić o dłuższą dobę, bo mam mega mało czasu, chyba, że jutro, akurat mam wolne :diabloti: No i porobiłabym zdjęcia może.... hm :D Quote
BBeta Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Jutro, czyli w piątek czy w sobotę? :eviltong: Quote
necianeta89 Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [quote name='BBeta']Jutro, czyli w piątek czy w sobotę? :eviltong:[/QUOTE] Dziś :diabloti: Quote
BBeta Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Ja do przyszłego piątku siedzę w domu, więc jestem do dyspozycji :diabloti: Quote
necianeta89 Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 [quote name='BBeta']Ja do przyszłego piątku siedzę w domu, więc jestem do dyspozycji :diabloti:[/QUOTE] Mam twój nr? Dam znać czy się wyśpię :diabloti: Quote
BBeta Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='necianeta89']Mam twój nr? Dam znać czy się wyśpię :diabloti:[/QUOTE] PW poszło :diabloti: Quote
necianeta89 Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 [quote name='BBeta']PW poszło :diabloti:[/QUOTE] zauważyłam, haha :diabloti: Quote
necianeta89 Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 Czasami tutaj pozaglądam :diabloti: Następne dziecię miało być krótkowłose i czekoladowe. Jest łaciate i włochate :-o Przedstawiam wam Bela, nowy członek rodziny :) Quote
BBeta Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Śliczna :loveu: Zostaje u Ciebie na stałe? :) Quote
necianeta89 Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 Tymczas zamienił się w DS :) Bywa :hmmmm: Quote
Recommended Posts