BBeta Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Gratulacje :) A co planowałaś, drugiego spaniela? ;) Quote
Korenia Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Gratulacje :)! Witamy w rodzinie :evil_lol: Quote
phase Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Gratuluję nowego domownika. :loveu: Tytuł trzeba zmienić. :cool3: Quote
necianeta89 Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='BBeta']Gratulacje :) A co planowałaś, drugiego spaniela? ;) Nie miał być polski wiejski burek , wyszło co wyszło :roll: :) [quote name='Korenia']Gratulacje :)! Witamy w rodzinie :evil_lol: [quote name='phase']Gratuluję nowego domownika. :loveu: Tytuł trzeba zmienić. :cool3: Dzięki, tytuł zmieniałam, ale chyba nie wyszło :???: Mogę prosić moda uprzejmie o zmianę tytułu? :diabloti: Czy muszę wysłać specjalny liścik?;) Quote
BBeta Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='necianeta89']Nie miał być polski wiejski burek , wyszło co wyszło :roll: :) Mogę prosić moda uprzejmie o zmianę tytułu? :diabloti:[/QUOTE] Plany swoje, a życie swoje ;) Mam nadzieję, że będę miała kiedyś okazję poznać małą osobiście :) Możesz :eviltong: Quote
necianeta89 Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='BBeta']Plany swoje, a życie swoje ;) Mam nadzieję, że będę miała kiedyś okazję poznać małą osobiście :) Możesz :eviltong:[/QUOTE] dzięki :loveu::diabloti: Póki co mała kradnie buty i się z tym nie ukrywa :shake: Quote
BBeta Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='necianeta89']dzięki :loveu::diabloti: Póki co mała kradnie buty i się z tym nie ukrywa :shake:[/QUOTE] Szczeniaki uczą chowania butów do szafki :diabloti: Quote
cockermaister Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Gratulacje małej rozrabiaki :loveu::loveu: śliczniutka mała jest <3 a mogę liczyc na fotki mojej ulubionej czekoladki?? :loveu: Quote
soem Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Witam witam Kochane Dogomaniaczki :) Ten Mały Szkrab przeze mnie został u nas w domku. Skradła moje serducho i oddać nie potrafiłam. :loveu: i jej przyszły, najlepszy przyjaciel.. Stały bywalec i Wasz ulubieniec. :) Zdjęcia świeże jak cieplutkie bułeczki! :) Buziaki! Quote
necianeta89 Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 Toś mi tu posłodziła :diabloti: Młoda mniejsze zdjęcia bo jak wpadnie mod to Ci da klapsa :mad: Quote
soem Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 łojojo, tyle się wydarzyło od września! Belek ma problemy zdrowotne od początku. Najpierw problemy z pęcherzem, potem skórne.. na koniec wykryta zaawansowana dysplazja stawu biodrowego i operacja nr1 :-( Rana była dość duża... .. ale już się ładnie zagoiła :) Bela ma jeszcze opory by normalnie stawać na operowaną łapkę, ale pracujemy na tym ;) Jak już będzie wszystko OK, czeka nas operacja nr 2 :( .. dodatkowo, ten pies przybiera dziwne pozy podczas snu :lol: przez co jest wprost urocza! :loveu: To jest właśnie Moja Bela :) 20kg futra! Wiem, że Czoko tu już zbyt często nie gości, ale postaramy się to zmienić :) i dodaję fakt, że On i Belutek to najlepsi przyjaciele. Gdybyście widzieli jak Czokuś się cieszy na jej widok, jak np. pojechałam z nią do mojego TŻ, bądź weta i nie było nas dłuższy czas. :loveu::loveu: Nigdy nikt z nas nie przypuszczał, że Czoko może tak polubić i zżyć się z akimkolwiek psem, z którym dzieli michę. :) Uwielbiam te dwa futrzaki i co noc grzeją mnie pod kołdrą :loveu: Quote
BBeta Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Ale urosła :crazyeye: http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/713/yllc.jpg Śliczna :loveu: Dużo zdrowia życzymy! ;) Quote
Korenia Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Dokładnie! ale wielka ;) Życzę również zdrowia! :) Quote
necianeta89 Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 No i gdzie ten mały klocek? :hmmmm: raz większe od Czoka :) ale fajny skrzat :) Quote
Ty$ka Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 W końcu znalazłam Waszą galerię. Belli losy śledziłam na wątku całej rodzinki, więc cieszę się, że macie też galerię :D Quote
Recommended Posts