Czarodziejka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Fionka smutna i pręgowana z rozpaczy, kto się nią zainteresuje? Ona potrzebuje domku! Quote
modliszka84 Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 nawet na allegro malo osób zagląda... wpisałam w tytuł amstaffka i tez to nie zwięskszylo zainteresowania... Quote
magda (maksio) Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 do góry na pierwszą stronę Fionka!! Quote
carolinascotties Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Hop Fionko - po kochajace serce!!! Quote
modliszka84 Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 co tu robic... no... o Fionie cos dogo zapomniało... :shake: Quote
jotpeg Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Fionko, smutna mordko, wracaj na początek! Quote
modliszka84 Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 tylko zeby nie zapeszyc... tylko żeby nie zapeszyc... miałam telefon od osoby zainteresowanej Fioną... ale ciii czas pokaże, bo wiekszosc takich telefonów kończyła się... :mad: Pani ma przyjechać w przyszłym tyodniu i zobaczyc... no cóz, zobaczymy... Quote
D0minika Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='modliszka84']tylko zeby nie zapeszyc... tylko żeby nie zapeszyc... miałam telefon od osoby zainteresowanej Fioną... ale ciii czas pokaże, bo wiekszosc takich telefonów kończyła się... :mad: Pani ma przyjechać w przyszłym tyodniu i zobaczyc... no cóz, zobaczymy... Ja nie zapeszam, bo wystawiłam Fionkę na [url =http://ale.gratka.pl/ogloszenie/434111_fionka_mix_amstaffa_umieraz_ze_smutku_w.html] ale-gratce i 4łapach :diabloti: Quote
D0minika Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='modliszka84']tylko zeby nie zapeszyc... tylko żeby nie zapeszyc... miałam telefon od osoby zainteresowanej Fioną... ale ciii czas pokaże, bo wiekszosc takich telefonów kończyła się... :mad: Pani ma przyjechać w przyszłym tyodniu i zobaczyc... no cóz, zobaczymy... Ja nie zapeszam, bo wystawiłam Fionkę na http://ale.gratka.pl/ogloszenie/434111_fionka_mix_amstaffa_umieraz_ze_smutku_w.html http://4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=23409&id_kat=12&pi=0 Quote
modliszka84 Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Dominika, ale żesmy sie zgrały :evil_lol: Własnie dzisiaj tez wystawiłam Fionke na alegratka :evil_lol: Quote
D0minika Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 No to co, tu nie ma że co za dużo to niezdrowo :cool3: Tylko nie wiem czemu mi tagi html nie działają :-( Quote
modliszka84 Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Fionko pokaz sie wszytskim... Ty jestes taka fajna, czemu nikt tego nie widzi.... :roll: Gdy mowiłam pracownikowi o ktora suczke mi chodzi, to tylko usłyszałam "a ta fajna przytulanka.... " czemu nikt tego nie dostrzega....? A Fiona w dodatku siedzi w boksach na tyłach schronu... :shake: Quote
D0minika Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 A co z tymi ludźmi, którzy mieli ją oglądać? Nic? :placz: Quote
modliszka84 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 D0minika napisał(a):A co z tymi ludźmi, którzy mieli ją oglądać? Nic? :placz: mieli oglądać dopiero w tym tygodniu co będzie... :roll: Quote
D0minika Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Aaa, w takim razie kciuki trzymane obowiązkowo :thumbs::thumbs: Fionka pokaż się z jak najlepszej strony :mad: Quote
modliszka84 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 ale wiesz... jesli w ogóle przyjada.... :roll: co prawda blisko maja , bo z Łodzi... no i pani sie wydawała konkretna przez telefon, ale wiesz.... jak to jest, juz nie raz sie ktos ze mna umawial i przepadał jak kamień w wodę... Quote
D0minika Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 modliszka84 napisał(a):ale wiesz... jesli w ogóle przyjada.... :roll: co prawda blisko maja , bo z Łodzi... no i pani sie wydawała konkretna przez telefon, ale wiesz.... jak to jest, juz nie raz sie ktos ze mna umawial i przepadał jak kamień w wodę... No dokładnie, chętni na psa, ja stawiam na nogi wszystkich, a ci nawet nie zadzwonią i nie odwołają... Mam nadzieję, że to inny przypadek :diabloti: Quote
Recommended Posts