Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak Lester?
Jak się zachowuje w domu?
Jak z innymi psami???

Jakieś wieści???

Kto zbiera w końcu na Lesterka?
Są już jakieś pieniądze na jego koncie?
Są rozliczenia?
Komu wpłacać?

Przepraszam za tyle pytań:p:p:p

Posted

[quote name='Jasza']Jak Lester?
Jak się zachowuje w domu?
Jak z innymi psami???

Jakieś wieści???

Kto zbiera w końcu na Lesterka?
Są już jakieś pieniądze na jego koncie?
Są rozliczenia?
Komu wpłacać?

Przepraszam za tyle pytań:p:p:p[/QUOTE]

Ja zbieram za bazarek i mam aktualnie 53zł, a w sobotę jeszcze odbiorę za kilka fantów :) A rozliczenie jest na bazarku. + jakaś osoba pisała, żebym podała konto na Lesterka, ale nie wiem czy coś przesłała, powiem tacie, żeby sprawdził konto dzisiaj.

Posted

Rozliczenie bazarku - na bazarku.
Ale jeśli zbieracie na Letsra to rozliczenie powinno byc na wątku Letsra.

No i jakieś wieści by się przydały ;-)
Od szczęściarza :-)

Posted

Jasza napisał(a):
Rozliczenie bazarku - na bazarku.
Ale jeśli zbieracie na Letsra to rozliczenie powinno byc na wątku Letsra.

No i jakieś wieści by się przydały ;-)
Od szczęściarza :-)

Ja mogę pisać pod koniec bazarku ile się uzbierało, ale z rozliczeń to raczej Mona powinna pisać dość regularnie co przyszło i od kogo, żeby Basia mogła uzupełnić pierwszy post. :)

Posted

Lesterk ma się dobrze, dużo odpoczywa jak na staruszka przystało. Pozdrawia cioteczki i wujaszków, i prosi o trzymanie kciuków w środę o 13.30 bo będzie operowany. Lester na spacerkach cieszy się z kontaktu z psiakami i macha wtedy ogonem, jak na razie żadnych scysji nie było.

Posted

gosia2313 napisz mi ostatecznie czy Ty będziesz zbierać pieniądze na Lesterka? Ja zaoferowałam swoją pomoc w prowadzeniu konta, bo nikt nie chciał się zgodzić... ale jeżeli gosia2313 wyraża chęć prowadzenia rozliczenia, jak już zbiera pieniądze z bazarku to niech tak pozostanie. Najlepiej jak tylko jedna osoba bedzie to prowadziła....

dziś abra64 przekazała 10 zł na leczenie Lesterka
gosia2313 podaj mi na PW nr konta to Ci podeślę lub przekażę w sosnowieckim schronisku....

Posted

_Mona napisał(a):
gosia2313 napisz mi ostatecznie czy Ty będziesz zbierać pieniądze na Lesterka? Ja zaoferowałam swoją pomoc w prowadzeniu konta, bo nikt nie chciał się zgodzić... ale jeżeli gosia2313 wyraża chęć prowadzenia rozliczenia, jak już zbiera pieniądze z bazarku to niech tak pozostanie. Najlepiej jak tylko jedna osoba bedzie to prowadziła....

dziś abra64 przekazała 10 zł na leczenie Lesterka
gosia2313 podaj mi na PW nr konta to Ci podeślę lub przekażę w sosnowieckim schronisku....

Wiesz co, może zostańmy przy tym, że ja będę zbierała tylko to co z bazarku wpłynie. A ty zbieraj dla niego stałe czy jednorazowe wpłaty.
Dzisiaj jeszcze jeden pies z Sosnowca był u weta, jest strasznie pogryziony i przewiozłyśmy go do hotelu do Emilki. Dlatego założę mu wątek i będę robiła bazarku dla niego. A boję się, że jak będą wpłaty na Kłapacza, Lesterka i jeszcze bary'ego to się pogubię. Więc może zbieraj Ty na Lesterka ;-)

Ja Ci po zakończeniu bazarku napiszę, ile się uzbierało to dopiszesz do rozliczenia, a ja przekażę Bożenie :) Może tak być?

Posted

Hej. Lesterek zrobił nam dziś mały żart i o 5 rano przestał oddychać, obudziłam się i był chłodny i nieprzytomny. Wpuściłam mu 2 wdechy i zaczął oddychać a myśleliśmy że już po nim. Nie życzymy nikomu tego co przeżyliśmy. Ale na szczęście ktoś nad nim czuwał i w porę mnie obudził. Pojechaliśmy do wetki przed 6 i dała mu kroplówkę. Jak wrócił do domu to sobie pojadł. Pospał sobie a teraz buszuje po mieszkaniu w tubie która mu nie odpowiada. Ale cóż... Myślimy że kryzys minął i będzie już wszystko ok. Tak przynajmniej wygląda