Borsuq Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 [quote name='Czorcik'][quote name='kakadu']mam to samo; jak kiedys zbieralam na sterylizacje dla firmowych kotow, to po prostu chodzilam z puszka po pokojach i prosilam o zlotowke (autentycznie o zlotowke bo to duza firma, ponad 500 osob pracuje); weszlam do jednego pokoju, a tam dwie laski siedza; mowie - [I]czesc, zbieram po zlotowce na sterylizacje naszych kotow[/I]; obie siegnely po torebki, ale jakos tak dziwnie niemrawo, wiec pytam czy chca dac, bo to nie jest przymus przeciez; jak na komede obie odlozyly torebki i gapia sie na siebie przymulonym wzrokiem, calkowicie skolowane; w koncu odezwala sie odwazniejsza - [I]to nie, to my nie damy[/I]; powiedzialam, ze nie ma sprawy, ale tak z ciekawosci - niech powiedza mi dlaczego; a one na to: [I]bo my nie lubimy kotow[/I]; wybaczcie, ale musialam im to zrobic - powiedzialam: [I]no to tym bardziej powinnyscie dac, bo dzieki sterylizacji bedzie tych kotow mniej[/I]; obie autentycznie zdurnialy; i w takim stanie je zostawilam... nie wiem czy do dzis doszly do siebie... :crazyeye::mdleje:[/QUOTE łooo rety hehehehhe[/QUOTE] ehh... Czorcik; drapieżnik z Ciebie ;))) Quote
Czorcik Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 ale to nie moja historia :) to Kakadu pisała , ja tylko cytowałam :) Quote
Borsuq Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 [quote name='luka1']a jeszcze Bast na spacerku [url]http://www.youtube.com/watch?v=qPSvZfIOhMU[/url][/QUOTE] przecudnie chłopaczek szaleje;) od razu widać; że nabrał sił;) cudownie! Quote
Borsuq Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Kurczę; chwilę nie zaglądam na forum a tu takie zmiany;) Czorcik; Guli; jakieś plany odwiedzin? Quote
Borsuq Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 [quote name='Czorcik']ale to nie moja historia :) to Kakadu pisała , ja tylko cytowałam :)[/QUOTE] ups.............;)) Quote
Guliwer89 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Plany są na sobotę tylko duzo chętnych i chyba na dwie fury będzie trzeba się wybrac ;) Quote
inga.mm Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 mój bazarek zakończył się. Zajrzyjcie w # 749 Quote
inga.mm Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 zajrzyjcie do #2 w moim bazarku, który dziś zakończył się Może polepszy Wam humor? Quote
Borsuq Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 [quote name='Guliwer89']Plany są na sobotę tylko duzo chętnych i chyba na dwie fury będzie trzeba się wybrac ;)[/QUOTE] Ok;) to jeszcze się zgadamy;) może Milka tym razem da radę;) i Jerzy też się dopytuje;) Quote
łolkiee Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 [quote name='Guliwer89']Plany są na sobotę tylko duzo chętnych i chyba na dwie fury będzie trzeba się wybrac ;)[/QUOTE] znowu planujecie mi wjazd na chate ;) Quote
Czorcik Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='łolkiee']znowu planujecie mi wjazd na chate ;)[/QUOTE] hehehhehe Ola nasze spotkanie jest nieuniknione :) Quote
Jasza Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Luka, Łolkiee, nie zaglądacie do Ingi? ;-) Podajcie Jej proszę numer konta. Z bazarku jest 250 PLN dla Basta. Ingo - dziękuję za przyjęcie zgłoszenia!! Bardzo!!! Quote
łolkiee Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='__Lara']Zapisuję psicho. Gdzie jest teraz Bast?[/QUOTE] Bast jest obecjnie w sochaczewie Quote
feliksik Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 zapisuję Basta, dopiero dzisiaj znalazłam go na wątku Duni (banerek w moim podpisie)- przeczytałam od początku wątek i kibicuję psiakowi - fajnie, że się udało z kaską z bazarku Ingi - odpstapiona od Duni oby Dunia przyniosła chłopakowi szczęście Quote
łolkiee Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 słuchajcie ciotki właśnie zabieram się za robienie allegro cegiełkowego dla Basta, ale nie wiem czy coś się potem wysyła?? Quote
Jasza Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Możesz wysyłać zdjęcia - cegiełki. Możesz zastrzec, że oferujesz zdjęcia wysyłane drogą mailową - do wyboru ;-) Quote
luka1 Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Dzień się zaczął pięknie. Najpierw obudziła mnie wściekła burza. Waliło - i wali nadal - jak diabli. Lunął deszcz. Siedzę w oknie i czekam na choćby małą przerwę albo na przykręcenie kurka. Suki pierdzą, Whili cały mokry, no i piwnicę czas odcedzić. No trudno, muszę zmoknąć. Quote
łolkiee Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 może ktoś kupi cegiełkę ?:cool3: [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1717260322[/url] Quote
anka_szklanka Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [url]http://www.dogomania.pl/threads/210644-Sesja-fotograficzna-dla-psa-na-Basta-po-amputacji-penisa!-do-15-lipca[/url]! kończy sie jutro mój bazarek, może jeszcze ktoś się skusi na sesyjkę :) Plis, pomózcie naganiać ludu!!! Quote
luka1 Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 [quote name='feliksik']jak dzisiaj z pieskiem[/QUOTE] ............dobrze Quote
misiadg Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='luka1']............dobrze[/QUOTE] co tak zdawkowo :(? w niedziele sonek ma zrobić bazarek dla Baścika :D Quote
luka1 Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Tak sobie. Jestem wykończona :eviltong: A psisko ma się dobrze tylko ma trochę rzadką kupę. Żre trawę jak krowa. Być może to od antybiotyków. Sika jak z rozpylacza, obsikuje sobie nóżki ale już tylko jedna kropelka krwi się dziś pokazała. Jednak szwy trochę słabo się goją - no ale tak osłabiony organizm ma problemy z regeneracją. Pani doktor stwierdziła, że przytył, no sierść ładnie odrasta. Na spacerach chodzi z podniesionym ogonem i czasem łaskawie nim zamacha. Quote
Recommended Posts