Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='luka1']nie bydło tylko bieda. Ludzie nie mają kasy i liczą każdy grosz, a tu proszą o wsparcie jakiegoś starego psa. Nie dziwię się im - sama jestem skąpa gdy nie mam co do gara włożyć :evil_lol:
Mam nadzieję, że jakoś się uda - musi się udać[/QUOTE]

no właśnie u mnie nie do końca tak jest , jest ta biedna szara strefa, ale również są ludzie którzy zarabiają po 40 tys miesięcznie , a na dziecko nie dadzą , to co tu mówić o psie :(:(

Posted

OOOOOOOO, teściowa,super wynalazek - szczególnie cudza i na krótko. Zresztą dzieci to tyczy się podobnie.
A ja od rana odbieram telefony - jest do zaopiekowania pies, wilkowaty żółty, mądry, cudowny - tyle że nie chciany, wyrzucony z auta.
Patrycja szuka szczeniaków suni, która wylazła jej na drogę. Właśnie przeczesuje krzakory. Jeśli znajdzie to pewnie zabierze - tylko dokąd? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Czorcik']no właśnie u mnie nie do końca tak jest , jest ta biedna szara strefa, ale również są ludzie którzy zarabiają po 40 tys miesięcznie , a na dziecko nie dadzą , to co tu mówić o psie :(:([/QUOTE]

Klasyka!
Tak to już jakoś jest,że im mniej ktoś ma,tym bardziej dzieli się z innymi...

Posted

[quote name='jostel5']Klasyka!
Tak to już jakoś jest,że im mniej ktoś ma,tym bardziej dzieli się z innymi...[/QUOTE]
no i dlatego nie ma :diabloti:

Posted

[quote name='anka_szklanka']dobra zrobie dziś bazarek, ale później bo właśnie czekam na wizytę teściowej :/[/QUOTE]

Anka ja Ci mówię na kolanach do Niepokalanowa :diabloti:

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/210644-Sesja-fotograficzna-dla-psa-na-Basta-po-amputacji-penisa!-do-15-lipca!?p=17196011#post17196011[/url]

mój bazarek, nagońcie ludzi!!

I powiedzcie jak sie bazarki obsługuje bo ja nie bardzo wiem :P

Posted

w pierwszym poście musisz prowadzić licytację

np łolkiee- 5zł
xxxxx- 10zł
ssss- 40zł

wygrywa naj wyższa oferta, potem trzeba zrobić rozliczenie ale to potem:)

Posted

[quote name='łolkiee']w pierwszym poście musisz prowadzić licytację

np łolkiee- 5zł
xxxxx- 10zł
ssss- 40zł

wygrywa naj wyższa oferta, potem trzeba zrobić rozliczenie ale to potem:)[/QUOTE]

ok, ciekawa jestem jak to sie potoczy :)

Posted

[quote name='luka1']nie bydło tylko bieda. Ludzie nie mają kasy i liczą każdy grosz, a tu proszą o wsparcie jakiegoś starego psa. Nie dziwię się im - sama jestem skąpa gdy nie mam co do gara włożyć :evil_lol:
Mam nadzieję, że jakoś się uda - musi się udać[/QUOTE]
hmm to nie jest bieda, nie zawsze, ci co biedni prędzej dadzą
ja w pracy mam super ludzi, fajnych, otwartych, niesnobowatych a fantów na bazarki i allegro praktycznie nie uzbierałam, podobnie z kasą.
Patrzą jak na debila jak mówię że na coś zbieram. I nie wiem skąd to sie bierze.

Na osiedlu to juz co innego tu sa tacy co sie dorobili dwa lata temu a zachowują sie jakby mieli herb od 10 pokoleń

Posted

Pamiętam, jak się przeprowadziłam wreszcie do SWOJEGO mieszkania, przy jednym z balkonów przywiązana była krowa, a teraz ludzie ci ze zdziwieniem patrzą na grabie, nie wiedząc co to jest :cool1:
A Bast na spacerku zrobił swoje i bez protestu wrócił do piwnicy.

Posted

Jeszcze krwawi. Nie są to duże ilości, zwłaszcza, że krew leci z moczem i wydaje się, ze jest jaj więcej niż w rzeczywistości. Zrobiło mu sie "coś" pod brzuchem. Wisi taki wałek o konsystencji plasteliny. Nie wiadomo co to jest. Jutro wizyta u weta i chyba zdjęcie szwów, zobaczymy co to jest.

Posted

[quote name='majowa']hmm to nie jest bieda, nie zawsze, ci co biedni prędzej dadzą
ja w pracy mam super ludzi, fajnych, otwartych, niesnobowatych a fantów na bazarki i allegro praktycznie nie uzbierałam, podobnie z kasą.
Patrzą jak na debila jak mówię że na coś zbieram. I nie wiem skąd to sie bierze.

[/QUOTE]
mam to samo; jak kiedys zbieralam na sterylizacje dla firmowych kotow, to po prostu chodzilam z puszka po pokojach i prosilam o zlotowke (autentycznie o zlotowke bo to duza firma, ponad 500 osob pracuje); weszlam do jednego pokoju, a tam dwie laski siedza; mowie - [I]czesc, zbieram po zlotowce na sterylizacje naszych kotow[/I];
obie siegnely po torebki, ale jakos tak dziwnie niemrawo, wiec pytam czy chca dac, bo to nie jest przymus przeciez; jak na komede obie odlozyly torebki i gapia sie na siebie przymulonym wzrokiem, calkowicie skolowane;
w koncu odezwala sie odwazniejsza - [I]to nie, to my nie damy[/I]; powiedzialam, ze nie ma sprawy, ale tak z ciekawosci - niech powiedza mi dlaczego; a one na to: [I]bo my nie lubimy kotow[/I]; wybaczcie, ale musialam im to zrobic - powiedzialam: [I]no to tym bardziej powinnyscie dac, bo dzieki sterylizacji bedzie tych kotow mniej[/I]; obie autentycznie zdurnialy; i w takim stanie je zostawilam... nie wiem czy do dzis doszly do siebie...

[quote name='luka1']Pamiętam, jak się przeprowadziłam wreszcie do SWOJEGO mieszkania, przy jednym z balkonów przywiązana była krowa [/QUOTE]
:crazyeye::mdleje:

Posted

[quote name='kakadu']mam to samo; jak kiedys zbieralam na sterylizacje dla firmowych kotow, to po prostu chodzilam z puszka po pokojach i prosilam o zlotowke (autentycznie o zlotowke bo to duza firma, ponad 500 osob pracuje); weszlam do jednego pokoju, a tam dwie laski siedza; mowie - [I]czesc, zbieram po zlotowce na sterylizacje naszych kotow[/I];
obie siegnely po torebki, ale jakos tak dziwnie niemrawo, wiec pytam czy chca dac, bo to nie jest przymus przeciez; jak na komede obie odlozyly torebki i gapia sie na siebie przymulonym wzrokiem, calkowicie skolowane;
w koncu odezwala sie odwazniejsza - [I]to nie, to my nie damy[/I]; powiedzialam, ze nie ma sprawy, ale tak z ciekawosci - niech powiedza mi dlaczego; a one na to: [I]bo my nie lubimy kotow[/I]; wybaczcie, ale musialam im to zrobic - powiedzialam: [I]no to tym bardziej powinnyscie dac, bo dzieki sterylizacji bedzie tych kotow mniej[/I]; obie autentycznie zdurnialy; i w takim stanie je zostawilam... nie wiem czy do dzis doszly do siebie...

:crazyeye::mdleje:[/QUOTE

łooo rety hehehehhe

Posted

Zapszę Basta.
Postaram się jakoś pomóc, ale po operacji Duni.
Oczy ma niesamowite...albo raczej spojrzenie....
Mam nadzieję, że nic mu się tam nie pokomplikuje....