Julia Wielogorska Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Alicja napisał(a):Dyńkę mu kup , na halloween :lol: :evil_lol::evil_lol:ale jakas zmutowana musze poszukac zeby mu na czerep wlazła:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Julia Wielogorska napisał(a)::evil_lol::evil_lol:ale jakas zmutowana musze poszukac zeby mu na czerep wlazła:evil_lol: zrobisz otwieraną :) a takie mega duże to pewnie na gieldzie się znajdzie Quote
Julia Wielogorska Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='Alicja']zrobisz otwieraną :) a takie mega duże to pewnie na gieldzie się znajdzie[/QUOTE] :lol: dzis bylismy na gieldzie w Gl ale to jeszcze zawczesnie bo dyni nie było :( Quote
Julia Wielogorska Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 wycieczka na hałde................................zeby nie było, ze tylko spimy :cool3: z tatusiem:loveu: a tu mamusia:loveu: Quote
Julia Wielogorska Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 a najwazniejsze:loveu: Neonek ma super szeleczki od cioci Juli:loveu::loveu: a tu kochany pycholek:loveu: i znow tata-modele sie pchali do aparatu;) Quote
Julia Wielogorska Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Liza zbytnio nie pozuje:cool3: musimy popracowac nad tym:p choc z tatusiem ładnie siedzi:cool3: Quote
Julia Wielogorska Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 i nikt nas nie pochawił, ze nie spimy tylko :) Quote
Julia Wielogorska Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 [quote name='J_ulia']Ja pochwaliłam osobiści;)[/QUOTE] :lol::lol::lol::lol:a tak zwracam honor:razz: ale na pismie to na pismie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) miłego dzionka:loveu: Quote
hankasanok Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 i ja tez pochwale! sie wreszcie Towarzystwo z łózka ruszyło :evil_lol:;)na tych zdjeciach Neos taki dostojny spokojny kawaler a Liza.......:diabloti::evil_lol:, ona ma ten błysk ,,swira" w oku;) Quote
Alicja Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 teraz dopiero widać jaki z Neonka pokaźny niuniuś :loveu: http://img189.imageshack.us/img189/9194/tndsc06801.jpg Quote
Julia Wielogorska Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='Alicja']teraz dopiero widać jaki z Neonka pokaźny niuniuś :loveu: http://img189.imageshack.us/img189/9194/tndsc06801.jpg dziekujemy:lol::lol::lol::lol: Niunius juz marznie i trzeba mu jakies ubranko kupic:cool3: na zimę........ Lizka ma jak zawsze wszystko gdzies;) byle by do przodu ciagnac na spacerze:evil_lol: Quote
fioneczka Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 z Niuniusia taki przystojniaczek że chyba tylko skórę jakąś wypada kupić ;) Quote
Julia Wielogorska Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='hankasanok']i ja tez pochwale! sie wreszcie Towarzystwo z łózka ruszyło :evil_lol:;)na tych zdjeciach Neos taki dostojny spokojny kawaler a Liza.......:diabloti::evil_lol:, ona ma ten błysk ,,swira" w oku;)[/QUOTE] Liza jest mamusi corcia:razz: mamusia cały czas ma świrki w oczach i pełne ADHD ;) a Neonek kawaler to prawda, oaza spokoju;) choc ostatnio zauwazyłam, ze podłapuje złe zachowanie od Lizki:evil_lol: Quote
Julia Wielogorska Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='fioneczka']z Niuniusia taki przystojniaczek że chyba tylko skórę jakąś wypada kupić ;)[/QUOTE] ma ubranko w moro z tam tego roku:p ale skora by lepiej pasowała hehehhe to prawda;) Ja go wszedzie pcham i to nawet medialny chłopak :loveu: i Liza tez sie dostała. Maja zdiecie w reklamie pitmana, obroza policyjna:lol::lol::lol::lol: Quote
hankasanok Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='Julia Wielogorska']ma ubranko w moro z tam tego roku:p ale skora by lepiej pasowała hehehhe to prawda;) Ja go wszedzie pcham i to nawet medialny chłopak :loveu: i Liza tez sie dostała. Maja zdiecie w reklamie pitmana, obroza policyjna:lol::lol::lol::lol:[/QUOTE] no prosze jak sławna rodzina :p, reklame widziałam :cool3: Quote
Julia Wielogorska Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 [quote name='hankasanok']no prosze jak sławna rodzina :p, reklame widziałam :cool3:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jak mama nie zaistniała w swiecie to przynajmiej dzieci :cool3::razz: Quote
Julia Wielogorska Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 PORANNE MIZIANIE :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 :loveu: ma to pyszczydełko http://img694.imageshack.us/img694/333/unbenanntjjjj.jpg A ja nie widziałam reklamy :( Quote
Julia Wielogorska Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 [quote name='Alicja']:loveu: ma to pyszczydełko http://img694.imageshack.us/img694/333/unbenanntjjjj.jpg A ja nie widziałam reklamy :( proszę:) http://www.pitman.pl/obroze/obroza_policja a pyszczydełko jest myte przez Lize całe :uszka, oczka, brzuszek, pulo....ek:eviltong: to jest miłosc ogromna :loveu: nawet sie całuja:loveu: Quote
Julia Wielogorska Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 doddy napisał(a):Bezbłędne są te Twoje psiaki :) dziekujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
Julia Wielogorska Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Alicja napisał(a):Neo do modelingu ;) :cool3:a jak:lol::lol::lol: a Lize do TAB MADEL !!!!:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Julia Wielogorska napisał(a)::cool3:a jak:lol::lol::lol: a Lize do TAB MADEL !!!!:evil_lol: ................ :cool2: Quote
Recommended Posts