Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='baster i lusi']to się usmiałam bo ja też chodzę i sprawdzam jakie koopy są.mnie wet mówił ,że gdy zjedzą coś to podac parafinę wtedy jest lżej bo parafina śliska.może choć kilka łyżek oleju podaj.choć parafina lepsza.[/QUOTE]

:) parafinka najlepsza :lol::lol: czasami tez czopek do tylka i jest dobrze. ale jak wkladałam Neonkowi czopek to zaraz ogon w doł trzeba bo czopek wyskakuje :cool3:

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sie nam gó....y temat zrobił!:evil_lol:, jak nam sie Belluchna kosci nazarła za duzo, i qupa nie chciała wyleść to jej dalam 2 jogurty i pół litry mleka, poczatek był cieżki ale potem to tylko swistło jak wyleciało wszystko!:p

Posted

[quote name='hankasanok']sie nam gó....y temat zrobił!:evil_lol:, jak nam sie Belluchna kosci nazarła za duzo, i qupa nie chciała wyleść to jej dalam 2 jogurty i pół litry mleka, poczatek był cieżki ale potem to tylko swistło jak wyleciało wszystko!:p[/QUOTE]

:roll: raz kosci raz piłki :roll: tylko dobrze, ze wszytko sie dobrze konczy :lol: Liza własnie wrociła ze spacerku ale kupy jeszcze nie było. Tylko ze ja bede musiała piłki szukac :lol: a dokladnie jej resztek :eviltong:

Posted

Moje psy zaliczył już na przestrzeni lat rajstopy, kilka szmatek i gąbek do naczyń, sznurówki, tapetę, woreczek foliowy, szczątki zabawek i .... skarpetkę.

Posted

[quote name='J_ulia']Moje psy zaliczył już na przestrzeni lat rajstopy, kilka szmatek i gąbek do naczyń, sznurówki, tapetę, woreczek foliowy, szczątki zabawek i .... skarpetkę.[/QUOTE]

:roll::roll: i wyszło wszytko :roll::roll:

mi sie wydaje, że resztki piłki z Lizy wyjada jutro rano. Dam znac :) ale bez zdiecia:evil_lol:

Posted

[quote name='Julia Wielogorska']:roll::roll: i wyszło wszytko :roll::roll:

[/QUOTE]

oczywiście... najgorzej było ze sznurowadłem...:evil_lol::roll::roll:

Posted

no ja nie wiem czy bez foty się obejdzie (evil_lol)

Honda , nasza boxia z rodziny , kiedyś zjadła bombonierkę z opakowaniem ozdobnym i kokardą :diabloti:..oprócz tego kilka razy margarynę , oraz inne poslizgowe produkty :roll:

Posted

[quote name='Alicja']Jak tam piłeczka :roll: ??;)[/QUOTE]

:p dzisiaj bylismy w Opolu i po drodzę Liza zrobila az trzy duze kupy:cool3:
w jednej zolte kawałki ale czy to wszytko :-o mam nadzieję, że tak :lol:

dzieci po podrozy zmeczone i spia teraz jak zabite. bo od godz 7 30 do 14 bylismy poza domem. a wiekszosc czasu spedziły w aucie:shake:

Posted

[quote name='Julia Wielogorska']:p dzisiaj bylismy w Opolu i po drodzę Liza zrobila az trzy duze kupy:cool3:
w jednej zolte kawałki ale czy to wszytko :-o mam nadzieję, że tak :lol:

dzieci po podrozy zmeczone i spia teraz jak zabite. bo od godz 7 30 do 14 bylismy poza domem. a wiekszosc czasu spedziły w aucie:shake:[/QUOTE]

czyli Liza postanowiła piłeczkę wywieźć poza granice województwa :lol:

Posted

[quote name='Alicja']czyli Liza postanowiła piłeczkę wywieźć poza granice województwa :lol:[/QUOTE]

dokładnie tak :cool3:
dwie kupy w Lublincu :crazyeye:
a trzecia w Opolu :multi: no i czwarta w Katowicach. i to duuuuuuuuuuuuuze :lol:
To chyba te wczorajsze nalesniki :evil_lol:

Posted

[quote name='Julia Wielogorska']dokładnie tak :cool3:
dwie kupy w Lublincu :crazyeye:
a trzecia w Opolu :multi: no i czwarta w Katowicach. i to duuuuuuuuuuuuuze :lol:
To chyba te wczorajsze nalesniki :evil_lol:[/QUOTE]

:roflt: :roflt:

muszę siostrze powiedzieć żeby uważała i nie wdepła :lol:...mieszka w Opolu ;)

Posted

[quote name='J_ulia']Następnym razem w przyniosę w odwiedziny do Ciebie aparat :) Tylko mam nadziej ,że Liza go jaki piłeczki nie potraktuje hehe...

:evil_lol: nie..... chyba nie :evil_lol:

fotelik uwielbiaja a obok stoja dwie kanapy ale fotelik lepszy :lol:

o prosze. :eviltong:

koks Neo na dolnej czesci a Lizka jak kot wyzej :evil_lol: :evil_lol:

zeby tylko razem:loveu::loveu:

Posted

Właśnie zdałam sobie z czegoś sprawę...

Liza i Neo mają wątek
Ozzi ma mega wątek
Hania też się Belluchną chwali

,a

ja... trzeba będzie coś z tym zrobić...

Posted

[quote name='J_ulia']Właśnie zdałam sobie z czegoś sprawę...

Liza i Neo mają wątek
Ozzi ma mega wątek
Hania też się Belluchną chwali

,a

ja... trzeba będzie coś z tym zrobić...[/QUOTE]

Nowy watek:lol: tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ale dla całej gromadki:lol::lol:

karma kupiona, 30 kg, ta ktora mi poleciłas. a jak koszulka hehehehehe:cool3:
ja juz spiaca i trzeba do lozeczka a najchetniej bym poszła do koszyczka jakiegos do moich dzieci- a cio:roll:

:sleep2::sleep2::sleep2: dobranoc :bye::bye::bye:

Posted

[quote name='Julia Wielogorska']Nowy watek:lol: tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ale dla całej gromadki:lol::lol:

karma kupiona, 30 kg, ta ktora mi poleciłas. a jak koszulka hehehehehe:cool3:
ja juz spiaca i trzeba do lozeczka a najchetniej bym poszła do koszyczka jakiegos do moich dzieci- a cio:roll:

:sleep2::sleep2::sleep2: dobranoc :bye::bye::bye:[/QUOTE]

Dobranoc :)