Julia Wielogorska Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='baster i lusi']to się usmiałam bo ja też chodzę i sprawdzam jakie koopy są.mnie wet mówił ,że gdy zjedzą coś to podac parafinę wtedy jest lżej bo parafina śliska.może choć kilka łyżek oleju podaj.choć parafina lepsza.[/QUOTE] :) parafinka najlepsza :lol::lol: czasami tez czopek do tylka i jest dobrze. ale jak wkladałam Neonkowi czopek to zaraz ogon w doł trzeba bo czopek wyskakuje :cool3: Quote
hankasanok Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 sie nam gó....y temat zrobił!:evil_lol:, jak nam sie Belluchna kosci nazarła za duzo, i qupa nie chciała wyleść to jej dalam 2 jogurty i pół litry mleka, poczatek był cieżki ale potem to tylko swistło jak wyleciało wszystko!:p Quote
Julia Wielogorska Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='hankasanok']sie nam gó....y temat zrobił!:evil_lol:, jak nam sie Belluchna kosci nazarła za duzo, i qupa nie chciała wyleść to jej dalam 2 jogurty i pół litry mleka, poczatek był cieżki ale potem to tylko swistło jak wyleciało wszystko!:p[/QUOTE] :roll: raz kosci raz piłki :roll: tylko dobrze, ze wszytko sie dobrze konczy :lol: Liza własnie wrociła ze spacerku ale kupy jeszcze nie było. Tylko ze ja bede musiała piłki szukac :lol: a dokladnie jej resztek :eviltong: Quote
J_ulia Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Moje psy zaliczył już na przestrzeni lat rajstopy, kilka szmatek i gąbek do naczyń, sznurówki, tapetę, woreczek foliowy, szczątki zabawek i .... skarpetkę. Quote
Julia Wielogorska Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='J_ulia']Moje psy zaliczył już na przestrzeni lat rajstopy, kilka szmatek i gąbek do naczyń, sznurówki, tapetę, woreczek foliowy, szczątki zabawek i .... skarpetkę.[/QUOTE] :roll::roll: i wyszło wszytko :roll::roll: mi sie wydaje, że resztki piłki z Lizy wyjada jutro rano. Dam znac :) ale bez zdiecia:evil_lol: Quote
J_ulia Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Julia Wielogorska']:roll::roll: i wyszło wszytko :roll::roll: [/QUOTE] oczywiście... najgorzej było ze sznurowadłem...:evil_lol::roll::roll: Quote
Alicja Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 no ja nie wiem czy bez foty się obejdzie (evil_lol) Honda , nasza boxia z rodziny , kiedyś zjadła bombonierkę z opakowaniem ozdobnym i kokardą :diabloti:..oprócz tego kilka razy margarynę , oraz inne poslizgowe produkty :roll: Quote
Julia Wielogorska Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Alicja']Jak tam piłeczka :roll: ??;)[/QUOTE] :p dzisiaj bylismy w Opolu i po drodzę Liza zrobila az trzy duze kupy:cool3: w jednej zolte kawałki ale czy to wszytko :-o mam nadzieję, że tak :lol: dzieci po podrozy zmeczone i spia teraz jak zabite. bo od godz 7 30 do 14 bylismy poza domem. a wiekszosc czasu spedziły w aucie:shake: Quote
Alicja Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Julia Wielogorska']:p dzisiaj bylismy w Opolu i po drodzę Liza zrobila az trzy duze kupy:cool3: w jednej zolte kawałki ale czy to wszytko :-o mam nadzieję, że tak :lol: dzieci po podrozy zmeczone i spia teraz jak zabite. bo od godz 7 30 do 14 bylismy poza domem. a wiekszosc czasu spedziły w aucie:shake:[/QUOTE] czyli Liza postanowiła piłeczkę wywieźć poza granice województwa :lol: Quote
Julia Wielogorska Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Alicja']czyli Liza postanowiła piłeczkę wywieźć poza granice województwa :lol:[/QUOTE] dokładnie tak :cool3: dwie kupy w Lublincu :crazyeye: a trzecia w Opolu :multi: no i czwarta w Katowicach. i to duuuuuuuuuuuuuze :lol: To chyba te wczorajsze nalesniki :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Julia Wielogorska']dokładnie tak :cool3: dwie kupy w Lublincu :crazyeye: a trzecia w Opolu :multi: no i czwarta w Katowicach. i to duuuuuuuuuuuuuze :lol: To chyba te wczorajsze nalesniki :evil_lol:[/QUOTE] :roflt: :roflt: muszę siostrze powiedzieć żeby uważała i nie wdepła :lol:...mieszka w Opolu ;) Quote
Julia Wielogorska Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Liza i Neo w Opolu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Julia Wielogorska']Liza i Neo w Opolu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: http://img37.imageshack.us/img37/4807/unbenanntol.jpg mam fotę też chyba przy tym moście :) ślicznie Wam razem :) Quote
Julia Wielogorska Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Julia Wielogorska']Liza i Neo w Opolu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a tak spimy :) :buzi::sleeping: zawsze razem :loveu: Quote
Julia Wielogorska Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Alicja']mam fotę też chyba przy tym moście :) ślicznie Wam razem :)[/QUOTE] :multi::multi: dziekujemy mamusia i dwoje dzieci :multi: tatus robił zdiecia :lol: Quote
Julia Wielogorska Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 a tu mamusia robi zdiecia i znow nie umie obrocic zdiecia :{ Quote
hankasanok Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Julia Wielogorska']a tak spimy :) Mamusia chyba musisz dzieciom wiekszy fotelik kupic:evil_lol:, sie im dopki nie mieszcza!!!! Quote
Alicja Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 fotelik za mały ;) http://img715.imageshack.us/img715/8400/unbenanntlkllll.jpg fotkę trzeba odwrócić przy pomniejszaniu Quote
J_ulia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Następnym razem w przyniosę w odwiedziny do Ciebie aparat :) Tylko mam nadziej ,że Liza go jaki piłeczki nie potraktuje hehe... Quote
Julia Wielogorska Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='J_ulia']Następnym razem w przyniosę w odwiedziny do Ciebie aparat :) Tylko mam nadziej ,że Liza go jaki piłeczki nie potraktuje hehe... :evil_lol: nie..... chyba nie :evil_lol: fotelik uwielbiaja a obok stoja dwie kanapy ale fotelik lepszy :lol: o prosze. :eviltong: koks Neo na dolnej czesci a Lizka jak kot wyzej :evil_lol: :evil_lol: zeby tylko razem:loveu::loveu: Quote
J_ulia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Właśnie zdałam sobie z czegoś sprawę... Liza i Neo mają wątek Ozzi ma mega wątek Hania też się Belluchną chwali ,a ja... trzeba będzie coś z tym zrobić... Quote
Julia Wielogorska Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='J_ulia']Właśnie zdałam sobie z czegoś sprawę... Liza i Neo mają wątek Ozzi ma mega wątek Hania też się Belluchną chwali ,a ja... trzeba będzie coś z tym zrobić...[/QUOTE] Nowy watek:lol: tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ale dla całej gromadki:lol::lol: karma kupiona, 30 kg, ta ktora mi poleciłas. a jak koszulka hehehehehe:cool3: ja juz spiaca i trzeba do lozeczka a najchetniej bym poszła do koszyczka jakiegos do moich dzieci- a cio:roll: :sleep2::sleep2::sleep2: dobranoc :bye::bye::bye: Quote
J_ulia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Julia Wielogorska']Nowy watek:lol: tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ale dla całej gromadki:lol::lol: karma kupiona, 30 kg, ta ktora mi poleciłas. a jak koszulka hehehehehe:cool3: ja juz spiaca i trzeba do lozeczka a najchetniej bym poszła do koszyczka jakiegos do moich dzieci- a cio:roll: :sleep2::sleep2::sleep2: dobranoc :bye::bye::bye:[/QUOTE] Dobranoc :) Quote
Recommended Posts