hankasanok Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 nie pogonisz nas?!:p [FONT=Times New Roman]ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA BAZAREK DLA ALBY![/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/216552-Biżuteria-galanteria-i-dodatki-dla-chorej-Astki-Alby-do-03.11[/FONT] [FONT=Tahoma]watek ALby[/FONT] [FONT=Tahoma]http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=6701[/FONT] [FONT=Tahoma]sunia przebywa w schronisku na Śląsku ... w tym samym w którym kilka dni temu uśpili młodego i zdrowego Amorka [/FONT][FONT=Tahoma]http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=85&t=6766[/FONT] [FONT=Tahoma]pieniądze przeznaczone będą na leczenie i hotelowanie suni (nie ma stałych deklaracji), nie pozwól aby podzieliła los Amorka!!!!! Pomóż nam zabrac Albe z tego miejsca........[/FONT] Quote
Julia Wielogorska Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 :) wklejac wklejac wszystko :) Quote
Alicja Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Julia , ile Neoś waży ?? Kurcze Ozzy schudł z 43 kg do 39 ...ale przez to mi zmarniał strasznie :oops: Quote
Julia Wielogorska Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Neonek jest niski i takie krepy :) wazy 37, 38 kilo. ciocia J_ulia kazała mi go odchudzic bo wtedy lepiej bedzie z łapka. Ja tego nie widze ale ciocia mowi ze schudł. a Ozzy do bardzo duzy chłopczyk. :) Biedactwo schudło troszke ale moze i teraz bedzie mu lzej troche i tez lepiej dla stawow. Tak sobie to tłumacz:) Wazne zeby był zdrowy a wage jeszcze nadrobi:) Tak smutno mi było ze Ozzulek chory bo to rowiesnicy i w tym wieku czasami jakies choroby łapia. mnie straszyli tez prostata i jajka chcieli mu wycinac. A on zdrowy w tej kwesti:) miał robione usg i dwa tyg temu tez był badany i wszystko dobrze. Czasami wiecej strasza a potem wszystko dobrze sie konczy. Neo jest alergikiem i cale zycie na sterydach i tabletkach roznych, przeszedł odczulanie te drogie ok dwa lata temu i powiem szczerze, ze jest o niebo lepiej. Ja to optymistka jestem i to pomaga :) Buziaki dla Ozzulka i dla Alicji lizu lizu od Neonka i lizy :) Quote
Julia Wielogorska Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 A moja Liza jest szczerbata:evil_lol: Tak z Neonkiem szarpała sznureczek ze na drugi dzien wypadł jej zab na dole. :evil_lol: A najlepsze to, że Ja jem słoneczkik łuskany i ten zab wygladał tak samo jak ten słonecznik. Dobrze, ze go nie zjadłam :loveu:;) Quote
Alicja Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Julia Wielogorska napisał(a):A moja Liza jest szczerbata:evil_lol: Tak z Neonkiem szarpała sznureczek ze na drugi dzien wypadł jej zab na dole. :evil_lol: A najlepsze to, że Ja jem słoneczkik łuskany i ten zab wygladał tak samo jak ten słonecznik. Dobrze, ze go nie zjadłam :loveu:;) :lol::lol::lol: Quote
Julia Wielogorska Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Mamy juz komputer bo był w naprawie :) i bedziemy wstawiac nowe, zimowe zdiecia :) Quote
Alicja Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='Julia Wielogorska']Mamy juz komputer bo był w naprawie :) i bedziemy wstawiac nowe, zimowe zdiecia :) kurcze ...za szybko ta zima przychodzi .... pisałas tutaj ?? http://www.dogomania.pl/threads/134727-Zmiana-nicku/page6 Quote
Julia Wielogorska Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 [quote name='Alicja']kurcze ...za szybko ta zima przychodzi .... pisałas tutaj ?? http://www.dogomania.pl/threads/134727-Zmiana-nicku/page6 Zima idzie idzie i teraz wrociłam ze spaceru i jest minus 5. :shake: tragedia a to dopiero poczatek. pisałam na pw o zmiane nicu ale odzewu brak:( Quote
Alicja Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Julia Wielogorska napisał(a):Zima idzie idzie i teraz wrociłam ze spaceru i jest minus 5. :shake: tragedia a to dopiero poczatek. pisałam na pw o zmiane nicu ale odzewu brak:( na tym wątku też napisz , podobno co kilka miesięcy zmieniają Quote
Julia Wielogorska Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 własnie pisałam ale jakos mnie wybiło z tego watku:) cos na przeszkodzie stoi hehhehehe. zaraz znow bede pisac. i mam nadzieje ze zmienia:) dziekuje za pomoc Quote
Julia Wielogorska Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 :shake: Brak czasu na nowe zdiecia ostatnio:shake: Ale o Lizuniu wszystko dobrze, moja ksiezniczka jest przekochana, zdrowa jak rybka, synus tez zdrowy:multi::multi:.......................... Teraz zima i Mikołaj sie zbliza..................... ..................... do schroniska tez przyjdzie:) z dwoma sniezynkami..................... ...........................z dwiema Juliami oczywiscie................................. Quote
Alicja Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Julia Wielogorska napisał(a)::shake: Brak czasu na nowe zdiecia ostatnio:shake: Ale o Lizuniu wszystko dobrze, moja ksiezniczka jest przekochana, zdrowa jak rybka, synus tez zdrowy:multi::multi:.......................... Teraz zima i Mikołaj sie zbliza..................... ..................... do schroniska tez przyjdzie:) z dwoma sniezynkami..................... ...........................z dwiema Juliami oczywiscie................................. dobrze że dziecka zdrowe :) Quote
Julia Wielogorska Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Alicja napisał(a):dobrze że dziecka zdrowe :) Teraz chore oczko:( Quote
Julia Wielogorska Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Mikołaj wita :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 :roflt: http://img841.imageshack.us/img841/3078/mikolajjs.jpg bowsko :lol: Quote
fioneczka Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 bardzo oryginalny strój dla asta ;) wpadłam na chwilkę choineczkę zostawić i radosnych Świąt życzyć Quote
baster i lusi Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT. http://www.youtube.com/v/uOwOaEK1B1M&rel=0&hl=pl_PL&feature=player_embedded&version=3 Quote
Julia Wielogorska Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Dziekujemy za życzenia:) szczesliwego nowego roku wszystkim :) Quote
Julia Wielogorska Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 :shake: Neonek ma chore oczko juz drugi tydz i nie chce sie zagoic:shake: 3st idziemy na mała operacje :shake: bedzie miec zszyta powieke bo rogowka w oku mu sie nie chce goic. Quote
doddy Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Wrzód na rogówce? Bidul. Trzymam kciuki za zabieg i aby przyniósł efekty. Quote
fioneczka Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Julia Wielogorska napisał(a)::shake: Neonek ma chore oczko juz drugi tydz i nie chce sie zagoic:shake: 3st idziemy na mała operacje :shake: bedzie miec zszyta powieke bo rogowka w oku mu sie nie chce goic. qrczaki ... trzymamy kciuki za zdrowie Neonka ukochaj mocno chłopaka od nas i Lizaka ;) też Quote
Julia Wielogorska Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 fioneczka napisał(a):qrczaki ... trzymamy kciuki za zdrowie Neonka ukochaj mocno chłopaka od nas i Lizaka ;) też Neonek ukochany :lol: Liza tez :lol: Synus biedny jest i to bardzo :-( a nie wyobrazam sobie go przez dwa tyg z jednym okiem. Bedzie jednooki bandyta. I trzeba go pilnowac 24h na dobe bo Liza nie moze mu tego lizac a zamknac w drugim pokoju jej nie moge bo bedzie płakac. Quote
Julia Wielogorska Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 doddy napisał(a):Wrzód na rogówce? Bidul. Trzymam kciuki za zabieg i aby przyniósł efekty. Nie wrzod tylko bawił sie z drzewkiem i jakas galaz mu w oko sie nadziała. Przez 9 lat sie bawil tak i niszczył juz takie wysuszone drzewa a teraz taki numer. Ma taka plame na oku w wielkosci małego paznokcia i nie chce sie to goic. bedzie miec zszyta powieke i mam nadzieje ze bedzie umiał normalnie sie poruszac widzac tylko na jedno oczko. Biedny plakusia wieczorem bo musi go to bolec:-( Quote
Alicja Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Julia Wielogorska napisał(a)::shake: Neonek ma chore oczko juz drugi tydz i nie chce sie zagoic:shake: 3st idziemy na mała operacje :shake: bedzie miec zszyta powieke bo rogowka w oku mu sie nie chce goic. kurcze , bidulek :( i konieczny po operacji klosz ;/.... U kogo będziecie operować ?? Quote
Recommended Posts