Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

Zdjęcia psiaków PRZECUDNE!

A kafelki... masakra jakaś. Oni po pijaku to kładli czy jak? Jakiś koszmar. Żądaj zwrotu kasy, przynajmniej za materiały, które do wywalenia w części pójdą...

Posted

[quote name='furciaczek'] [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-D1TRxsWW0m4/Tlh92bh4FcI/AAAAAAAAFRY/0UMaKvKjhuM/IMG_7235.JPG[/URL]
tu tez im sie pieknie wszystko zeszlo
[URL]https://lh4.googleusercontent.com/-QC7x6gnxvC0/Tlh8_6dcrOI/AAAAAAAAFQw/XQCsIl5S0y0/s720/IMG_7214.JPG[/URL]
[URL]https://lh6.googleusercontent.com/-MsrrTzpr_qM/Tlh8nTj0NVI/AAAAAAAAFRg/_ExRHWVaOhA/s512/IMG_7218.JPG[/URL]
[/QUOTE]

o ja pierdziu! ale fuszerkaaaaaaa! :crazyeye:

:2gunfire: zabiłabym....

za to zdjęcia psów - DOSKONAŁE!!!!! :klacz: :multi:

Posted

wedle mnie to oni sie ucza na swoich bledach klasc kafelki
rzeczywiscie kazdy laik by tak potrafil
zadaj kasy i to z procentami za czas zmarnowany, za materialy za wsio , masakra no maskara
ale mam nadzieje ze nastepna ekipa bedzie juz duzo lepsza
nie bede mowila co i jak spitolili bo sama wiesz ale ze material ci zmarnowali to skandal

szkoda twoich nerowow

Posted

[quote name='Katcherine']Fur alez podziekuj ale nie plac za to co zrobili...Zrob tez liste rzeczy ktore zniknely w stylu benzyna i wsytaw im rachunek...[/QUOTE]
Dokładnie, niech zwrócą kasę za zmarnowane płytki, klej i tp, oraz za czas, który zajęli na to partactwo:mad:

Foty do MP rewelacyjne:loveu:

Posted

Irkowi pokazalam i go zatkalo pytal sie czy to napewno firma i czy tam w ogole ktos widzial jak sie kaldzie kafle bo to co na zdjeciach to skandal i ze powinni zwrocickas a jak nie to do sadu umowy ustne tez obowiazuja

Posted

Sie dowiedzialam ze podwykonawcom odpowiedzialnym za remont i docieplenie dachu, wstawienie okien i ocieplenie scian (BTW do tych rzeczy sie nie mozna przyczepic bo zrobione dobrze) nie zaplacil...a od Nas kase dostal. Zeby bylo zabawniej to koledzy sa...a raczej byli:roll: Normalnie brak slow....

Posted

jego rozliczenia z jego podwykonawcami ciebie nie interesuja w momencie gdy wy juz uregulowaliscie z nim ale za te kafle i za przygotowanie scian [ bo sa zle przygotowane pod kafle] stanowczo nie powinniscie placic a zadac zwrotu za material

Posted

[quote name='Tekla64']jego rozliczenia z jego podwykonawcami ciebie nie interesuja w momencie gdy wy juz uregulowaliscie z nim ale za te kafle i za przygotowanie scian [ bo sa zle przygotowane pod kafle] stanowczo nie powinniscie placic a zadac zwrotu za material[/QUOTE]

Mnie to nie interesuje, ale podwykonawcy to sasiedzi tesciow wiec sie czlowiek dowiedzial ciekawych rzeczy.

Nowa ekipa juz jest, wchodza w poniedzialek, maja skonczyc do pazdziernika.
A szanowny kierownik poprzedniej budowy zyczyl nam powodzenia i powiedzial ze mozemy spokojnie do skarbowki smigac, zakladac sprawy itd kasy nam nie odda:roll: W tygodniu z radca prawnym bedziemy rozmawiac i zobaczymy czy warto w ogole sie szarpac czy odpuscic.

Sory ze na PW nie odpisuje ale nie mam totalnie czasu, nadrobie w niedziele zapewne.

Posted

:crazyeye: osz q..a :crazyeye: Co za masakra!!!!
Nie wierzę w to co widzę.
Co za partacze. A ten kierownik to kawał chama :angryy:
Co to za "firma"?

Swietne foty do MP :loveu:

Posted

To miejsce jest przeklete...nie chce tu byc, nienawidze tego domu...nie chce juz nic...wszystko traci sens gdy traci sie kolejnego przyjaciela...co za kur** pieprzona niesprawiedliwosc, nie pogodze sie z tym nigdy...

Terrorek biega juz Kidzia za TM...a ja przestalam istniec...

Posted

o ja!!!

co sie stalo

kudre ..... szkoda
no czasem sie czlek lamie , czasem jest bardzo trudno ale ....potem znowu sie wlaczy
mnie sie tyz takie momenty zdarzaja i to co jakis czas ale ..... gdzis trza zyc i ... wszedzie sie zdarzaja kiepskie dni
trzymaj sie slonce

Posted

Czuje sie tak jakby mi ktos wyrwal serducho...nie mam sil juz nawet plakac...nic mnie nie cieszy, wszystko wydaje sie takie bezsensowne...ogarnela mnie jakas znieczulica, czuje sie jak psychopata wyzuty z uczuc...jakas masakryczna pustka, zadnych emocji...ani smutku ani radosci...zobojetnienie....nawet mnie nic nie wnerwia a to juz niepokojace jest.... chce zniknac, po prostu zniknac...nie chce nic czuc, nie chce myslec...nie chce juz nikogo kochac bo to potworne uczucie gdy sie traci kogos ukochanego...