Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

A dzisiaj juz mniej boli :)

Zrobilam Wam fote boksu, niestety nie zmiescil sie caly w obiektywie:evil_lol:
[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-FOn86CRP3C0/TjgXuFSGQ_I/AAAAAAAAEyU/lBq6e0ttSIU/IMG_1925.JPG[/IMG]

Ja sie balam ze za male beda:lol:

Posted

No nie! Trzeba tę fotę wysłać do jakiejś organizacji prozwierzęcej albo TOZu. Oto w jakich warunkach Furciakowa trzyma Promisławę. I to jeszcze na łańcuchu jakimś!
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A poważnie to duże ten kojec, ogromny :crazyeye:.

Posted

[quote name='maciaszek']No nie! Trzeba tę fotę wysłać do jakiejś organizacji prozwierzęcej albo TOZu. Oto w jakich warunkach Furciakowa trzyma Promisławę. I to jeszcze na łańcuchu jakimś!
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A poważnie to duże ten kojec, ogromny :crazyeye:.[/QUOTE]

popieram,karygodne :lol:
sądząc po wielkości to dla koni ;)

Posted

[quote name='agaga21']Rozumiem, że kojec to jest tam na podwyższeniu, gdzie proma siedzi?a niżej o te 2 stopnie co będzie?[/QUOTE]

Tyz kojec...u gory bedzie stac kanapa, fotel, poslanko czy co tam sobie wcisne a na dole beda stac michy z woda i zarlem zeby mi psy nie fajdaly spanek zawartoscia misek:evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Tyz kojec...u gory bedzie stac kanapa, fotel, poslanko czy co tam sobie wcisne a na dole beda stac michy z woda i zarlem zeby mi psy nie fajdaly spanek zawartoscia misek:evil_lol:[/QUOTE]
to całość to jeden kojec????? nile to ma razem metrów?
wielgaaaaaśny!

Posted

[quote name='furciaczek']Tyz kojec...u gory bedzie stac kanapa, fotel, poslanko czy co tam sobie wcisne a na dole beda stac michy z woda i zarlem zeby mi psy nie fajdaly spanek zawartoscia misek:evil_lol:[/QUOTE]

a dywany perskie juz wybrałas:roll::evil_lol:

Posted

Plazmy i dywanow nie bedzie...ale beda mialy puszczana muzyczke stosowna:diabloti:
Nie sadzilam ze one takie ogromne wyjda...dlatego takie duze zostawie dwa a 3 podziele na pol. Przyda sie wiecej miejsc na zime w budynku.
Jutro Wam te mniejsze pokaze jak mi scianki postawia.

Posted

Juz wiem od czego robi sie dziwna piana na powierzchni wody w akwa, i dlaczego tak szybko woda wyparowywuje...odp jest banalnie prosta.
Fur znalazla wodopoj:evil_lol: Jedna rybe mi wcielo...obawiam sie ze mogla zginac w czelusciach Furciowej mordy:shake:

Znowu musze trawe skosic, mam wrazenie ze nic innego nie robie w tym roku tylko latam na kosiarce:placz: Koszenie zajmuje mi jakies 4 dni:lol:

Zaczeli plytki klasc, ciekawa jestem efektu...mam nadzieje ze nie spartola roboty:roll:
I tak, bedzie klima na lato a w zimowym okresie ogrzewanie coby doopy nie pomarzly:p Tylko mnie lekko podlamali....bo chcialam miec jedno okno takie na pol sciany, takie ogrooomniaste...a jak wlazlam zobaczylam co oni zrobili to szok...stwierdzilam ze ja chyba w innym jezyku do nich mowie:roll:

Posted

Psy ponad godzine dra mordy, pozapalalam halogeny na podworku ale cholera nic nie widze:shake: Chodze od okna do okna i nic nie dostrzeglam, ale one cos widza. Te w domu burcza, te w kojcach szczekaja tak jak ktos przychodzi i sie kreci po podworku.
Sprawdzilam czy wsio dobrze zamkniete, siedze i pale papierocha za papierochem...nawet naladowalam te strzelbe co mi Jakub kupil...i tak czekam, nawet nie wiem na co:shake:
Masakra....

Posted

[quote name='Tekla64']ze dwa razy bys psy wypuscila i nie byloby wiecej problemu!!!! nikt by sie wiecej nie odwazyl wejsc do ciebie nawet zwierza

znam to z autopsjii[/QUOTE]
co racja to racja...

Posted

Psow nie puszcze...bo bede sie bala ze cos im sie stanie:oops:

Jak zrobilo sie jasno to przeszukalam cale podworko, czy czasem ktos mi jakiegos psa nie podrzucil ale na szczescie nic nie znalazlam:p

Posted

Furciaczek...ze bys jeszcze miala w podpisie adopcja yorkow... to bym sie moze zgodzila... to moze po prostu zainwestuj w gesi? jak sie przypna do portek to ciezko zapomniec...skoro psa nie puscisz? ;) ?

Posted

[quote name='Katcherine']Furciaczek...ze bys jeszcze miala w podpisie adopcja yorkow... to bym sie moze zgodzila... to moze po prostu zainwestuj w gesi? jak sie przypna do portek to ciezko zapomniec...skoro psa nie puscisz? ;) ?[/QUOTE]

:lol:

a tak serio to współczuję - też bym miała ciepło w gaciach :D może dzikie dziki się kręciły w pobliżu albo koziołki się mogły wydzierać na polach niedaleko - moje kundle wtedy też szczekają