Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']no ciekawe jak tam nasza optymistka:-) powinna juz widzieć działke:-)[/QUOTE]

moze optymistka padla z wrazenia i teraz dochodzi do siebie:diabloti:
albo dzialka kupiona i sama oblewa:mad:

Posted

[quote name='chita']moze optymistka padla z wrazenia i teraz dochodzi do siebie:diabloti:
albo dzialka kupiona i sama oblewa:mad:[/QUOTE]
pewnie rozbiła namiot na SWOJEJ działce i sie delektuje widokami :)

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']a ja obstawiam, że "coś" było po raz kolejny nie tak i własnie optymistka wraca wkurwiona:diabloti:[/QUOTE]

masz jakies przecieki? wiesz cos:cool3:

moze sasiedzi sa :stupid:

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']a ja obstawiam, że "coś" było po raz kolejny nie tak i własnie optymistka wraca wkurwiona:diabloti:[/QUOTE]

Widac ze siostry, masz calkowita racje ...

[quote name='malawaszka']dzwoniłam :lol: Fur sama napisze jak wróci :diabloti: generalnie są plusy dodatnie i plusy ujemne i trzeba czekać aż Fur siądzie do kompa :lol:[/QUOTE]

O plusch powiedzialm poniewaz nie bylam sama i musialam jakos kulturalnie sie zachowac;/

Jestem mega wsciekla, najchetniej to bym zagwiazdkowala calego posta:angryy::angryy:
Potrafia z czlowieka zrobic idiote ojjj potrafia!!
Nie dosc ze dzialka podzielona na 4 czy 5, i kazda z tych czesci ma innego wlasciciela w innej czesci wioski wiec sie nalatalam, to jest waska jak ja nie wiem co...dom to chyba wzdloz by trzeba bylo postawic...z lewej i z prawej sasiedzi i to mega przeyjemni:roll:
500km na marno przejechane...za paliwo to ja bym miesiac psa w hotelu utrzymala:angryy:

Odechcialo mi sie...jak jechalam i miajalam te piekne Polskie krajobrazy to widzialam oczami wyobrazni na takiej cudnej dzialeczce biegajacego usmiechnitego czarnucha...bo Prezio to taki wiejski burek typowy...i wyc mi sie troche chce ze znowu sie w czasie odciagnie:placz::placz: