furciaczek Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Jade...ehhh pewnie bedzie cos nie tak:roll: Quote
Izabela124. Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='furciaczek']Jade...ehhh pewnie bedzie cos nie tak:roll:[/QUOTE]I jakie wieści? Quote
chita Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='furciaczek']Jade...ehhh pewnie bedzie cos nie tak:roll:[/QUOTE] optymistka z Ciebie:evil_lol: :thumbs: Quote
lolka75 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 kurde Gosiak kupuj!!! taka dzicz to marzenie:loveu::loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 no ciekawe jak tam nasza optymistka:-) powinna juz widzieć działke:-) Quote
chita Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']no ciekawe jak tam nasza optymistka:-) powinna juz widzieć działke:-)[/QUOTE] moze optymistka padla z wrazenia i teraz dochodzi do siebie:diabloti: albo dzialka kupiona i sama oblewa:mad: Quote
agaga21 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='chita']moze optymistka padla z wrazenia i teraz dochodzi do siebie:diabloti: albo dzialka kupiona i sama oblewa:mad:[/QUOTE] pewnie rozbiła namiot na SWOJEJ działce i sie delektuje widokami :) Quote
sacred PIRANHA Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 a ja obstawiam, że "coś" było po raz kolejny nie tak i własnie optymistka wraca wkurwiona:diabloti: Quote
chita Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']a ja obstawiam, że "coś" było po raz kolejny nie tak i własnie optymistka wraca wkurwiona:diabloti:[/QUOTE] masz jakies przecieki? wiesz cos:cool3: moze sasiedzi sa :stupid: Quote
sacred PIRANHA Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 normalnie to już bysmy wisiały razem na telefonach ale ja jestem teraz za granica i moj telefon zrobił dead więc nic nie wiem poza swoimi przeczuciami:diabloti: obym się myliła... Quote
sacred PIRANHA Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 mała masz do niej numer? weź zadzwon pliiiiiis Quote
malawaszka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 dzwoniłam :lol: Fur sama napisze jak wróci :diabloti: generalnie są plusy dodatnie i plusy ujemne i trzeba czekać aż Fur siądzie do kompa :lol: Quote
agaga21 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='malawaszka']generalnie są plusy dodatnie i plusy ujemne [/QUOTE]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to wszystko jasne:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 nie no jak są plusy ujemne to jest ciekawe:-) Fur zasiądz no do płota znaczy sie kompa i dawaj opowieść :-) Quote
furciaczek Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']a ja obstawiam, że "coś" było po raz kolejny nie tak i własnie optymistka wraca wkurwiona:diabloti:[/QUOTE] Widac ze siostry, masz calkowita racje ... [quote name='malawaszka']dzwoniłam :lol: Fur sama napisze jak wróci :diabloti: generalnie są plusy dodatnie i plusy ujemne i trzeba czekać aż Fur siądzie do kompa :lol:[/QUOTE] O plusch powiedzialm poniewaz nie bylam sama i musialam jakos kulturalnie sie zachowac;/ Jestem mega wsciekla, najchetniej to bym zagwiazdkowala calego posta:angryy::angryy: Potrafia z czlowieka zrobic idiote ojjj potrafia!! Nie dosc ze dzialka podzielona na 4 czy 5, i kazda z tych czesci ma innego wlasciciela w innej czesci wioski wiec sie nalatalam, to jest waska jak ja nie wiem co...dom to chyba wzdloz by trzeba bylo postawic...z lewej i z prawej sasiedzi i to mega przeyjemni:roll: 500km na marno przejechane...za paliwo to ja bym miesiac psa w hotelu utrzymala:angryy: Odechcialo mi sie...jak jechalam i miajalam te piekne Polskie krajobrazy to widzialam oczami wyobrazni na takiej cudnej dzialeczce biegajacego usmiechnitego czarnucha...bo Prezio to taki wiejski burek typowy...i wyc mi sie troche chce ze znowu sie w czasie odciagnie:placz::placz: Quote
Alicja Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='furciaczek']Wygwizdow...powaznie:lol:[/QUOTE] :roll: :roflt: Quote
Izabela124. Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Szkoda, że tak wyszło. Ale tak to jest, człowiek już się napalił a tu kicha... Quote
malawaszka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 no szkoda ehhhh, ale nazwa boska :roflt: Quote
maciaszek Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Szkoda.... Ale wierzę w to, że znajdziecie coś lepszego! I tańszego ;). Quote
furciaczek Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 A wlasnie, i na miejscu okazalo sie ze jest drozej niz mialo byc...naprawde smieszne to jest ;/ Quote
Recommended Posts