Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']cholerka....tyle ostatnio słyszałam o katastrofach lotniczych :shake: nie wsiadłabym.......[/quote]

A TZ slyszal tyle o wypadkach autobusowych....

Tak se mysle ze wieksze szanse na przezycie w tym busie sa...bo jak ten samolot pierdzielnie to.... zreszta w busie to szybko nawet sie nie zdazysz zorientowac...a tak spadajac i wiedzadz ze zaraz sie rozbijesz...brrr nawet se nie wyobrazam:placz:

Posted

[quote name='furciaczek']Kurde...problem mam:roll:

W pazdzierniku wybieram sie do Polanda...sama bez piesow:-(... mialam jechac busem ale TZ przekonuje mnie do samolotu...wygodniej szybciej taniej... ale ja sie panicznie boje latac:placz: i teraz nie wiem co mam zrobic:roll:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a ja się zgadzam z TZtem .... nie wsiadłabym na długą trasę do busa :shake:....zreszta spytaj Waszki też bojała latać a teraz śmiga jak Pershing po niebie ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a ja się zgadzam z TZtem .... nie wsiadłabym na długą trasę do busa :shake:....zreszta spytaj Waszki też bojała latać a teraz śmiga jak Pershing po niebie ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ostatnio jak lecialam to nie dosc ze wzielam garsc tabletek na uspokojenie to jeszcze zapijalam wodeczka:oops: nie pomoglo...cale 2 godziny siedzialam na fotelu zaciskajac rece na poreczy i modlac sie bez przerwy ( no z przerwa na picie:evil_lol:)...pozniej nie moglam torby zlapac ani dowodu w rece utrzymac tak mnie bolaly lapy...nie wspomne juz o tym ze szlam dosc chwijenym krokiem:lol:
Koszmar po prostu koszmar....

Posted

haha Alu trochę Cię poniosło z tym śmiganiem - dalej się boję, ale może nie az tak bardzo już - jednak chyba nigdy nie powiem, że lubię latać - co to to nie :shake::shake::shake: no i tez żeby sobie dodać odwagi wypiłam piwko, a potem cierpiałam bo przeciez nie wstanę z siedzenia podczas lotu :mdleje:

Posted

[quote name='malawaszka']haha Alu trochę Cię poniosło z tym śmiganiem - dalej się boję, ale może nie az tak bardzo już - jednak chyba nigdy nie powiem, że lubię latać - co to to nie :shake::shake::shake: no i tez żeby sobie dodać odwagi wypiłam piwko, a potem cierpiałam bo przeciez nie wstanę z siedzenia podczas lotu :mdleje:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1:...musiałaś ..... a nie mozna dla dobra sprawy troszkę zachachmęcić i podnieść Gosiaczka na duchu :p

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja pisałam pracę maturalną z historii pt . ,,Lotnictwo polskie na frontach II wojny światowej ":evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']:oops2:

ale jak by nie było to na 20 h w autobusie bym się nie zdecydowała mimo strachu :shake:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:p...no zaraz to lepiej zabrzmiało :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Gosica.....lec lepiej. Te busy to koszmar jakis. Tak samo jak te przewozowki busiki jak i wielkie autokary. Ja jechalam kiedys z malym Erykiem autokarem. Nie dosc ze posadzili mnie z 4ro latkiem na pierwszym siedzeniu (wbrew przepisom) to jeszcze podczas jazdy kierowca notorycznie pisal i wysylal smsy:crazyeye: czego bylam swiadkiem. Co ja wtedy przezylam to moje:shake:. Dlatego uwazam ze zawodowym kierowcom to sie we lbach poprzewracalo. Ja bym leciala:roll:

Posted

Kiedy ja lubie busami:loveu: moge wkoncu spokojnie poczytac do upadlego... zreszta caale dziecinstwo spedzilam w busie...potrafie nawet prowadzic:cool3:... z kierowcami sobie dyskutuje o nowinakach technicznych w busach itd...
Lolus napisalas ze kierowcom zawodowym sie we lbach poprzewracalo... moj tatus jest takim kierowcom:eviltong::diabloti::evil_lol: ma swoja firme przewozowa...ale on jest wyjatkiem:loveu: przez tyle lat nawet jednego mandatu nie dostal zadnych pkt nic:loveu: ale on jest inny:evil_lol:

a samolotami to ja sie panicznie boje....naprawde, serce wali mi jak mlotem, poce sie jak nie wiem co...ale rozwazam to... bo jak busem to na wiecej dni automatycznie psiny swoje zostawie:roll:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol:jaki gupecek [/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://images40.fotosik.pl/5/0320cc40c8c8523d.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]u nas ręczniki papierowe ulegały samozniszczeniu jakiś czas temu .....wydoroślały :grins:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Moje kiedyś wyżarły dziurę na środku nowego dywanu:angryy::cool3:
[quote name='eria']cholerka....tyle ostatnio słyszałam o katastrofach lotniczych :shake: nie wsiadłabym.......[/quote]
Ja też nie:shake:
[quote name='malawaszka']:oops2:

ale jak by nie było to na 20 h w autobusie bym się nie zdecydowała mimo strachu :shake:[/quote]
Ja wybrałabym busik:cool3: - tak jak Fur panicznie boję się latać - leciałam tylko raz, ale o ten jeden raz za dużo:evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Kiedy ja lubie busami:loveu: moge wkoncu spokojnie poczytac do upadlego... zreszta caale dziecinstwo spedzilam w busie...potrafie nawet prowadzic:cool3:... z kierowcami sobie dyskutuje o nowinakach technicznych w busach itd...
Lolus napisalas ze kierowcom zawodowym sie we lbach poprzewracalo... moj tatus jest takim kierowcom:eviltong::diabloti::evil_lol: ma swoja firme przewozowa...ale on jest wyjatkiem:loveu: przez tyle lat nawet jednego mandatu nie dostal zadnych pkt nic:loveu: ale on jest inny:evil_lol:

a samolotami to ja sie panicznie boje....naprawde, serce wali mi jak mlotem, poce sie jak nie wiem co...ale rozwazam to... bo jak busem to na wiecej dni automatycznie psiny swoje zostawie:roll:[/quote]
Gosiu....moj ojciec tez jest zawodowym kierowca. Ale jezdzi bardzo zle, egoistycznie, nerwowo i okropnie. Juz ja chyba jestem lepszym kierowca od niego..... Przepraszam ze urazilam Twoje uczucia wzgledem rodziciela.... ale niestety widze co sie na drogach dzieje i jezdze po autostradach i widze ze najgorzej zachowuja sie na drogach kierowcy ciezarowek tirow i busow. Ale przepraszam

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]ooo kurka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Momo jest słodziutki :loveu:[/B][/I][/quote]

Chcesz go:diabloti:

[quote name='Doginka']Moje kiedyś wyżarły dziurę na środku nowego dywanu:angryy::cool3:

Ja też nie:shake:

Ja wybrałabym busik:cool3: - tak jak Fur panicznie boję się latać - leciałam tylko raz, ale o ten jeden raz za dużo:evil_lol:[/quote]

O to wiem z kim w przyszlosci moge podrozowac:evil_lol:

[quote name='lolka75']Gosiu....moj ojciec tez jest zawodowym kierowca. Ale jezdzi bardzo zle, egoistycznie, nerwowo i okropnie. Juz ja chyba jestem lepszym kierowca od niego..... Przepraszam ze urazilam Twoje uczucia wzgledem rodziciela.... ale niestety widze co sie na drogach dzieje i jezdze po autostradach i widze ze najgorzej zachowuja sie na drogach kierowcy ciezarowek tirow i busow. Ale przepraszam[/quote]

Nie Lolus nie urazilas mnie...przepraszam jesli to tak zabrzmialo:oops: po prostu zawsze z ojcem sie smiejemy z takich tekstow.
Moj TZ na jakies tam kolacji z rodzicami palnal tekstem
[B]" Bo wszyscy kierowcy autobusow to zboczency i gwalciciele"[/B] :evil_lol:

o matko jak ja sie wtedy smialam...a Tz biedula taki skruszony pozniej siedzial:lol::loveu: cale szczescie ze moj tata ma oooogrome poczucie humoru bo mogloby byc niefajnie:evil_lol:

Tez wiem jak jezdza...panicznie sie boje jechac obok Tira:shake: ale do Pl zawsze jezdze z jedna firma i nie dosc ze kierowcy to psiaze to jeszcze jezdza w miare uwaznie i rozsanie.

Niedlugo musze bilety bookowac a nie wiem czym jechac:shake: ja to jednak jestem jakas goopia:evil_lol:

Mam foty...ale dam jutro dzisiaj padam na pysk...psiaki mnie wykonczyly:loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:......[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-209.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Noo takim to ja se moge latac...nawet rozmiar moj:evil_lol:

Wszytkie psy wyspacerkowane...pije kawe i ide z nimi biegac...z kazdym osobno...ciekawe jak moje pluca to zniosa:roll::lol:

Posted

Dzień dobry Furciaszku! :multi:
piękną masz galeryje :cool3:
nie dam rady obejrzeć całej ale to co widziałam bardzo mi się podoba :loveu: fajne masz piesy i tego Momka - tymczsowicza tyz :evil_lol:

Cioteczko...czy nie slyszałaś ze samolot jest [B]najbezpieczniejszym środkiem transportu?[/B] wyobrażam sobie jakie to silne przezycie dla Ciebie ale im czesciej będziesz latać tym łatwiej Ci to przejdzie :loveu:
szkoda czasu na telepanie sie busami czy autokarami, z resztą nimi nie wszędzie sie mozna dostać wiec lepiej sie z samolotem oswajac powoli na krotkich dystansach :cool3:
A jak brakuje Ci czasu na czytanie, to wez urlop i będziesz mogła czytać ksiązki w towarzystwie piesow swoich :cool3::loveu:

miłego biegania :multi:

Posted

[quote name='eria']co jak co ale na brak zajęć to Ty nie możesz narzekac:evil_lol:

ja bym jechala autobusem;)[/quote]

No ale moge nazekac na brak czasu:evil_lol:
rano spacer 1 godzina z Preziem i Fur i jedna z Momkiem, pozniej z kazdym osobno po jednej godzinie na bieganko itp. Pol godziny na odzywkowanie i czesanie zwierzakow. Pozniej czas wolny dla mnie (czyt.sprzatnie gotowanie uzeranie sie z kotami) no i kolejne spacerki tez godzinne...
I niech mi ktos powie ze jestem normalna:evil_lol:

[quote name='rufusowa']Dzień dobry Furciaszku! :multi:
piękną masz galeryje :cool3:
nie dam rady obejrzeć całej ale to co widziałam bardzo mi się podoba :loveu: fajne masz piesy i tego Momka - tymczsowicza tyz :evil_lol:

Cioteczko...czy nie slyszałaś ze samolot jest [B]najbezpieczniejszym środkiem transportu?[/B] wyobrażam sobie jakie to silne przezycie dla Ciebie ale im czesciej będziesz latać tym łatwiej Ci to przejdzie :loveu:
szkoda czasu na telepanie sie busami czy autokarami, z resztą nimi nie wszędzie sie mozna dostać wiec lepiej sie z samolotem oswajac powoli na krotkich dystansach :cool3:
A jak brakuje Ci czasu na czytanie, to wez urlop i będziesz mogła czytać ksiązki w towarzystwie piesow swoich :cool3::loveu:

miłego biegania :multi:[/quote]

Aaaa suuper ze zajzalas:loveu: Bardzo mi milo:multi:
Tam gdzie trzeba leciec tam sie nie wybieram...TZ ciagle chce to do egiptu to do kanady sie wybrac...ale po moim trupie:diabloti:
Kochana ja nie pracuje i mam urlop praktycznie caly czas...a ksiazek sie nie da czytac w tym stadzie:lol:

Wstawilabym zdiecia...ale mam na drugim kompie a nie chce mi sie przesiadac wiec beda wieczorem:eviltong:

Jeszcze jedna kaff wypije i lece...a moze dwie??

Posted

[quote name='furciaczek']No ale moge nazekac na brak czasu:evil_lol:
rano spacer 1 godzina z Preziem i Fur i jedna z Momkiem, pozniej z kazdym osobno po jednej godzinie na bieganko itp. Pol godziny na odzywkowanie i czesanie zwierzakow. Pozniej czas wolny dla mnie (czyt.sprzatnie gotowanie uzeranie sie z kotami) no i kolejne spacerki tez godzinne...
I niech mi ktos powie ze jestem normalna:evil_lol:

[quote]

Witam,
cztam i oglądam i ..........
dodam tylko, że każda z nas jest chyba masochistką.
Ja tam też wole mieć psy i kupe (z dodatkiem kupy) zajęć :evil_lol:

Posted

[quote=Cheritka;10790194Witam,
cztam i oglądam i ..........
dodam tylko, że każda z nas jest chyba masochistką.
Ja tam też wole mieć psy i kupe (z dodatkiem kupy) zajęć :evil_lol:[/quote]
A kto nie woli?:cool3: Ja nawet wolę psy od dzieci:cool3::diabloti: - te tak nie pyskują jak moja Dominika:angryy::roll:

Posted

Nie mam sily pisac...bede tylko wklejac

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/358/6e902b8e93b74b58.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images39.fotosik.pl/6/bb321261c94a1a4d.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/353/b4983e06afe8a02f.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images37.fotosik.pl/6/abf8055ea62528c1.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images36.fotosik.pl/6/7cd410e338cb18f3.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/353/b7cbe440b95bfc5b.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images36.fotosik.pl/6/c808c16761cc68ba.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/270/f03f588ff3d2552f.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images45.fotosik.pl/6/78db9e717cd41621.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/352/e0ece324ed954d8a.jpg[/IMG][/URL]