eria Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 cholerka....tyle ostatnio słyszałam o katastrofach lotniczych :shake: nie wsiadłabym....... Quote
furciaczek Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='eria']cholerka....tyle ostatnio słyszałam o katastrofach lotniczych :shake: nie wsiadłabym.......[/quote] A TZ slyszal tyle o wypadkach autobusowych.... Tak se mysle ze wieksze szanse na przezycie w tym busie sa...bo jak ten samolot pierdzielnie to.... zreszta w busie to szybko nawet sie nie zdazysz zorientowac...a tak spadajac i wiedzadz ze zaraz sie rozbijesz...brrr nawet se nie wyobrazam:placz: Quote
Alicja Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='furciaczek']Kurde...problem mam:roll: W pazdzierniku wybieram sie do Polanda...sama bez piesow:-(... mialam jechac busem ale TZ przekonuje mnie do samolotu...wygodniej szybciej taniej... ale ja sie panicznie boje latac:placz: i teraz nie wiem co mam zrobic:roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a ja się zgadzam z TZtem .... nie wsiadłabym na długą trasę do busa :shake:....zreszta spytaj Waszki też bojała latać a teraz śmiga jak Pershing po niebie ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a ja się zgadzam z TZtem .... nie wsiadłabym na długą trasę do busa :shake:....zreszta spytaj Waszki też bojała latać a teraz śmiga jak Pershing po niebie ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ostatnio jak lecialam to nie dosc ze wzielam garsc tabletek na uspokojenie to jeszcze zapijalam wodeczka:oops: nie pomoglo...cale 2 godziny siedzialam na fotelu zaciskajac rece na poreczy i modlac sie bez przerwy ( no z przerwa na picie:evil_lol:)...pozniej nie moglam torby zlapac ani dowodu w rece utrzymac tak mnie bolaly lapy...nie wspomne juz o tym ze szlam dosc chwijenym krokiem:lol: Koszmar po prostu koszmar.... Quote
malawaszka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 haha Alu trochę Cię poniosło z tym śmiganiem - dalej się boję, ale może nie az tak bardzo już - jednak chyba nigdy nie powiem, że lubię latać - co to to nie :shake::shake::shake: no i tez żeby sobie dodać odwagi wypiłam piwko, a potem cierpiałam bo przeciez nie wstanę z siedzenia podczas lotu :mdleje: Quote
Alicja Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='malawaszka']haha Alu trochę Cię poniosło z tym śmiganiem - dalej się boję, ale może nie az tak bardzo już - jednak chyba nigdy nie powiem, że lubię latać - co to to nie :shake::shake::shake: no i tez żeby sobie dodać odwagi wypiłam piwko, a potem cierpiałam bo przeciez nie wstanę z siedzenia podczas lotu :mdleje:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1:...musiałaś ..... a nie mozna dla dobra sprawy troszkę zachachmęcić i podnieść Gosiaczka na duchu :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja pisałam pracę maturalną z historii pt . ,,Lotnictwo polskie na frontach II wojny światowej ":evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 :oops2: ale jak by nie było to na 20 h w autobusie bym się nie zdecydowała mimo strachu :shake: Quote
Alicja Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='malawaszka']:oops2: ale jak by nie było to na 20 h w autobusie bym się nie zdecydowała mimo strachu :shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:p...no zaraz to lepiej zabrzmiało :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Gosica.....lec lepiej. Te busy to koszmar jakis. Tak samo jak te przewozowki busiki jak i wielkie autokary. Ja jechalam kiedys z malym Erykiem autokarem. Nie dosc ze posadzili mnie z 4ro latkiem na pierwszym siedzeniu (wbrew przepisom) to jeszcze podczas jazdy kierowca notorycznie pisal i wysylal smsy:crazyeye: czego bylam swiadkiem. Co ja wtedy przezylam to moje:shake:. Dlatego uwazam ze zawodowym kierowcom to sie we lbach poprzewracalo. Ja bym leciala:roll: Quote
furciaczek Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Kiedy ja lubie busami:loveu: moge wkoncu spokojnie poczytac do upadlego... zreszta caale dziecinstwo spedzilam w busie...potrafie nawet prowadzic:cool3:... z kierowcami sobie dyskutuje o nowinakach technicznych w busach itd... Lolus napisalas ze kierowcom zawodowym sie we lbach poprzewracalo... moj tatus jest takim kierowcom:eviltong::diabloti::evil_lol: ma swoja firme przewozowa...ale on jest wyjatkiem:loveu: przez tyle lat nawet jednego mandatu nie dostal zadnych pkt nic:loveu: ale on jest inny:evil_lol: a samolotami to ja sie panicznie boje....naprawde, serce wali mi jak mlotem, poce sie jak nie wiem co...ale rozwazam to... bo jak busem to na wiecej dni automatycznie psiny swoje zostawie:roll: Quote
Rinuś Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [I][B]ooo kurka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Momo jest słodziutki :loveu:[/B][/I] Quote
Doginka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol:jaki gupecek [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://images40.fotosik.pl/5/0320cc40c8c8523d.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]u nas ręczniki papierowe ulegały samozniszczeniu jakiś czas temu .....wydoroślały :grins:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Moje kiedyś wyżarły dziurę na środku nowego dywanu:angryy::cool3: [quote name='eria']cholerka....tyle ostatnio słyszałam o katastrofach lotniczych :shake: nie wsiadłabym.......[/quote] Ja też nie:shake: [quote name='malawaszka']:oops2: ale jak by nie było to na 20 h w autobusie bym się nie zdecydowała mimo strachu :shake:[/quote] Ja wybrałabym busik:cool3: - tak jak Fur panicznie boję się latać - leciałam tylko raz, ale o ten jeden raz za dużo:evil_lol: Quote
lolka75 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='furciaczek']Kiedy ja lubie busami:loveu: moge wkoncu spokojnie poczytac do upadlego... zreszta caale dziecinstwo spedzilam w busie...potrafie nawet prowadzic:cool3:... z kierowcami sobie dyskutuje o nowinakach technicznych w busach itd... Lolus napisalas ze kierowcom zawodowym sie we lbach poprzewracalo... moj tatus jest takim kierowcom:eviltong::diabloti::evil_lol: ma swoja firme przewozowa...ale on jest wyjatkiem:loveu: przez tyle lat nawet jednego mandatu nie dostal zadnych pkt nic:loveu: ale on jest inny:evil_lol: a samolotami to ja sie panicznie boje....naprawde, serce wali mi jak mlotem, poce sie jak nie wiem co...ale rozwazam to... bo jak busem to na wiecej dni automatycznie psiny swoje zostawie:roll:[/quote] Gosiu....moj ojciec tez jest zawodowym kierowca. Ale jezdzi bardzo zle, egoistycznie, nerwowo i okropnie. Juz ja chyba jestem lepszym kierowca od niego..... Przepraszam ze urazilam Twoje uczucia wzgledem rodziciela.... ale niestety widze co sie na drogach dzieje i jezdze po autostradach i widze ze najgorzej zachowuja sie na drogach kierowcy ciezarowek tirow i busow. Ale przepraszam Quote
furciaczek Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]ooo kurka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Momo jest słodziutki :loveu:[/B][/I][/quote] Chcesz go:diabloti: [quote name='Doginka']Moje kiedyś wyżarły dziurę na środku nowego dywanu:angryy::cool3: Ja też nie:shake: Ja wybrałabym busik:cool3: - tak jak Fur panicznie boję się latać - leciałam tylko raz, ale o ten jeden raz za dużo:evil_lol:[/quote] O to wiem z kim w przyszlosci moge podrozowac:evil_lol: [quote name='lolka75']Gosiu....moj ojciec tez jest zawodowym kierowca. Ale jezdzi bardzo zle, egoistycznie, nerwowo i okropnie. Juz ja chyba jestem lepszym kierowca od niego..... Przepraszam ze urazilam Twoje uczucia wzgledem rodziciela.... ale niestety widze co sie na drogach dzieje i jezdze po autostradach i widze ze najgorzej zachowuja sie na drogach kierowcy ciezarowek tirow i busow. Ale przepraszam[/quote] Nie Lolus nie urazilas mnie...przepraszam jesli to tak zabrzmialo:oops: po prostu zawsze z ojcem sie smiejemy z takich tekstow. Moj TZ na jakies tam kolacji z rodzicami palnal tekstem [B]" Bo wszyscy kierowcy autobusow to zboczency i gwalciciele"[/B] :evil_lol: o matko jak ja sie wtedy smialam...a Tz biedula taki skruszony pozniej siedzial:lol::loveu: cale szczescie ze moj tata ma oooogrome poczucie humoru bo mogloby byc niefajnie:evil_lol: Tez wiem jak jezdza...panicznie sie boje jechac obok Tira:shake: ale do Pl zawsze jezdze z jedna firma i nie dosc ze kierowcy to psiaze to jeszcze jezdza w miare uwaznie i rozsanie. Niedlugo musze bilety bookowac a nie wiem czym jechac:shake: ja to jednak jestem jakas goopia:evil_lol: Mam foty...ale dam jutro dzisiaj padam na pysk...psiaki mnie wykonczyly:loveu: Quote
Alicja Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:......[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-209.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:......[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-209.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] Noo takim to ja se moge latac...nawet rozmiar moj:evil_lol: Wszytkie psy wyspacerkowane...pije kawe i ide z nimi biegac...z kazdym osobno...ciekawe jak moje pluca to zniosa:roll::lol: Quote
eria Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 co jak co ale na brak zajęć to Ty nie możesz narzekac:evil_lol: ja bym jechala autobusem;) Quote
rufusowa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Dzień dobry Furciaszku! :multi: piękną masz galeryje :cool3: nie dam rady obejrzeć całej ale to co widziałam bardzo mi się podoba :loveu: fajne masz piesy i tego Momka - tymczsowicza tyz :evil_lol: Cioteczko...czy nie slyszałaś ze samolot jest [B]najbezpieczniejszym środkiem transportu?[/B] wyobrażam sobie jakie to silne przezycie dla Ciebie ale im czesciej będziesz latać tym łatwiej Ci to przejdzie :loveu: szkoda czasu na telepanie sie busami czy autokarami, z resztą nimi nie wszędzie sie mozna dostać wiec lepiej sie z samolotem oswajac powoli na krotkich dystansach :cool3: A jak brakuje Ci czasu na czytanie, to wez urlop i będziesz mogła czytać ksiązki w towarzystwie piesow swoich :cool3::loveu: miłego biegania :multi: Quote
furciaczek Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='eria']co jak co ale na brak zajęć to Ty nie możesz narzekac:evil_lol: ja bym jechala autobusem;)[/quote] No ale moge nazekac na brak czasu:evil_lol: rano spacer 1 godzina z Preziem i Fur i jedna z Momkiem, pozniej z kazdym osobno po jednej godzinie na bieganko itp. Pol godziny na odzywkowanie i czesanie zwierzakow. Pozniej czas wolny dla mnie (czyt.sprzatnie gotowanie uzeranie sie z kotami) no i kolejne spacerki tez godzinne... I niech mi ktos powie ze jestem normalna:evil_lol: [quote name='rufusowa']Dzień dobry Furciaszku! :multi: piękną masz galeryje :cool3: nie dam rady obejrzeć całej ale to co widziałam bardzo mi się podoba :loveu: fajne masz piesy i tego Momka - tymczsowicza tyz :evil_lol: Cioteczko...czy nie slyszałaś ze samolot jest [B]najbezpieczniejszym środkiem transportu?[/B] wyobrażam sobie jakie to silne przezycie dla Ciebie ale im czesciej będziesz latać tym łatwiej Ci to przejdzie :loveu: szkoda czasu na telepanie sie busami czy autokarami, z resztą nimi nie wszędzie sie mozna dostać wiec lepiej sie z samolotem oswajac powoli na krotkich dystansach :cool3: A jak brakuje Ci czasu na czytanie, to wez urlop i będziesz mogła czytać ksiązki w towarzystwie piesow swoich :cool3::loveu: miłego biegania :multi:[/quote] Aaaa suuper ze zajzalas:loveu: Bardzo mi milo:multi: Tam gdzie trzeba leciec tam sie nie wybieram...TZ ciagle chce to do egiptu to do kanady sie wybrac...ale po moim trupie:diabloti: Kochana ja nie pracuje i mam urlop praktycznie caly czas...a ksiazek sie nie da czytac w tym stadzie:lol: Wstawilabym zdiecia...ale mam na drugim kompie a nie chce mi sie przesiadac wiec beda wieczorem:eviltong: Jeszcze jedna kaff wypije i lece...a moze dwie?? Quote
Cheritka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='furciaczek']No ale moge nazekac na brak czasu:evil_lol: rano spacer 1 godzina z Preziem i Fur i jedna z Momkiem, pozniej z kazdym osobno po jednej godzinie na bieganko itp. Pol godziny na odzywkowanie i czesanie zwierzakow. Pozniej czas wolny dla mnie (czyt.sprzatnie gotowanie uzeranie sie z kotami) no i kolejne spacerki tez godzinne... I niech mi ktos powie ze jestem normalna:evil_lol: [quote] Witam, cztam i oglądam i .......... dodam tylko, że każda z nas jest chyba masochistką. Ja tam też wole mieć psy i kupe (z dodatkiem kupy) zajęć :evil_lol: Quote
Doginka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote=Cheritka;10790194Witam, cztam i oglądam i .......... dodam tylko, że każda z nas jest chyba masochistką. Ja tam też wole mieć psy i kupe (z dodatkiem kupy) zajęć :evil_lol:[/quote] A kto nie woli?:cool3: Ja nawet wolę psy od dzieci:cool3::diabloti: - te tak nie pyskują jak moja Dominika:angryy::roll: Quote
Helga&Ares Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 DObry Wieczór Furciaczkowa :cool3: dawno się nie odzywałam, ale na bieżąco jestem ;) a, i dzięki Twej galerii coraz bardziej lubię CC :roll::evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Nie mam sily pisac...bede tylko wklejac [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/358/6e902b8e93b74b58.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images39.fotosik.pl/6/bb321261c94a1a4d.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/353/b4983e06afe8a02f.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images37.fotosik.pl/6/abf8055ea62528c1.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images36.fotosik.pl/6/7cd410e338cb18f3.jpg[/IMG][/URL] Quote
furciaczek Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/353/b7cbe440b95bfc5b.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images36.fotosik.pl/6/c808c16761cc68ba.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/270/f03f588ff3d2552f.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images45.fotosik.pl/6/78db9e717cd41621.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/352/e0ece324ed954d8a.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts