Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']Jej cioteczki ja juz 3 razy na zawal zeszlam... jutro od 14 do 19 kciuki z calych sil trzymajcie...pozniej jeszcze min przez 2 tygodnie...

zaraz jakies foty dam....

idem se pic chyba z niki:placz:[/quote]
A cóż to się stało, że Ci zawały groziły? :crazyeye:

Posted

[quote name='furciaczek']Jej cioteczki ja juz 3 razy na zawal zeszlam... jutro od 14 do 19 kciuki z calych sil trzymajcie...pozniej jeszcze min przez 2 tygodnie...

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
cioteczka już szykuje kciukaski :kciuki:...i pije z wami :razz:tak dla zasady ....
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='furciaczek']A z wetem gadalam o ryzyku, powiklaniach itp....[/quote]
To trzymam też za Ciebie i Twoje nerwy :calus: Będę zaglądać w pracy i sprawdzać, co u Was.

Posted

[quote name='Niki-lidka']witam!
Fur nadal nie ma...wiec zostawiam Tobie wiadomosc kochana(na gg nie bedzie pisac bo nie wiadomo czy i do kogo dojdzie)...mnie dzis juz nie bedzie...ide sie zapic na smierc!!!!! jak mi sie uda, to juz wogole mnie nie bedzie...[/quote]

[quote name='lolka75']rajku!!! dzisiaj jakis zgnily poniedzialek...ludziska co sie dzieje??!!:placz: Niki....czemu chcesz zabrac swiatu taka dobra dusze jak Twoja:-(? Moja niech kostucha zabiera....taka jestem nic nie warta...:shake:[/quote]
Ej, bo powiecie w złą godzinę:angryy: - wziąć się w garść natychmiast:mad::mad::mad:
[quote name='maciaszek']Furciaku wracaj i zrób porządek z tymi babami! :diabloti:
A baby uprasza się o niezapijanie na śmierć, niezapraszanie do siebie kostuchy i nie dołowanie się. Lepszego jutra Wam życzę! :loveu:[/quote]
No chyba że kostucha będzie jak JOE BLACK:loveu::loveu::loveu:

Nie łam się Fur, wszystko będzie dobrze:calus::buzi:Trzymam jutro od rana:bigok:

Posted

Dziekuje cioteczki:loveu:

Przepraszam ze was nie odwiedzam ale naprawde nie jestem w stanie o niczym innym myslec:-(
Najbardziej dobija mnie chyba fakt ze mnie tam nie bedzie... nie bedzie mnie przy mojej malej wrednej suczy w tych trudnych chwilach.... to ja powinnam z nia tam byc, lazic jak debil po poczelkalni, byc przy niej jak sie wybudzi z narkozy, dbac o nia i rozpieszczac po operacji...

tak bardzo sie boje...

i jeszcze sie upic nie moge no:placz:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]..........melduję się że jestem z Wami myślami .......zaciskam :kciuki:z całej siły ....a Ozzulek wszystkie łapeczki ...[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

przepraszam za moje durne posty z wczoraj:placz:...odbilo mi... ale juz lepiej:p
Trzymajcie sie dziewczynki..ja zaciskam lapska i moja sucz swoje rozowe pazurki tez zaciska. Juz niedlugo Furia Pregowana bedzie z Wami...a co za tym idzie i z nami:multi:. Powodzenia!!!...i czekamy na wiesci:p

Posted

[quote name='furciaczek']Dziekuje cioteczki:loveu:

Przepraszam ze was nie odwiedzam ale naprawde nie jestem w stanie o niczym innym myslec:-(
Najbardziej dobija mnie chyba fakt ze mnie tam nie bedzie... nie bedzie mnie przy mojej malej wrednej suczy w tych trudnych chwilach.... to ja powinnam z nia tam byc, lazic jak debil po poczelkalni, byc przy niej jak sie wybudzi z narkozy, dbac o nia i rozpieszczac po operacji...

tak bardzo sie boje...

i jeszcze sie upic nie moge no:placz:[/quote]
Nie martw się!
Jesteśmy z tobą!
3mamy kciuki!:multi:
Będzie dobrze!