Asia & Ginger Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='furciaczek']Jej cioteczki ja juz 3 razy na zawal zeszlam... jutro od 14 do 19 kciuki z calych sil trzymajcie...pozniej jeszcze min przez 2 tygodnie... zaraz jakies foty dam.... idem se pic chyba z niki:placz:[/quote] A cóż to się stało, że Ci zawały groziły? :crazyeye: Quote
Paula Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Ej, baby, weźcie się w garść, trza być twardym nie miętkim ;) Witaj Gosia :loveu: Trzymam mocno jutro :kciuki: Quote
furciaczek Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Asia & Ginger']A cóż to się stało, że Ci zawały groziły? :crazyeye:[/quote] A z wetem gadalam o ryzyku, powiklaniach itp.... Quote
lolka75 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Fur....nie schodz na zawal..suka Cie potrzebuje:shake:... Ja zejde za Ciebie:p. I ciagle trzymam kciuki za moja ulubienica :p Quote
Alicja Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='furciaczek']Jej cioteczki ja juz 3 razy na zawal zeszlam... jutro od 14 do 19 kciuki z calych sil trzymajcie...pozniej jeszcze min przez 2 tygodnie... zaraz jakies foty dam.... idem se pic chyba z niki:placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] cioteczka już szykuje kciukaski :kciuki:...i pije z wami :razz:tak dla zasady .... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Paula Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='furciaczek']A z wetem gadalam o ryzyku, powiklaniach itp....[/quote] To trzymam też za Ciebie i Twoje nerwy :calus: Będę zaglądać w pracy i sprawdzać, co u Was. Quote
maciaszek Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Masz to jak w banku - BĘDĘ TRZYMAĆ KCIUKI !!!! Quote
Rudzia-Bianca Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Furciaczku trzymam za Was mocno, najmocniej jak potrafię już od dziś i czekam jutro na dobre wieści od Was . Quote
Luzia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Ja już idę spać ale obiecuję jutro trzymać najmocniej jak potrafię :p Quote
Doginka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Niki-lidka']witam! Fur nadal nie ma...wiec zostawiam Tobie wiadomosc kochana(na gg nie bedzie pisac bo nie wiadomo czy i do kogo dojdzie)...mnie dzis juz nie bedzie...ide sie zapic na smierc!!!!! jak mi sie uda, to juz wogole mnie nie bedzie...[/quote] [quote name='lolka75']rajku!!! dzisiaj jakis zgnily poniedzialek...ludziska co sie dzieje??!!:placz: Niki....czemu chcesz zabrac swiatu taka dobra dusze jak Twoja:-(? Moja niech kostucha zabiera....taka jestem nic nie warta...:shake:[/quote] Ej, bo powiecie w złą godzinę:angryy: - wziąć się w garść natychmiast:mad::mad::mad: [quote name='maciaszek']Furciaku wracaj i zrób porządek z tymi babami! :diabloti: A baby uprasza się o niezapijanie na śmierć, niezapraszanie do siebie kostuchy i nie dołowanie się. Lepszego jutra Wam życzę! :loveu:[/quote] No chyba że kostucha będzie jak JOE BLACK:loveu::loveu::loveu: [quote name='furciaczek']Jej cioteczki ja juz 3 razy na zawal zeszlam... jutro od 14 do 19 kciuki z calych sil trzymajcie...pozniej jeszcze min przez 2 tygodnie... zaraz jakies foty dam.... idem se pic chyba z niki:placz:[/quote] Nie łam się Fur, wszystko będzie dobrze:calus::buzi:Trzymam jutro od rana:bigok: Quote
furciaczek Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Dziekuje cioteczki:loveu: Przepraszam ze was nie odwiedzam ale naprawde nie jestem w stanie o niczym innym myslec:-( Najbardziej dobija mnie chyba fakt ze mnie tam nie bedzie... nie bedzie mnie przy mojej malej wrednej suczy w tych trudnych chwilach.... to ja powinnam z nia tam byc, lazic jak debil po poczelkalni, byc przy niej jak sie wybudzi z narkozy, dbac o nia i rozpieszczac po operacji... tak bardzo sie boje... i jeszcze sie upic nie moge no:placz: Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]..........melduję się że jestem z Wami myślami .......zaciskam :kciuki:z całej siły ....a Ozzulek wszystkie łapeczki ...[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaciaaa Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Zaciskam kciuki z całej siły!!!!!!! Za Furcie i za Ciebie! Dacie rade! Quote
lolka75 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 przepraszam za moje durne posty z wczoraj:placz:...odbilo mi... ale juz lepiej:p Trzymajcie sie dziewczynki..ja zaciskam lapska i moja sucz swoje rozowe pazurki tez zaciska. Juz niedlugo Furia Pregowana bedzie z Wami...a co za tym idzie i z nami:multi:. Powodzenia!!!...i czekamy na wiesci:p Quote
sacred PIRANHA Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='lolka75']przepraszam za moje durne posty z wczoraj:placz:...odbilo mi... ale juz lepiej:p[/quote] a ja nie przepraszam:eviltong: Quote
lolka75 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Niki-lidka']a ja nie przepraszam:eviltong:[/quote] to moze czas leki zmienic, Niki:eviltong::evil_lol: ja zmienilam:diabloti: Quote
clockwork Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jesoo.. ale mnie nosi... ...:kciuki: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]MY już też zaciskamy ................... :kciuki:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sacred PIRANHA Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 moi drodzy minela 14, operacja rozpoczeta....trzymac kciuki kto ile tylko ma!!!!! Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:kciuki:......................trzymamy wszyscy ....[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rybka_39 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='furciaczek']Dziekuje cioteczki:loveu: Przepraszam ze was nie odwiedzam ale naprawde nie jestem w stanie o niczym innym myslec:-( Najbardziej dobija mnie chyba fakt ze mnie tam nie bedzie... nie bedzie mnie przy mojej malej wrednej suczy w tych trudnych chwilach.... to ja powinnam z nia tam byc, lazic jak debil po poczelkalni, byc przy niej jak sie wybudzi z narkozy, dbac o nia i rozpieszczac po operacji... tak bardzo sie boje... i jeszcze sie upic nie moge no:placz:[/quote] Nie martw się! Jesteśmy z tobą! 3mamy kciuki!:multi: Będzie dobrze! Quote
Recommended Posts