Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote]Ciekawe czy da rade mu zrobic w jego rozmiarze te szelki... koles jeszcze nie odpisal... chyba nie wizal mnie za wariatke co??[/quote]
Hmm :cool1:

Dobra żartuje :evil_lol::evil_lol: Co za różnica czy dla psa np. cziłke czy dla kota :evil_lol::evil_lol:

Posted

A ja jak patrzę na Terrora po ostrzyżeniu to mam wrażenie, że ta główka zaraz go przeważy i upadnie na mordkę ;). Sorrki, ale tak mi to właśnie wygląda...

Furciakowa, chciałam delikatnie zauważyć, że już po północy, a CIEBIE NIE MA!

Posted

[quote name='agaciaaa']facet od szelek coś odpisał? :diabloti:[/quote]

nio wlasnie nie:evil_lol:

[quote name='Dorkaa']Ale on fajnie obcięty :loveu:[/quote]

sama go ciachalam:lol:

[quote name='luzia']Albo mi się wydaje albo dogo nie muli [/quote]

wydaje Ci sie:eviltong:

[quote name='Agushka']Hej Gosia :) dogo w końcu ruszyło to lecę oglądać nowości, ostatnio nie dało rady więc wcale nie próbowałam.[/quote]

czesc Agus:loveu:

[quote name='eria'][URL]http://images32.fotosik.pl/48/a093f11ab85d2fc3.jpg[/URL]
ale cudny sznupek z Preziucha się zrobił !!!!!!!! :loveu:[/quote]

Brode i grzywke TZ mu znowu przycial:angryy: i to cholera ile, no myslalam ze go powiesze...

[quote name='Ewaa']Para przyjaciół,
a żyją jak pies z kotem :lol::lol:[/quote]

Prezio kocha kociate:loveu:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]:mdleje:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]w koncu poczytałam o Furii .:loveu:.. bo przez 4 dni nie miałam cierpliwości....:angryy:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]trzymam mocno... baaardzo mocno :kciuki: żeby było dobrze.[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]i wysyłam pozytywne fluidy[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]szele policyjne SUPER!!!! moj pies też by chciał takie :roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]eeeeeeeee... dziołcha.. ty masz te piesy w Lądku tak?? i wiozłaś Furcie z polski?? jak na granicy... jak z przepisami??[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]tak pytam bo .... jeździmy do Eglanda.. ale zawsze bez psa.. bo nie wiem jak to wygląda [/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Na allego sa te szelkie:loveu: fur tez takie ma i wyglada super, Twojemu tez by pasowaly:loveu:
PW juz poszlo z przepisami...

[quote name='anetta']Hmm :cool1:

Dobra żartuje :evil_lol::evil_lol: Co za różnica czy dla psa np. cziłke czy dla kota :evil_lol::evil_lol:[/quote]

Nio wiesz kupowanie szelek z napisem policja dla kota nie jest takie znowu bardzo normalne i rozpowszechnione w naszym kraju:evil_lol:

[quote name='maciaszek']A ja jak patrzę na Terrora po ostrzyżeniu to mam wrażenie, że ta główka zaraz go przeważy i upadnie na mordkę ;). Sorrki, ale tak mi to właśnie wygląda...

Furciakowa, chciałam delikatnie zauważyć, że już po północy, a CIEBIE NIE MA![/quote]

hehe tak dokladnie wyglada Terror:evil_lol:
jestem jestem ino nie u siebie:eviltong:

Posted

[quote name='furciaczek']

Na allego sa te szelkie:loveu: fur tez takie ma i wyglada super, Twojemu tez by pasowaly:loveu:
PW juz poszlo z przepisami...
[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jutro pogrzebie na allegro, a jak nie znajde poprosze cie o lineczke :cool1:
tylko że moja czorna bestia nie chce w szelkach... ale jak bedzie miał POLICYJNE, to pewnie zachce :evil_lol::evil_lol:

przepis dostałam- dziękuję ... jutro upieke :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[url]http://images32.fotosik.pl/48/a093f11ab85d2fc3.jpg[/url]

Fur, powiedz TZowi, że sznupkom brody się nie rusza nożyczkami, ani żadnymi innymi przedmiotami tnącymi:mad::mad::mad:

Ale go ładnie zdjęłaś na tym foto:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]jutro pogrzebie na allegro, a jak nie znajde poprosze cie o lineczke :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]tylko że moja czorna bestia nie chce w szelkach... ale jak bedzie miał POLICYJNE, to pewnie zachce :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]przepis dostałam- dziękuję ... jutro upieke :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Tak tylko uwazaj zeby zakalec z tego nie wyszedl:evil_lol:
wpisz na allegro szelki policja i na pewno beda:cool3:

[quote name='Doginka'][URL]http://images32.fotosik.pl/48/a093f11ab85d2fc3.jpg[/URL]

Fur, powiedz TZowi, że sznupkom brody się nie rusza nożyczkami, ani żadnymi innymi przedmiotami tnącymi:mad::mad::mad:

Ale go ładnie zdjęłaś na tym foto:loveu::loveu::loveu:[/quote]

Nio on twierdzi ze bedzie mu lepiej rosla jak ja podetnie... ok ale ile mozna podcinac:placz:

Jak zdielam??:oops:

ejjjj znowu pw mi nie dziala... sie wsciekne zaraz chyba... wroce na dogo jak bedzie dzialac mam dosyc...ehhh

Posted

Prezio znowu zaczyna byc agresywny w stosunku do innych psow:shake:
Nio ale to kurcze lekko dziwne jest, w Pl byl spokojny male szczekacze mogly mu pod lapami przechodzic i nic... nie wiem moze to przez to ze TZ ma nieco odmienne zdanie odnosnie wychowania...:roll:[/quote]
niueco odmienne? tzn?

Posted

Brode i grzywke TZ mu znowu przycial:angryy: i to cholera ile, no myslalam ze go powiesze...
[/quote]
ja to bym takiego TZ od razu odprawiła :diabloti:- co jak co ale broda sznaucera jest dla mnie święta !!

Posted

[quote name='luzia']Fur nas opuściła :placz:[/quote]

nie no jestem... nie moge zyc bez dogo:lol:

[quote name='Niki-lidka']niueco odmienne? tzn?[/quote]

Hmmm ciezko to ujac... on mierzy psy jedna miarka, co dziala na jednego zadziala na drugiego... a sama wiesz ze to goowno prawda za przeproszeniem;)

[quote name='agaciaaa']cześć suszony daktylu :diabloti:[/quote]

dziendobry zboczuszku:loveu:

[quote name='Paula_']Cześć Gośka :loveu: Był dziś wet u Furciątka?[/quote]

ehhh byl....

[quote name='eria']ja to bym takiego TZ od razu odprawiła :diabloti:- co jak co ale broda sznaucera jest dla mnie święta !![/quote]

Nio ja sie jeszcze troche pomecze:evil_lol:

[quote name='BBeta']Broda szybko odrośnie ;)
Dobranoc :)[/quote]

Piekny bannerek:loveu:

Wet byl u Fur... nie wyglada to za dobrze:shake:
sa dwie opcje:
[LIST=1]
[*]Dalej jedzimy na hormonach i antybiotykach, potrwac to moze kilka kilkanascie tygodni... ryzykujemy tu infekcje i urazy wystajacej pochwy (teraz jest wielkosci grejfruta) i powikladnia po hormonach
[*]operujemy, zabieg bedzie trwal ok 4 godzin, min 3 lekarzy, ryzykujemy krwotok....[/LIST]Ciezka decyja...cholernie...ale wybralam opcje nr 2....

Poza tym to nic ciekawego u mnie nie slychac, dogo muli, PW mi nie dziala, ciagle chora...

Posted

[quote name='furciaczek']Piekny bannerek:loveu:[/QUOTE]
Dziękuje :loveu:

Chyba też bym wybrała to drugie rozwiązanie. Na pewno wszystko przebiegnie pomyślnie, ja moge tylko trzymać bardzo mocno kciuki ;)

Posted

biedna Furia :placz: ja też bym opcję nr 2 wybrała - nie wyobrażam sobie jak to musi boleć kiedy chodzi z wystającą pochwą na wierzchu :shake: to jakiś koszmar - biedna psina :shake:

trzymam :kciuki: żeby było ok wszystko!!!!!

Posted

ciężki wybór , ale też wybrałabym drugą opcję. Nie wyobrażam sobie żeby pies mógł kilka-kilkanaście tygodni chodzić z pochwą na wierzchu,wielkości grejfruta :shake::shake:

Posted

Goska!! I dobry wybor...moze to troche ryzykowne ale lepsze niz meczenie psa tyle czasu z wnetrznosciami na wierzchu a jeszcze mogloby sie cos przypaletac gorszego bo ja na wierzchu to nie osloniete...o rany, jakie ja bzdury wypisuje:crazyeye:. Podsumowujac: dobry wybor i trzym sie mocno!
A kiedy ten zabieg??