furciaczek Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 ogladalam to pare minut temu a serce nadal wali mi jak opetane... stan przedzawalowy mam chyba... [URL]http://plug.atn.pl/%7Egigant/duchzpl/[/URL] Quote
eria Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 można zawału dostać :evil_lol:ale jak tak pisze żeby podgłośnić na maxa to zrobiłam najciszej jak tylko mogłam, bo można było się spodziewać :evil_lol::evil_lol: Quote
Agushka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 eeee to ja się nie wystraszę duchami żadnymi bo wywaliłam sobie cosik w kompie i to cosik chyba odpowiadało za dźwięk. No i teraz to ja sobie mogę sama pograć, pośpiewać itd.. bo nie wiem jak to naprawić a mój magik od kompa wyjechał do Irlandii :) [URL]http://images25.fotosik.pl/107/4d477771ec44d730.jpg[/URL] Gosia! ja protestuję! gdzie blondyna??? Niedługo to nikt już w blond klubie nie zostanie... Quote
maciaszek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='furciaczek']dobranoc:loveu: Tak ogladalam prezia i jego "pryszcza" na brzuchu... pisalam ze cos z tego wystaje...i juz wiem co... to jest szef:crazyeye: i teraz nie wiem czy nie wyciagneli mu wszytkich po operacji czy to jest ten ktorym ma zoladek przyszyty...martwie sie kurde no...i ranka wokolo tego mu sie powieksza:-([/quote] W środku miał na pewno założone szwy rozpuszczalne. To może być niewyciągnięty szew z rany zewnętrznej. [quote name='furciaczek']Nio pojde napewno, to wyglada okropnie:shake: jakby mu sie ta rana pooperacyjna otwierala...miecho ma na wieszku:-( i leci z tego cos smierdzacego... ehhh zawsze cos nio:placz:[/quote] I co byliście???? Quote
agaciaaa Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Cześć :loveu: śliczna fotka z Preziem :loveu: i nie marudź bo i w blond i w ciemnym Ci dobrze :) teraz przynajmniej nie widać od razu że głupia jesteś :evil_lol: na pewno temu sie przefarbowałaś :evil_lol: jak Prezio, byliście u weta??? Quote
Doginka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Dominika ryknęła głośniej od ducha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:, a teraz siedzi skulona i sie trzęsie z przerażenia, a ja siedze i sie ryje ze śmiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: A z Preziem marsz natychmiast do veta:mad::mad::mad: Quote
malawaszka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Fur i co z Preziem????? kurcze martwi mnie to co pisałaś o nim - i ta smierdząca coś co się sączy :shake: to niedobrze:shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Gosia przepraszam że tyle mnie nie było:( Można w skrócie co tam u Was? :buzi: Quote
Torzysława Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='furciaczek']ogladalam to pare minut temu a serce nadal wali mi jak opetane... stan przedzawalowy mam chyba... [URL]http://plug.atn.pl/%7Egigant/duchzpl/[/URL][/quote] Hahaha obejzalam to z zaslonietymi oczami.. tylko mala szparka na sam rog ekranu.... :diabloti: widzialam tylko ten blysk.. i lapee... :evil_lol: a potem tak samo zaslaniajac oczy nacelowalam na "zamknij' .. jeszcze by co wyskoczylo i bym miala.... :eviltong: Quote
maciaszek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [URL]http://plug.atn.pl/%7Egigant/duchzpl/[/URL] - o matko, zawału można dostać... :razz: Małgorzato!, co z Prezesem? Byliście u weta? Gdzie się podziewasz (wszak to już Twoja pora :eviltong:)??? Quote
furciaczek Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='eria']można zawału dostać :evil_lol:ale jak tak pisze żeby podgłośnić na maxa to zrobiłam najciszej jak tylko mogłam, bo można było się spodziewać [/quote] hehe mnie to powalilo na maxa:lol: [quote name='Agushka']eeee to ja się nie wystraszę duchami żadnymi bo wywaliłam sobie cosik w kompie i to cosik chyba odpowiadało za dźwięk. No i teraz to ja sobie mogę sama pograć, pośpiewać itd.. bo nie wiem jak to naprawić a mój magik od kompa wyjechał do Irlandii :) [URL]http://images25.fotosik.pl/107/4d477771ec44d730.jpg[/URL] Gosia! ja protestuję! gdzie blondyna??? Niedługo to nikt już w blond klubie nie zostanie...[/quote] Moze zrob formata i zaistaluj wszytkie sterowniki od nowa:cool3: a blondyna wraca stopniowo, moja fryzjerka powiedziala ze jak sie przefarbuje od azu to zolte wyjdzie...wiec wole poczekac:p [quote name='maciaszek']W środku miał na pewno założone szwy rozpuszczalne. To może być niewyciągnięty szew z rany zewnętrznej. I co byliście????[/quote] Tak dokladnie:loveu: Bylismy o 10 rano, wet wyciagnal, przemyl skasowal 30f i staral sie wymowic imie psa ale mu nie szlo zabardzo:evil_lol: [quote name='agaciaaa']Cześć :loveu: śliczna fotka z Preziem :loveu: i nie marudź bo i w blond i w ciemnym Ci dobrze teraz przynajmniej nie widać od razu że głupia jesteś na pewno temu sie przefarbowałaś jak Prezio, byliście u weta???[/quote] hehe dzieki, ale po chwili rozmowy od razu wiadomo ze blondyna jestem:diabloti: [quote name='Doginka']Dominika ryknęła głośniej od ducha, a teraz siedzi skulona i sie trzęsie z przerażenia, a ja siedze i sie ryje ze śmiechu A z Preziem marsz natychmiast do veta:mad:[/quote] Nie chcialam Ci dziecka przstraszyc:lol: [quote name='malawaszka']Fur i co z Preziem????? kurcze martwi mnie to co pisałaś o nim - i ta smierdząca coś co się sączy :shake: to niedobrze:shake:[/quote] Naszczescie to nic groznego, ranka powinna sie szybko zagoic a to cos co cieklo to jakis tam plyn...nie zrozumialam za bardzo cio:roll: [quote name='Rybka_39']Co tam u Prezia?:roll:[/quote] A poderwal sobie laske na spacerku:diabloti: [quote name='eria']czekamy!!![/quote] czekajcie:eviltong: [quote name='anetta']I, i?? czyta to sie makabrycznie....[/quote] Ja zawsze panikuje:oops: [quote name='_ChiQuiTa_']Gosia przepraszam że tyle mnie nie było:( Można w skrócie co tam u Was? :buzi:[/quote] Nio u nas powoli leci...Prezio worzadku, zdradza Furciaka z Onkami, z Furcia coraz lepiej ale nie mozna jeszcze powiedziec kiedy bede mogla ja odebrac:shake: [quote name='Torzysława']Hahaha obejzalam to z zaslonietymi oczami.. tylko mala szparka na sam rog ekranu.... :diabloti: widzialam tylko ten blysk.. i lapee... :evil_lol: a potem tak samo zaslaniajac oczy nacelowalam na "zamknij' .. jeszcze by co wyskoczylo i bym miala.... :eviltong:[/quote] hehe:evil_lol: [quote name='maciaszek'][URL]http://plug.atn.pl/%7Egigant/duchzpl/[/URL] - o matko, zawału można dostać... :razz: Małgorzato!, co z Prezesem? Byliście u weta? Gdzie się podziewasz (wszak to już Twoja pora :eviltong:)???[/quote] A nio jestem jestm... ale foteczek nie mam bo baterie mi zdechly a TZ nie chcialo sie do sklepu isc po zwykle:roll: Ja sie czuje fatalnie...zygam dalej jak widze...chyba sie czyms podtrulam... Quote
malawaszka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 uffff no to super, że Prezes OK :multi::loveu: a Ty kobito zdrowiej!!!! może to przez stres? :niewiem: Quote
Paula Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 A może w ciąży jesteś :evil_lol: ;) A serio, to zdrówka Ci życzę :glaszcze: I cieszkam, że z Preziem dobrze :multi: Quote
Doginka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 A może to grypa żołądkowa - u mnie to się tak zaczynało, potem doszło sranko i dopiero była jazda:placz: Mam nadzieję Fur, że to nie grypa :shake: Quote
furciaczek Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='malawaszka']uffff no to super, że Prezes OK :multi::loveu: a Ty kobito zdrowiej!!!! może to przez stres? :niewiem:[/quote] to pewnie od kawy... dzisiaj tylko to "jadlam":roll: [quote name='Paula_']A może w ciąży jesteś :evil_lol: ;) A serio, to zdrówka Ci życzę :glaszcze: I cieszkam, że z Preziem dobrze :multi:[/quote] Wypluj to natycmiast:mad: :evil_lol: [quote name='Doginka']A może to grypa żołądkowa - u mnie to się tak zaczynało, potem doszło sranko i dopiero była jazda:placz: Mam nadzieję Fur, że to nie grypa :shake:[/quote] e tam nic mi nie bedzie, jakos przezyje:diabloti: Quote
Paula Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='furciaczek']Wypluj to natycmiast:mad: :evil_lol:[/quote] Tfu tfu :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 o rany....to moze ja ciotka zostane??? Quote
furciaczek Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Niki-lidka']o rany....to moze ja ciotka zostane???[/quote] Nie ma takiej opcji:p Quote
furciaczek Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Paula_']Tfu tfu :evil_lol:[/quote] A co ty plujesz w mojej galerii co:mad::mad: :eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='furciaczek']Nie ma takiej opcji:p[/quote] jaaaaasne...tak sie zawsze mowi:eviltong: [quote name='furciaczek']A co ty plujesz w mojej galerii co:mad::mad: :eviltong:[/quote] sama jej kazalas pluc a teraz pretensje...ty babo wredna:eviltong: Quote
furciaczek Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Niki-lidka']jaaaaasne...tak sie zawsze mowi:eviltong: sama jej kazalas pluc a teraz pretensje...ty babo wredna:eviltong:[/quote] Nie ma i juz:diabloti: Kazalam jej wypluc... no ale nie w galerii:evil_lol: Quote
Paula Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 :D @ wredna :evil_lol: Masz [URL="http://www.webpark.ru/uploads52/071011/monitor_cleaner.html"]czyściciela monitra[/URL] :p Quote
Recommended Posts