Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']Teraz to pojecia nie mam:shake: w hotelu niemaja jak jej zwazyc... ale kilka miesiecy temu czterdziesci kilka wazyla:roll: wyjatkowo duza suka mi sie trafila...mam nadzieje ze wzorca mi cholera nie przerosnie:roll:[/quote]

Nooo to spore maleństwo :loveu: a ile wg. wzorca powinna ważyć?

Posted

[quote name='AśkaK']Ach ty tęga babo!:evil_lol:

Lecę z Luśką, do jutra Gosiu!!!:loveu:[/quote]

dobranoc i milego spacerku:loveu:

[quote name='agaciaaa']Nooo to spore maleństwo :loveu: a ile wg. wzorca powinna ważyć?[/quote]

od 38 do 45 kg.
a wzrostu
58 do 64 cm.... a ona 65 miala w wieku 8-9 miesiecy:roll:

Posted

[quote name='agaciaaa']No to troooszke przerośnięta jest :evil_lol: :loveu:[/quote]

hehe troszke:evil_lol: a co tam nie musze na wystawy jezdzic... kocham duze psy:loveu:

pod koniec przyszlego roku jak juz bedziemy mieli nasz wymazony domek na wsi planujemy powiekszyc nasze stadko:cool3:
zast:cool3:anawiamy sie nad CAO i Boerboelem:loveu: trudny orzech do zgryzienia bo obydwa przepiekne i wielkie:loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']hehe troszke:evil_lol: a co tam nie musze na wystawy jezdzic... kocham duze psy:loveu:

pod koniec przyszlego roku jak juz bedziemy mieli nasz wymazony domek na wsi planujemy powiekszyc nasze stadko:cool3:
zast:cool3:anawiamy sie nad CAO i Boerboelem:loveu: trudny orzech do zgryzienia bo obydwa przepiekne i wielkie:loveu:[/quote]

Ale fajnie, będziecie mieli już spore stadko :loveu:

Ide spać, dobranoc :bye: Gosiu Ty też pakuj sie do łóżka!!!

Posted

[quote name='agaciaaa']Ale fajnie, będziecie mieli już spore stadko :loveu:

Ide spać, dobranoc :bye: Gosiu Ty też pakuj sie do łóżka!!![/quote]

e i tak pewnie bedziemy mieli jakiegos psiaka ze schronu... chocbym nie wiem jak sie zapierala ze nie:evil_lol:

za wczesnie do wyra, posiedze jeszcze troche:loveu:

EDIT: cholera jasna dzisiaj TZ znowu wczesniej z pracy przyjezdza i sobie dlugo nie posiedze... ale przynajmniej bede miala do kogo sie przytulic:loveu:
Dzisiaj stwierdzilismy ze wyrko trzeba wieksze kupic bo w 4 sie na tym nie zmiescimy:evil_lol:

zwariuje przez tego kota...

Posted

Z wczorajszych fotek najbardziej mnie zachwycił "gremlin" :loveu::loveu::loveu:.
Piękny gremlin Ci się trafił ;). Tylko rzeczywiście trochę duży :roll:. Ale co tam!

P.S. Zmierzyłam Bazylego - ma 75 cm w kłębie...

Posted

[quote name='maciaszek']Z wczorajszych fotek najbardziej mnie zachwycił "gremlin" :loveu::loveu::loveu:.
Piękny gremlin Ci się trafił ;). Tylko rzeczywiście trochę duży :roll:. Ale co tam!

P.S. Zmierzyłam Bazylego - ma 75 cm w kłębie...[/quote]

hehe naszczescie lubie wieksze psy wiec nie przeszkadza mi jej wilekosc:loveu: zreszta obojetnie duze czy male wazne zeby zdrowe byly:loveu::)

Bazylkowi tez sie "troszke" uroslo widze:evil_lol: takie malenstwo z niego:lol::loveu::loveu:

Posted

Piekne sa Twoje wielkopsy :crazyeye::) moja przy nich to taka kruszyneczka maleńka . MM ma sznaucera olbrzyma sunię Sarę i musze pilnować się jak od niego przychodzę żeby mojej maleńkiej nie poklepać tak samo mocno po zadku :)
A Twoje to nie wiem który piękniejszy , prosze wymiziać oba psiurki ode mnie :)

Posted

[quote name='agaciaaa']o rany jak duuuużo :evil_lol:

To nie sprzątaj :razz: :diabloti:[/quote]

Musze bo kot zrobil taki syf jakbym od roku nie sprzatala:shake:

[quote name='Rudzia-Bianca']Piekne sa Twoje wielkopsy :crazyeye::) moja przy nich to taka kruszyneczka maleńka . MM ma sznaucera olbrzyma sunię Sarę i musze pilnować się jak od niego przychodzę żeby mojej maleńkiej nie poklepać tak samo mocno po zadku :)
A Twoje to nie wiem który piękniejszy , prosze wymiziać oba psiurki ode mnie :)[/quote]

hehe mam podobnie z kotem:evil_lol: czasem go tak klepne ze biedak poleci na drugi koniec kanapy:lol:

niestety ale nie moge ich wymiziac:-( dopiero w pazdzierniku znowu bede z nimi:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']do października juz niedługo ale będzie radochy o matko :)[/quote]

:loveu::loveu::loveu: zamiziam, zadrapie, zaklepie, zaprzytulam i zacaluje moje mordeczki:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']:loveu::loveu::loveu: zamiziam, zadrapie, zaklepie, zaprzytulam i zacaluje moje mordeczki:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Pamietaj tylko, żeby dać im czasem oddechu nabrać :diabloti:

A co do łóżka to ja Ci współczuję! :-o Ja jak TŻ w delegacji to jestem tak przez Dharme sponiewierana w łóżku, że się budze rano pod ścianą bez kołdry, a pannica rozwalona na środeczku! :evil_lol: A to niby nie duże jest :shake: A jak jeszcze Ariska była u nas to było kongo :D

Posted

[quote name='furciaczek']pod koniec przyszlego roku jak juz bedziemy mieli nasz wymazony domek na wsi planujemy powiekszyc nasze stadko:cool3:
zast:cool3:anawiamy sie nad CAO i Boerboelem:loveu: trudny orzech do zgryzienia bo obydwa przepiekne i wielkie:loveu:[/quote]
Pokaż zdjęcia!!!:multi::cool3:Ja się na rasach nie znam, wiem tylko co to bokser a co jamnik.;):evil_lol:Więc chętnie się czegoś nowego nauczę!:loveu: