AśkaK Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Ach ty tęga babo!:evil_lol: Lecę z Luśką, do jutra Gosiu!!!:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='furciaczek']Teraz to pojecia nie mam:shake: w hotelu niemaja jak jej zwazyc... ale kilka miesiecy temu czterdziesci kilka wazyla:roll: wyjatkowo duza suka mi sie trafila...mam nadzieje ze wzorca mi cholera nie przerosnie:roll:[/quote] Nooo to spore maleństwo :loveu: a ile wg. wzorca powinna ważyć? Quote
furciaczek Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='AśkaK']Ach ty tęga babo!:evil_lol: Lecę z Luśką, do jutra Gosiu!!!:loveu:[/quote] dobranoc i milego spacerku:loveu: [quote name='agaciaaa']Nooo to spore maleństwo :loveu: a ile wg. wzorca powinna ważyć?[/quote] od 38 do 45 kg. a wzrostu 58 do 64 cm.... a ona 65 miala w wieku 8-9 miesiecy:roll: Quote
agaciaaa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='furciaczek']od 38 do 45 kg. a wzrostu 58 do 64 cm.... a ona 65 miala w wieku 8-9 miesiecy:roll:[/quote] No to troooszke przerośnięta jest :evil_lol: :loveu: Quote
furciaczek Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='agaciaaa']No to troooszke przerośnięta jest :evil_lol: :loveu:[/quote] hehe troszke:evil_lol: a co tam nie musze na wystawy jezdzic... kocham duze psy:loveu: pod koniec przyszlego roku jak juz bedziemy mieli nasz wymazony domek na wsi planujemy powiekszyc nasze stadko:cool3: zast:cool3:anawiamy sie nad CAO i Boerboelem:loveu: trudny orzech do zgryzienia bo obydwa przepiekne i wielkie:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='furciaczek']hehe troszke:evil_lol: a co tam nie musze na wystawy jezdzic... kocham duze psy:loveu: pod koniec przyszlego roku jak juz bedziemy mieli nasz wymazony domek na wsi planujemy powiekszyc nasze stadko:cool3: zast:cool3:anawiamy sie nad CAO i Boerboelem:loveu: trudny orzech do zgryzienia bo obydwa przepiekne i wielkie:loveu:[/quote] Ale fajnie, będziecie mieli już spore stadko :loveu: Ide spać, dobranoc :bye: Gosiu Ty też pakuj sie do łóżka!!! Quote
furciaczek Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='agaciaaa']Ale fajnie, będziecie mieli już spore stadko :loveu: Ide spać, dobranoc :bye: Gosiu Ty też pakuj sie do łóżka!!![/quote] e i tak pewnie bedziemy mieli jakiegos psiaka ze schronu... chocbym nie wiem jak sie zapierala ze nie:evil_lol: za wczesnie do wyra, posiedze jeszcze troche:loveu: EDIT: cholera jasna dzisiaj TZ znowu wczesniej z pracy przyjezdza i sobie dlugo nie posiedze... ale przynajmniej bede miala do kogo sie przytulic:loveu: Dzisiaj stwierdzilismy ze wyrko trzeba wieksze kupic bo w 4 sie na tym nie zmiescimy:evil_lol: zwariuje przez tego kota... Quote
eria Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 nooo wyrko to musicie mieć ogromniaste :cool3: Quote
furciaczek Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='eria']nooo wyrko to musicie mieć ogromniaste :cool3:[/quote] Czesc eriaczku:loveu: Quote
maciaszek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Z wczorajszych fotek najbardziej mnie zachwycił "gremlin" :loveu::loveu::loveu:. Piękny gremlin Ci się trafił ;). Tylko rzeczywiście trochę duży :roll:. Ale co tam! P.S. Zmierzyłam Bazylego - ma 75 cm w kłębie... Quote
furciaczek Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='maciaszek']Z wczorajszych fotek najbardziej mnie zachwycił "gremlin" :loveu::loveu::loveu:. Piękny gremlin Ci się trafił ;). Tylko rzeczywiście trochę duży :roll:. Ale co tam! P.S. Zmierzyłam Bazylego - ma 75 cm w kłębie...[/quote] hehe naszczescie lubie wieksze psy wiec nie przeszkadza mi jej wilekosc:loveu: zreszta obojetnie duze czy male wazne zeby zdrowe byly:loveu::) Bazylkowi tez sie "troszke" uroslo widze:evil_lol: takie malenstwo z niego:lol::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Cześć :loveu: spałaś dzisiaj? Łóżko to rzeczywiście musicie mieć ogromniaste :avil_lol: Quote
furciaczek Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='agaciaaa']Cześć :loveu: spałaś dzisiaj? Łóżko to rzeczywiście musicie mieć ogromniaste :avil_lol:[/quote] spalam i to az 4 godziny:loveu: jak ja nie cierpie sprzatac:placz: Quote
agaciaaa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='furciaczek']spalam i to az 4 godziny:loveu: jak ja nie cierpie sprzatac:placz:[/quote] o rany jak duuuużo :evil_lol: To nie sprzątaj :razz: :diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Piekne sa Twoje wielkopsy :crazyeye::) moja przy nich to taka kruszyneczka maleńka . MM ma sznaucera olbrzyma sunię Sarę i musze pilnować się jak od niego przychodzę żeby mojej maleńkiej nie poklepać tak samo mocno po zadku :) A Twoje to nie wiem który piękniejszy , prosze wymiziać oba psiurki ode mnie :) Quote
furciaczek Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='agaciaaa']o rany jak duuuużo :evil_lol: To nie sprzątaj :razz: :diabloti:[/quote] Musze bo kot zrobil taki syf jakbym od roku nie sprzatala:shake: [quote name='Rudzia-Bianca']Piekne sa Twoje wielkopsy :crazyeye::) moja przy nich to taka kruszyneczka maleńka . MM ma sznaucera olbrzyma sunię Sarę i musze pilnować się jak od niego przychodzę żeby mojej maleńkiej nie poklepać tak samo mocno po zadku :) A Twoje to nie wiem który piękniejszy , prosze wymiziać oba psiurki ode mnie :)[/quote] hehe mam podobnie z kotem:evil_lol: czasem go tak klepne ze biedak poleci na drugi koniec kanapy:lol: niestety ale nie moge ich wymiziac:-( dopiero w pazdzierniku znowu bede z nimi:placz::placz::placz: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 do października juz niedługo ale będzie radochy o matko :) Quote
furciaczek Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Rudzia-Bianca']do października juz niedługo ale będzie radochy o matko :)[/quote] :loveu::loveu::loveu: zamiziam, zadrapie, zaklepie, zaprzytulam i zacaluje moje mordeczki:loveu::loveu::loveu: Quote
Angel_ Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='furciaczek']:loveu::loveu::loveu: zamiziam, zadrapie, zaklepie, zaprzytulam i zacaluje moje mordeczki:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Pamietaj tylko, żeby dać im czasem oddechu nabrać :diabloti: A co do łóżka to ja Ci współczuję! :-o Ja jak TŻ w delegacji to jestem tak przez Dharme sponiewierana w łóżku, że się budze rano pod ścianą bez kołdry, a pannica rozwalona na środeczku! :evil_lol: A to niby nie duże jest :shake: A jak jeszcze Ariska była u nas to było kongo :D Quote
anetta Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Wiiitanko :multi: Rzeczywiście, truszke jej sie urosło :evil_lol: Quote
despera Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Dzień dobry bardzo:multi: Pozdrawiamy Terroryste:loveu::evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='furciaczek']pod koniec przyszlego roku jak juz bedziemy mieli nasz wymazony domek na wsi planujemy powiekszyc nasze stadko:cool3: zast:cool3:anawiamy sie nad CAO i Boerboelem:loveu: trudny orzech do zgryzienia bo obydwa przepiekne i wielkie:loveu:[/quote] Pokaż zdjęcia!!!:multi::cool3:Ja się na rasach nie znam, wiem tylko co to bokser a co jamnik.;):evil_lol:Więc chętnie się czegoś nowego nauczę!:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Cześć Gosiu :loveu: posprzątałaś już? obiad ugotowany? :evil_lol: Quote
Recommended Posts