Jump to content
Dogomania

BARTUS-malenki "kieszonkowy"piesio zabrany ze schr.-OD WCZORAJ - WROCLAWIANIN ! ! !

Recommended Posts

Posted

To malenstwo tak strasznie plakalo wczoraj, kiedy bylam w schronisku, ze po prostu nie mialam serca go tam zostawic ! On po prostu ochrypl z tego placzu .... nie wiem, jak dlugo musial to robic, ale skoro az stracil glos .....:shake: , to na pewno b. dlugo i bez przerwy :placz: . Jego oczka byly po prostu zalane lzami ! ..... i takie smutne ! ! !:placz:

Pieseczek jest malutki i tak bardzo sie tuli do czlowieka, ze serce sie kraje, ze nie ma do kogo .....
Jest bardzo zywy i bedzie wspanialym kompanem zabaw dla dzieci :loveu: .
Ma jakies 3-4 lata.
Tylko znajdzmy mu .... jego dzieci ! Prosze ! :modla: :modla: :modla: :bigcry: :bigcry: :bigcry: .

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Seaside napisał(a):
Taka kruszynka :(
niewiele mieksca potrzeba takiemu psiaczkowi - tylko duzo miłości :(

Czekamy, az cioteczka Ania_w zalozy nam Allegro.
Ta kruszynka musi szybciutko znalezc domek - czekaja nastepne psiaczki na jego miejsce.
Widzialam pieknego rudego maluszka - szpicopodobnego ! Bardzo mily i teskniacy za czlowiekiem .... moze jeszcze zdazymy .....

Posted

Wierzę w to że uda się mu znaleźć domek.
Jestem trochę zrezygnowana :shake:
Pytam dookoła gdzie mogę - mówię że trzeba ratować psiaki. Że jest mały, lub duży - można wybrać byleby pomóc. I niiiiiiiiiccccccccc:angryy:
Wiara ma serca z kamienia.
Zaczynam się zastanawiać nad plakatami. Jeśliby się ktoś chętny w Bolesłąwcu znalazł mogę taki dom sprawdzić i ew spisać umowę adpcyjną.