zuziaM Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 To malenstwo tak strasznie plakalo wczoraj, kiedy bylam w schronisku, ze po prostu nie mialam serca go tam zostawic ! On po prostu ochrypl z tego placzu .... nie wiem, jak dlugo musial to robic, ale skoro az stracil glos .....:shake: , to na pewno b. dlugo i bez przerwy :placz: . Jego oczka byly po prostu zalane lzami ! ..... i takie smutne ! ! !:placz: Pieseczek jest malutki i tak bardzo sie tuli do czlowieka, ze serce sie kraje, ze nie ma do kogo ..... Jest bardzo zywy i bedzie wspanialym kompanem zabaw dla dzieci :loveu: . Ma jakies 3-4 lata. Tylko znajdzmy mu .... jego dzieci ! Prosze ! :modla: :modla: :modla: :bigcry: :bigcry: :bigcry: . Quote
Seaside Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Taka kruszynka :( niewiele mieksca potrzeba takiemu psiaczkowi - tylko duzo miłości :( Quote
zuziaM Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Seaside napisał(a):Taka kruszynka :( niewiele mieksca potrzeba takiemu psiaczkowi - tylko duzo miłości :( Czekamy, az cioteczka Ania_w zalozy nam Allegro. Ta kruszynka musi szybciutko znalezc domek - czekaja nastepne psiaczki na jego miejsce. Widzialam pieknego rudego maluszka - szpicopodobnego ! Bardzo mily i teskniacy za czlowiekiem .... moze jeszcze zdazymy ..... Quote
Seaside Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Wierzę w to że uda się mu znaleźć domek. Jestem trochę zrezygnowana :shake: Pytam dookoła gdzie mogę - mówię że trzeba ratować psiaki. Że jest mały, lub duży - można wybrać byleby pomóc. I niiiiiiiiiccccccccc:angryy: Wiara ma serca z kamienia. Zaczynam się zastanawiać nad plakatami. Jeśliby się ktoś chętny w Bolesłąwcu znalazł mogę taki dom sprawdzić i ew spisać umowę adpcyjną. Quote
Seaside Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Czy ktos pokocha tą smutną kruszynkę????? :placz: Quote
BasiaD Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Do góry malutki, na 1 stronkę po domek hopaj! Quote
Seaside Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Malutki płaczący psiaczek szuka domku!!!!! Quote
malagos Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Musi szybko znaleźć domek, bo czeka w kolejce ten rudy szpicowaty... Quote
Ania_w Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 zapraszamy na pierwsza strone maly piesku o ogromnym serduszku...:) Quote
Seaside Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 a ktoś może założyć mu allegro?? Prosimy ślicznie bo ja to się kompletnie na tym nie znam :oops: Quote
Ania_w Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 ja sie tym zajmuje:) czekam az ZuziaM dosle jeszcze jakies zdjecia malenstwa, ale w takim dam tylko to jedno.. im szybciej trafi na allegro tym lepiej.. Quote
rebellia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Boże jakie maleństwo!!! Musi szybko znaleźć domek... Quote
Jowita Poznań Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Malizna wedruje na pierwsza stronke! Quote
jotpeg Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 dziewczyny, dajcie go na allegro; taki maluch szybko znajdzie dom! Quote
Ania_w Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 z malym opoznieniem (przepraszam, mialam male urwanie glowy) Bartus pojawil sie na Allegro:) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=139570621 Quote
Jola_K Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 sama slodycz!!!!!!!! :p podnosze Bartusia! Quote
Ania_w Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Bartus ma juz pierwszego obserwatora na allegro:multi: Quote
Jowita Poznań Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 i swietnie by było gdyby domek szybko po niego przyszedł :) Quote
Recommended Posts