Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

U Ninki wszystko porządku, jest grzeczna, posłuszna i bardzo się lubi przytulać. Ma teraz ładną sierść i trochę się zaokrągliła (dalej jest szczupła, ale trochę grubsza niż w schronisku). A poza tym to teraz oprócz psiej koleżanki, to ma już w domu nie dwa… a trzy koty.

• 1 month later...
Posted

Nowe wieści od Niny :)

"Ninka jest bardzo grzeczna. Ani razu od czasu, kiedy jest u nas nie sprawiła żadnych problemów.
Nasz najmłodszy kotek – Kotokito integruje się z psami dużo bardziej od starszych kotków, więc z nim może się Ninka czasem pobawić, a robi to bardzo ładnie. Mały natomiast poluje na jej ogon."

• 2 weeks later...
Posted

Dostaliśmy od właścicielki Ninki życzenia i dwa zdjęcia :) Pani ciągle sie Ninką chwali :)
Jest bardzo szczęśliwa, obie są szczęśliwe, w domu oprócz ninki są 3
koty i pies z którymi bardzo dobrze się dogaduje. Ninka trafiła na
bardzo dobry domek, życzmy jej także zdrowych, wesołych świąt :) Tutaj
życzenia:

Radosnych Świąt i spełnienia marzeń w Nowym Roku oraz żeby wszystkie
zwierzaki znalazły ciepłe domy.
W załączniku "piesy" w trakcie pierwszych minut pierwszego
tegorocznego krakowskiego śniegu (godzinę później było już biało).
Alina KW

Zdjęcia :)

• 4 weeks later...
Posted

nowe wieści:

Z Ninką nie ma żadnych problemów, bardzo posłuszna i miła suczka. Na spacerze wobec innych psów albo zachowuje się przyjaźnie, albo mija je bokiem, nigdy nie zachowała się agresywnie. Śnieg się psom podoba (bardziej od pogody, kiedy było mokro i wietrznie).
Czekamy na odwiedziny.
Pozdrawiam

Albo w te ferie albo w wakacje jadę z rodzicami do Krakowa na wizytę więc na pewno po robię duuużo zdjęć i może czegoś nowego się dowiem ;)

• 4 weeks later...
Posted

Dzisiaj razem z rodzicami byłam w Krakowie na wizycie po adopcyjnej u Ninki i jestem bardzo zadowolona, świetny dom! Ninka ma się bardzo dobrze :)

Weszliśmy do domu i przywitał nas merdający ogon Sochy (psiej koleżanki) i szczek Ninki. Wystraszyła, ale potem już szczęśliwa przybiegała po smakołyki i małe głaskanko ;) Pani jest bardzo szczęśliwa, ciągle chwali się Ninką :) Nina ma swoje własne legowisko (bardzo duże :) ) obok Sochy.

Bardzo się razem zaprzyjaźniły, biegały szczęśliwe po domu ;) Ninka bardzo lubi jeść, podobno bardzo dużo je, troszkę przytyła, ale ma codzienną dawkę ruchu na ogródku i spacerach (jeden lub dwa dziennie; długie po polu).

Trochę posiedzieliśmy w domu a potem poszliśmy na długi spacer ;) Ninka i Socha latały bez smyczy, obie ładnie reagują na komendę: do mnie :) Od razu przylatują pod nogi swojej pani.

Posted

Nince nie kiedy jak długo sie chodzi jest zimno, wtedy bardzo wyprzedza (wtedy najczęściej Socha ją zagania z powrotem, to owczarek nizinny podhalański i pewnie ma w genach zaganianie, tyle, że baranów ;) ) i nawet nie kiedy biegnie do domu i czeka pod drzwiami. Na smyczy troszkę mniej ciągnie, ale i tak ciągnie :D

Posted (edited)

A wracając do szczekania Ninki na początku naszego przyjśćia to pani mówiła, ze Ninka czasami boi się nieznajomych ludzi (najczęściej mężczyzn).

Edited by Malina98
Posted (edited)

Bardzo się cieszę z tej wizyty ;) Ninka ma wspaniały dom, jest jej tam bardzo dobrze! :)

Chyba to wszystko, ja mi się jeszcze coś przypomni to napiszę ;)

Edited by Malina98