miudzioszka Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 mgie napisał(a):To bardzo dobrze !!! Ta Pani z Krakowa ma 2 koty. Tak :) Właśnie już się z nią kontaktowałam. Dużo mi już powiedziała. We wrześniu przeprowadza się z mieszkania do domu. Oczywiście jej cały zwierzyniec będzie spał w domu. Mówiła, że do 21 sierpnia można by było przywieźć jej Ninę a ona na tym spotkaniu powie już tak albo nie, choć bardzo jej się sunia spodobała i widać, że chciałaby ją już mieć u siebie w domu. Jeżeli nikt nie da rady jej przywieźć to ona przyjedzie do Katowic, ale dopiero we Wrześniu. Są duże szanse na ten domek. Teraz trzeba tylko trzymać kciuki. Quote
fernari Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Ja nie bardzo mam jak zawieśc Ninę :( Ale spytam się znajomych, może ktoś mógłby ... Bo bez sensu, żeby tyle czekała Quote
WolvesLover Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Żeby tylko pani się nie rozmyśliła do tego września... Quote
kimiji Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Ja bym mogła popytać znajomych. Ale nawet jakby się zgodzili to tylko odpłatnie :( Quote
pralinka94 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Kurcze, Nina już tyle siedzi... mogę jedynie trzymać kciuki, żeby się udało! Quote
miudzioszka Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Znalazłam jeszcze jakiś film Niny na komputerze ze spaceru więc wstawiłam na youtube. Oto on: [video=youtube;Rq8-PGJoYyc]http://www.youtube.com/watch?v=Rq8-PGJoYyc[/video] Quote
miudzioszka Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 To już jest pewne. Dzisiaj spotkałam się z nimi w schronisku i wyprowadziłam Ninę, bardzo im się spodobała. Pod koniec przyszłego tygodnia przyjeżdżają po nią i zabierają ją do Krakowa :) Quote
kimiji Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Oby tylko została tam na stałe :) Trzymam za to kciuki... Quote
fernari Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Z Krakowa ją wypatrzyli ? Czyżby miłość od pierwszego wejrzenia ? :D :D :D Quote
miudzioszka Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='fernari']Z Krakowa ją wypatrzyli ? Czyżby miłość od pierwszego wejrzenia ? :D :D :D[/QUOTE] Chyba tak, przeglądali ogłoszenia na tablica.pl i nagle zobaczyli Ninę, pani mówiła, że na zdjęciu wygląda ślicznie, charakter też jej pasował. Bardzo jej się spodobała :) Nina pewnie nie umie się doczekać w tym boksie aż pojedzie do domku (obecnie bloku), pozna 5- miesięczną suczkę i będzie miała w domu koty :) A potem ogródek, oby Ci ten czas Nina w schronisku szybko zleciał :) Quote
miudzioszka Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Najprawdopodobniej przyjadą po Ninę w ten czwartek przed południem, więc na wolontariat już pewnie nie wyjdzie, ale z tego się bardzo cieszę, im szybciej tym lepiej :) Quote
pralinka94 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Super! Już sobie ją wyobrażam, hasającą po ogródku :D Quote
kimiji Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 A ja mam nadzieję ją zobaczyć z nowymi właścicielami jak wychodzi ze schronu :) Quote
miudzioszka Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Jutro wcześnie rano przyjadą po Nine, mówili, że około 8:30, ja niestety nie będę mogła tam być bo pierwszy autobus mam o 9:30, ale trzymam kciuki. Strasznie się cieszę, że Ninka jutro już będzie w swoim domku :) Quote
fernari Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Wszyscy się cieszymy :) :) :) Nina, doczekałaś się :p Quote
tłamsik Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 super, Nina będzie miała własny dom :loveu: Quote
miudzioszka Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Udało mi się dojechać rano do schroniska, byłam tam trochę wcześniej więc wyprowadziłam Ninkę na "pożegnalny" spacer". Był bardzo szczęśliwa, tak jakby wiedziała, że to już ten dzień, w którym idzie do swojego domku. Szalała biegała i ogólnie wariowała z radości. Trochę ją wyczesałam, wyglądała o wiele ładniej. Ładnie wykonywała komendę: siad, łapa i waruj. Często chodziłyśmy po parkingu z ninką czekając, aż przyjedzie właśnie to auto, które zmieni jej całe życie :) Zdjęcia ze spacerku: A potem przyszli nowi właściciele niny, na początku troszkę się bała, ale dostała od nich smakołyki i jej przeszło. Zaprosili mnie nawet na wizytę u nich w Krakowie :) To na pewno będzie dobry dom i Nina pewnie już czuje się jak w raju. A tutaj wychodząca z właścicielką ze schroniska: A tutaj spacerująca z właścicielem: Czyli teraz oficjalnie jest w SWOIM domu :) Quote
miudzioszka Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Jeszcze mam zdjęcia Ninki w aucie: Żegnaj Nincia, życzymy Ci miłego życia w Krakowie :) Quote
kimiji Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Super:multi::multi:, jak ja kocham szczęśliwe zakończenia:loveu: Quote
soboz4 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 super, teraz kolej na Żabcię, koleżankę Ninki z boksu! Quote
Recommended Posts