Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mgie napisał(a):
To bardzo dobrze !!! Ta Pani z Krakowa ma 2 koty.

Tak :) Właśnie już się z nią kontaktowałam. Dużo mi już powiedziała. We wrześniu przeprowadza się z mieszkania do domu. Oczywiście jej cały zwierzyniec będzie spał w domu. Mówiła, że do 21 sierpnia można by było przywieźć jej Ninę a ona na tym spotkaniu powie już tak albo nie, choć bardzo jej się sunia spodobała i widać, że chciałaby ją już mieć u siebie w domu. Jeżeli nikt nie da rady jej przywieźć to ona przyjedzie do Katowic, ale dopiero we Wrześniu. Są duże szanse na ten domek. Teraz trzeba tylko trzymać kciuki.

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To już jest pewne. Dzisiaj spotkałam się z nimi w schronisku i wyprowadziłam Ninę, bardzo im się spodobała. Pod koniec przyszłego tygodnia przyjeżdżają po nią i zabierają ją do Krakowa :)

Posted

[quote name='fernari']Z Krakowa ją wypatrzyli ? Czyżby miłość od pierwszego wejrzenia ? :D :D :D[/QUOTE]

Chyba tak, przeglądali ogłoszenia na tablica.pl i nagle zobaczyli Ninę, pani mówiła, że na zdjęciu wygląda ślicznie, charakter też jej pasował. Bardzo jej się spodobała :) Nina pewnie nie umie się doczekać w tym boksie aż pojedzie do domku (obecnie bloku), pozna 5- miesięczną suczkę i będzie miała w domu koty :) A potem ogródek, oby Ci ten czas Nina w schronisku szybko zleciał :)

Posted

Jutro wcześnie rano przyjadą po Nine, mówili, że około 8:30, ja niestety nie będę mogła tam być bo pierwszy autobus mam o 9:30, ale trzymam kciuki. Strasznie się cieszę, że Ninka jutro już będzie w swoim domku :)

Posted

Udało mi się dojechać rano do schroniska, byłam tam trochę wcześniej więc wyprowadziłam Ninkę na "pożegnalny" spacer". Był bardzo szczęśliwa, tak jakby wiedziała, że to już ten dzień, w którym idzie do swojego domku. Szalała biegała i ogólnie wariowała z radości. Trochę ją wyczesałam, wyglądała o wiele ładniej. Ładnie wykonywała komendę: siad, łapa i waruj. Często chodziłyśmy po parkingu z ninką czekając, aż przyjedzie właśnie to auto, które zmieni jej całe życie :) Zdjęcia ze spacerku:

A potem przyszli nowi właściciele niny, na początku troszkę się bała, ale dostała od nich smakołyki i jej przeszło. Zaprosili mnie nawet na wizytę u nich w Krakowie :) To na pewno będzie dobry dom i Nina pewnie już czuje się jak w raju.
A tutaj wychodząca z właścicielką ze schroniska:

A tutaj spacerująca z właścicielem:

Czyli teraz oficjalnie jest w SWOIM domu :)