Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='teqquila']witanko :)

Cześć:p
[quote name='evaxon']dziendobry :)

Dzień dobry:p

[quote name='bonita']Hellou! Hellou! u Was też tak straszliwie wieje ?

U nas też sie strasznie rozwiało, ale mam nadzieję że nic ten wiatr nie porwie.....

A ja miałam sie dzisiaj uczyć zapłonów ale jakoś mi nie idzie, (bo mi sie nie chce:evil_lol:) . Wiecie że już 3 tygodnie sobie pracuje i nawet nie wiem kiedy ten czas przelaciał. Już dziesiątego pierwsza wypłata....ale będzę szaleć:multi::cool3:

Posted

[quote name='tygra']o kurcze - gratuluję - ale jak dla mnie to do 10 kawał czasu

No jeszcze do 10 jest trochę czasu, ale te dni mi tak uciekają że nawet sie nie oglądne a już będę mieć kasiorkę:multi:

[quote name='Kate I Luka']U nas też potwornie wieje... Zaraz musimy iść z Gatskiem, i chyba napchamy czymś kieszenie ;)

U nas też strasznie wiało, ja z Fioną wyszłam tylko na szybkie sik a i tak myślałam ze Mi ją wiatr porwie.
A Jaka w nocy była straszna burza...z gradem aż bałam sie że okna powybija ale całe szczęscie nic sie nie stało.

[quote name='evaxon']dziendoberek :)
cześć:p

[quote name='Kate I Luka']Helołłłłłłłłłłłłł

cześc Kasiunia:p

[quote name='izka']Witamy i lapkami machamy:lol:
U nas wichura oslabla, ale nawet psiaki spac nie mogly w nocy,patrzyły zdziwione na blyskawice za oknem.

[quote name='Dynia']ello Dorciu
i już po halnym :diabloti: a moje waciaki już tęsknią :razz: im się podobało :evil_lol: jak tak wiuwało :eviltong:

cześć dziewuszki:p

A znowu u mnie Fiona spała i na nic nie zwracała uwagi.

Posted

[quote name='madzia i medor']Doberek :cool3: :cool3:

cześć:p

[quote name='a_ga.isk']Czesc ;) Slyszalam ze u was tez taka wichura... jak tam ja przezyliscie ?

Tak było straszne wietrzysko....ale całe szczęście nic sie nie stało.
[quote name='Kiłi']Halo Halo:razz:

:p :p

[quote name='evanescence']

My też Cię witamy:multi: :multi: :p

Posted

Czeeeeeść :multi: :multi: :multi: :multi:

A co tu taka cisza od wczoraj? Żadnych fotków, ani nic? CO tam u modelki Fionkowej słychować?
Buziaki i mizianki dla faflunicy mojej :buzi: :buzi: :buzi: :buzi:

Posted

Cześć wszystkim:p

Kate I Luka napisał(a):
Czeeeeeść :multi: :multi: :multi: :multi:

A co tu taka cisza od wczoraj? Żadnych fotków, ani nic? CO tam u modelki Fionkowej słychować?
Buziaki i mizianki dla faflunicy mojej :buzi: :buzi: :buzi: :buzi:

tygra napisał(a):
witaj co tam u Fionki :)

evaxon napisał(a):
helołłł:cool3:

U nas wszysto po staremu. Ale się troszkę smuce bo weekendzik się już kończy i trzeba iść do pracy, a mi się nie chce:shake: .
Dzisiaj u nas była ładna pogoda tzn. świeciło słoneczko ale strasznie mocno wiało, porobiłam trochę zdjęć to postaram sie jeszcze dzisiaj je wstawić a jak nie zdąże to dopiero jutro.