Onomato-Peja Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 [url]http://img143.imageshack.us/img143/9550/dsc00791d.jpg[/url] ale piękny byczek... ;) Bardzo fajnie, że chłopaczka przygarnęłaś. :) Wesoło musi być z dwoma faflunami. :loveu: Quote
sauatka Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 no i ja Was znalazłam :) ależ Omar ma klatę, łoł :crazyeye::loveu: Quote
Nutusia Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 [quote name='sauatka']no i ja Was znalazłam :) ależ Omar ma klatę, łoł :crazyeye::loveu:[/QUOTE] W sam raz na złoty łańcuch, hihhhiiiiii :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 [quote name='baster i lusi']:cool3: a co Ty Aluś cierpisz na bezsenność?:lol:[/QUOTE] a , bo ja pracuś jestem i od 6 siedzę w przedszkolu zarabiając na waciki :lol: Sama słodycz :) [url]http://img855.imageshack.us/img855/2712/dsc0223v.jpg[/url] jaka zamyślona :) [url]http://img14.imageshack.us/img14/9416/dsc0236ze.jpg[/url] Quote
Alicja Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 [quote name='drzalka']Haha a no :P Spodenk już nie nosi heh To łańcuszek Lenki, dzisiaj kupiłam mu nowy , żeby miał swój srebrny .. by mógł się lansić we wsi :mad:8-) [SIZE=1]Może chce mi ktoś ładny banere sprezentować ? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/SIZE][/QUOTE] noooo , kieta na szyi już ma ;) teraz tylko dresik i BMW :) ślicznie wygląda :) Quote
aganela Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 [IMG]http://img196.imageshack.us/img196/7008/dsc02031c.jpg[/IMG] :loveu::loveu:najbardziej mi się podoba to zdj.:loveu:masz super ,że masz 2 kolosy,niektórzy muszą się zadowolić jednym.. Quote
drzalka Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Dzięki wielkie :D To prawda, Omar ma klatę haha i szerokie bary , toż to bez łańcucha w takim razie wyjścia nie ma :D [B] aganela [/B]już w domku ? :p Gdybyśmy miały więcej czasu, pokazałabym Ci Omara, bo przecież byłam z nim w mieście ;) Quote
Alicja Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Omar jest grzechu wart :) ...gdybym nie miała Ozzulka , to na bank byłby u mnie ....;) Quote
baster i lusi Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 [quote name='Alicja']Omar jest grzechu wart :) ...gdybym nie miała Ozzulka , to na bank byłby u mnie ....;)[/QUOTE] Dobrze ,że Ozzulec nie umie czytać toby sie pogniewał:mad::evil_lol: Quote
aganela Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 [quote name='drzalka']Dzięki wielkie :D To prawda, Omar ma klatę haha i szerokie bary , toż to bez łańcucha w takim razie wyjścia nie ma :D [B] aganela [/B]już w domku ? :p Gdybyśmy miały więcej czasu, pokazałabym Ci Omara, bo przecież byłam z nim w mieście ;)[/QUOTE] przynajmniej tu mogę go podziwiać. :) Quote
aganela Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 [quote name='aganela']przynajmniej tu mogę go podziwiać. :)[/QUOTE] oba psy są wspaniałe.Kiedyś chciałam mieć boksera......nadal pozostaje w strefie marzeń ,ale nie wiem czy dałabym sobie radę z temperamentem boksiów. Quote
Alicja Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 [quote name='baster i lusi']Dobrze ,że Ozzulec nie umie czytać toby sie pogniewał:mad::evil_lol:[/QUOTE] :) ... nie pogniewałby się ... bo zamienić bym dziada nie zamieniła ;) Quote
drzalka Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 No wiecie co... a ja bym już nie oddała !! Teraz nie boje się wyjść w nocy na spacerek bo mam przy sobie takiego bodyguarda :P [IMG]http://img687.imageshack.us/img687/3470/dsc0230ji.jpg[/IMG] Quote
Nutusia Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 No, chyba że trafisz na wielbiciela boksiów, który wie, że nie ma się czego bać i rzuci się do całowania (Omka i Lunki, nie Ciebie!!!!) :) Moja Nutka też budziła respekt - ludzie ją omijali szerokim łukiem, a taki był z niej łagodniak przez całe życie... :) Quote
drzalka Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Hehe Ale co do tych łańcuszków no i ludzi co moich psów nie znają. Najlepsze są komentarze Jak się wychodzi na parcianych obrożach - "Ale fajne , piękne słotkie, zobacz takie same, parka" Już na łańcuszkach - " o to te kolosy, zobacz jakie potężne, jak by mnie taki wziął" Gdyby miały skórzane obroże z ćwiekami pewnie by było " Pies morderca !" :p:p To jest psychika ludzi, na wieczorne/nockie spacerki prawie zawsze mam łańcuszki hah Quote
Nutusia Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Ja bym zdecydowanie zmieniła na ćwieki, wobec powyższej teorii :) Kiedyś pewna pani spacerująca po parku z dzieckiem w wózku, na widok idącej spokojnie drugą stroną chodnika sznaucerki olbrzymki zaczęła wymachiwać dziecięcą czapeczką, jakby chciała psa odpędzić. Właścicielka Tinki rzuciła wtedy tylko mimo chodem: "proszę uważać, bo rączkę można stracić" - pani zamarła w czapeczką w uniesionej dłoni :) I druga moja ulubiona parkowa historia... Pewien starszy, niezwykle kulturalny i przemiły pan często przyłączał się do nas na spacerach ze swoją boksią Sabcią. Sabina była bardzo łagodna i tak karna, że nawet po ulicy chodziła bez smyczy. Idąc sobie wolniutko parkową alejką, Sabcia podeszła do ławki, na której siedział pewien pan. Zatrzymała się, spojrzała na pana i powąchała jego but. Pan zaczął wykrzykiwać standardy typu smycz, kaganiec, cholera jasna, chamstwo i pozostałe. Sabciowy pan się odwrócił (bo już zdążyliśmy minąć pana na ławce), skłonił się w pas i powiedział "najmocniej pana przepraszam za mojego psa". Pan ławkowy dalej swoje: park dla ludzi, srają, wytruć... Sabinkowy pan - już ze sporej odległości znów się odwrócił, znów skłonił w pas i najmocniej pana przeprosił za swojego psa. Gdy sytuacja powtórzyła się po raz trzeci, sabkowy pan wrócił, podszedł do indyczącego się wciąż pana na ławce i zagaił: ja naprawdę najmocniej pana przepraszam, ale mój pies to taka świnia jest, że każde gówno musi obwąchać. Pan na ławce zamarł z kolejną, niewypowiedziana już inwektywą na ustach :) Quote
wiq Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 piękne psy :) Lenę pamiętam jeszcze z poprzedniej galerii ;) będę sobie zaglądać ;) Nutusia, historia bomba :grin: Quote
drzalka Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 [B]Nutusia [/B]haha super historia Hej [B]wiq[/B] witamy ;) Znam Twoją galerie znam :D:D Fajne masz pannice ;) Quote
Alicja Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [B]A wy gdzie ????[/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/210298-CIUSZKOWY-bazarek-na-sterylk%C4%99-SHARUNI-do-07.07-godz.21i?p=17154556#post17154556[/url] zapraszam na bazarek :) Quote
drzalka Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Jesteśmy Nie było mnie przez tydzień, wakacje połączone z koncertowaniem ( orkiestra Szałamaistek [url]http://www.szalamaje.pl.tl/[/url] :D) Psiaki pod opieką rodziny niezłe dawały popalić;p Lenka przyzwyczajona do moich wyjazdów po powrocie ładnie się przywitała i poszła nynać, lecz Omar nie mógł się mną nacieszyć :D Quote
Alicja Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='drzalka']Jesteśmy Nie było mnie przez tydzień, wakacje połączone z koncertowaniem ( orkiestra Szałamaistek [url]http://www.szalamaje.pl.tl/[/url] :D) Psiaki pod opieką rodziny niezłe dawały popalić;p Lenka przyzwyczajona do moich wyjazdów po powrocie ładnie się przywitała i poszła nynać, lecz Omar nie mógł się mną nacieszyć :D[/QUOTE] [B] wow , a na czym grasz ?? Omarek już Cię pokochał :) dlatego się cieszył :)[/B] Quote
drzalka Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Hej Gram w sekcji perkusyjnej, wcześniej werbel, aktualnie talerze ;) Od prawie 6 lat gram w orkiestrze, teraz będę bywać okazjonalnie na koncertach,ale wyjazdy są suuuper :D Omiś cuś przytył wreszcie :P Quote
Alicja Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='drzalka']Hej Gram w sekcji perkusyjnej, wcześniej werbel, aktualnie talerze ;) Od prawie 6 lat gram w orkiestrze, teraz będę bywać okazjonalnie na koncertach,ale wyjazdy są suuuper :D Omiś cuś przytył wreszcie :P[/QUOTE] pokaż Omisia bo nie uwierzę :) Może byłas na Złotej Lirze w Rybniku ?? Quote
Recommended Posts