sic! Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 :))) będzie to cudowna Podkomisja.....już to czuję :evil_lol: A w ogóle ktoś z Was się wybiera? Quote
Mokka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 sic! napisał(a)::))) A w ogóle ktoś z Was się wybiera? W tym czasie w okolicach Warszawy odbędzie się seminarium z posłuszności. Zgłosiło się wieeele osób, my też... :roll: Quote
sic! Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 No taaaaa czyli na zebraniu będzie nikt???????/ I potem znowu będzie, że agility nikt się nie interesuje, a w ogóle kto to trenuje??? :roll: DRAMAT! Quote
sic! Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 :) tylko kto?pan albo pani, która twierdzi, że po co przenosić tor przeszkód-nie może być on wkopany w ziemię na stałe??Lub "coś ala w podobie"??? Quote
belgunia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 sic! napisał(a)::) tylko kto?pan albo pani, która twierdzi, że po co przenosić tor przeszkód-nie może być on wkopany w ziemię na stałe??Lub "coś ala w podobie"??? No właśnie, kto jedzie? Bo ja chociaż wahałam się - to pojadę! Kto ze mną się tam pojawi? :) Quote
sic! Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Ufff nooo belgunia lejesz miutttt na moje serce:) Ja niestety nie moge jechać. Quote
@NUL@ Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Poczytałam trochę, fajnie,że taki temat jest na forum, ja marzę o borderku i chciałabym sie przygotować do szkolenia agility i obiedience, zanim kupie psa- a mam zamir to zrobic latem.:loveu: Quote
CHI Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Mnie nie będzie Totalna dziura w budżecie :( Pozdrawiam CHI Quote
Davie Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Ja i Zielsko będziemy. I pewnie jeszcze reprezentacje z innych klubów dotrą. Quote
PARSONRK Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Szczecin w mojej postaci też dojedzie :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 A z Poznania chyba nikt :roll: Chyba, że ktoś się wybiera cichaczem ;-) Quote
belgunia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 To będzie nas kupa luda:crazyeye: To dobrze. Cieszy mnie to:) Quote
sic! Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Słuchajcie a mam pytanie odnośnie tego spotkania, bo w mailu który dostałam od psysportowe na końcu jest takie info: "2. Koszty delegacji pokrywają oddziały macierzyste, w których należy zgłaszać chęć udziału w zebraniu." :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Załatwialiście to?delegacje zwracają wszystkim czy tylko członkom Odziałowych Komisji Szkolenia psów??? Quote
Małgoś Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Nas nie będzie... Dopiero na obi dotrę, rano po prostu nie dam rady. Quote
Robull Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='sic!']Słuchajcie a mam pytanie odnośnie tego spotkania, bo w mailu który dostałam od psysportowe na końcu jest takie info: "2. Koszty delegacji pokrywają oddziały macierzyste, w których należy zgłaszać chęć udziału w zebraniu." :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Załatwialiście to?delegacje zwracają wszystkim czy tylko członkom Odziałowych Komisji Szkolenia psów??? No więc ja też będę, a odnośnie tego fragmentu, na który zwróciłaś uwagę, to ja go rozumiem tak, że organizator zebrania zapowiedział (zabezpieczył się) w ten sposób, iż nie będzie zwracał żadnych kosztów delegacji. Rozumiem przez to, że jeśli ktoś chce mieć zwrócone koszty, to powinien zgłosić taki fakt w swoim Oddziale, który może (ale nie musi ;) ) wystawić takiej osobie delegację i na jej podstawie rozliczyć owe koszty. Quote
@NUL@ Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Kliknęłam Twój podpis. Jeszcze duuuuuużzzzzzoooooo przede mną!!! Chyba nie zdawałam sobie sprawy z ilości pracy:shake: Quote
IraKa Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 I jak zebranie? Kogo mamy w komisji? Będzie jakiś regulamin? Już trzeba się bać i uciekać:evil_lol: ? Quote
Robull Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='IraKa']I jak zebranie? Kogo mamy w komisji? Będzie jakiś regulamin? Już trzeba się bać i uciekać:evil_lol: ?Zebranie się odbyło... Pierwsza część, to raczej takie sobie gadanie, bo większość tematów była kwitowana stwierdzeniem, że podkomisja agility będzie się tym zajmować i to od niej będzie zależeć... Druga część, to głosowanie na 8 zgłoszonych kandydatów (kolejność przypadkowa): Leszek Kalisz (Legnica) Magda Ziółkowska (Warszawa) Olga Kwiecień-Maniewska (Wrocław) Beata Matławska (Wrocław) Agnieszka Wasiukiewicz (Szczecin) Marzena Domińczak (Warszawa) Dorota Znajkiewicz (Płock) Robert Waś (Warszawa). Każdy z obecnych na zebraniu dostał kartkę z ww. nazwiskami i mógł skręslić 3, a zostawić 5. Zostawiało się 5 nazwisk na listach do głosowania, ponieważ podkomisja ma liczyć właśnie tyle osób. Następnie podliczono głosy i podano do wiadomości. Pierwsza piątka, to (kolejność alfabetyczna): Marzena Domińczak Leszek Kalisz Olga Kwiecień-Maniewska Beata Matławska Robert Waś Nie robiłem sobie notatek z wyników, ale wiem, że byli tacy i zapewne ktoś je tu poda. Nie były to formalne wybory, ponieważ GKSP będzie mianować członków podkomisji agility. Głosowanie to ma mieć formę głosu doradczego, co podkreślano w czasie zebrania. Zapowiedziano, że podkomisje poszczególnych dyscyplin będą wybrane 16 grudnia, a więc już niedługo przekonamy się, na ile poważnie liczą się z naszym zdaniem i kto będzie w podkomisji agility. Quote
niuka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 wyniki głosowania: Leszek Kalisz (Legnica) - 19 głosów Magda Ziółkowska (Warszawa) - 13 głosów Olga Kwiecień-Maniewska (Wrocław) - 18 głosów Beata Matławska (Wrocław) - 14 głosów Agnieszka Wasiukiewicz (Szczecin) - 8 głosów Marzena Domińczak (Warszawa) - 14 głosów Dorota Znajkiewicz (Płock) - 13 głosów Robert Waś (Warszawa) - 15 głosów pozdrawiam Quote
OlaAB Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 moje odczucia po zebraniu pierwsza część - właściwie strata czasu, bo tak jak Robert napisał, każda uwaga kwitowana była stwierdzeniem "to się załatwa w oddziale", "tym się będzie zajmowała podkomisja" jedyne co się dowiedzieliśmy to to, że prawdopodobnie po 16.12 będziemy wiedzieć kto jest w podkomisji druga część - głosowanie zdziwiło mnie, że tak mało osób zagłosowało na Dorotę, która jest NAJBARDZIEJ AKTYWNĄ w Polsce osobą , jeżeli chodzi o organizowanie zawodów - licząc "z grubsza" połowa osób, które pojawiły się na zebraniu uważają, że NIE POWINNA działać w podkomisji. ewidentnie było to głosowanie "na klub" a nie na osoby, które faktycznie potrafią i chcą działąć na rzecz rozwoju agility w Polsce - a szkoda Inna sprawa to głosowanie osób NIE ZWIĄZANYCH z Agility, z tego co pamiętam w zebraniu mieli uczestniczyć - sędziowie i asystenci kynologiczni - działacze Oddziałowych Komisji Szkolenia - aktywni zawodnicy w poszczególnych dyscyplinach Quote
Magda i Saga Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Podpisuję sie pod listem OliAB obydwiema rękami Quote
Recommended Posts