Robull Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Sajko napisał(a):ja będę błagać już chyba... muszę zaplanować wyjazd na 3 tygodnie wiosną, czy mogę błagalnie prosić o wiadomość, które z obecnych zawodów liczymy za kwalifikacje na Mistrzostwa Świata (oczywiście według propozycji wysłanej dopiero do zatwierdzenia przez ZK)?Sajko, zarezerwuj sobie: 14-15 kwietnia - Wrocław 5-6 maja - Łódź Te 2 imprezy są właściwie pewne :) Dodatkowo możesz sobie zarezerwować 12 maja i 2-3 czerwca - tu nie mamy jeszcze pewności, która z tych dat będzie aktualna? Tak więc na pewno będzie minium 5 dni kwalifikacji :) Quote
OlaAB Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Robull napisał(a): 14-15 kwietnia - Wrocław 5-6 maja - Łódź Te 2 imprezy są właściwie pewne :) super!!:multi: Robull napisał(a):Dodatkowo możesz sobie zarezerwować 12 maja i 2-3 czerwca - tu nie mamy jeszcze pewności, która z tych dat będzie aktualna? oj lepszy byłby 2-3 czerwca ;) Quote
Magda i Saga Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Gdzie mozna się oficjalnie zwracać do podkomisji? Gdzie ma siedzibę, maila? Quote
Davie Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Robull napisał(a):Sajko, zarezerwuj sobie: 14-15 kwietnia - Wrocław 5-6 maja - Łódź Te 2 imprezy są właściwie pewne :) Dodatkowo możesz sobie zarezerwować 12 maja i 2-3 czerwca - tu nie mamy jeszcze pewności, która z tych dat będzie aktualna? Tak więc na pewno będzie minium 5 dni kwalifikacji :) No to teraz trzymamy kciuki za skołowanie odpowiednich sędziów. Przykładów jacy nie powinni się na takich zawodach znaleźć podawać nie będę...;) Quote
Davie Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Davie napisał(a):Podkomisję można męczyć od niedzieli - w sobotę obradują.:cool3: Edit: Obrady przełożono na pierwszy weekend lutego.:roll: Quote
sic! Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Davie napisał(a):Edit: Obrady przełożono na pierwszy weekend lutego.:roll: :roll: ciekawe czy Komisji uda się w ogóle zebrać w tym roku?:razz: zróbmy jakieś zakłady czy coś :cool3: Quote
OlaAB Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 http://www.zkwp.pl/zg/index.php?n=szk_skl Dorotka, co się nie chwaliłaś :mad: ;) Quote
Sajko Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Dorota, no no no, jak mogłaś się nie przyznać:mad: To ja mam pytanie znowu, w zasadach kwalifikacji na Mistrzostwa Świata przesłanych do ZG jakie są propozycje? Czy są brane pod uwagę 'zwykłe' wyniki agility czy system przeliczania który był w propozycji na stronie Extreme przedstawiany? Quote
belgunia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Szczerze mówiąc nie byłam pewna, więc nic nie pisałam, ani nie mówiłam, bo byłoby głupio dowiedzieć sie że nie jestem na szarym końcu, wszak: Rauni napisał(a): Nieoficjalnie Leszek dowiedział się, ze podkomisję wybrano w następującym składzie: 1. Leszek Kalisz 2. Robert Waś 3. Marzena Domińczak 4. Agnieszka Wasiukiewicz 5. Olga Kwiecień-Maniewska :) Pozdrawiam serdecznie Quote
belgunia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Sajko napisał(a):Dorota, no no no, jak mogłaś się nie przyznać:mad: To ja mam pytanie znowu, w zasadach kwalifikacji na Mistrzostwa Świata przesłanych do ZG jakie są propozycje? Czy są brane pod uwagę 'zwykłe' wyniki agility czy system przeliczania który był w propozycji na stronie Extreme przedstawiany? Sajko, wyjaśniłam powyżej :):) Co do propozycji klasyfikacji napiasanych gdzies na prywatnej stronie internetowej, to wybaczcie nie będę odnosiła, bo nie mam obowiązku tego czytać. Trzeba by zapytać autora tych propozycji, co miał na myśli... :) Pozdrawiam Quote
Recommended Posts