Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stefanek radosny, z kitą do góry lata. Wyczesany, wykapany, już trochę boczki mu się zaokrągliły
Był ten onek od mamy. Cudny i widać że zadbany. Też przygarnięta bieda. Ze Stefankiem się zgadzają.
Obaj uganiali się za piłką. Mam zdjęcie onka w komórce ale nie mam kabla

Posted

wspaniale i znów ryczę :placz: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao::cunao::cunao::Cool!::Cool!::Cool!:
przepiękne fotki, WSPANIAŁA RODZINA :Rose::Rose::Rose::lilangel::lilangel::lilangel::laola:

Posted

[FONT=Arial Black]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Kochane cioteczkii - Monis Dianus Czarodziejko Nasza!!! Dzieki tobie nasz niniusik ma domek, domek pelen ludzi skromnych , prawdziwych, na zdjateczku jeszcze nie widac w calosci brata panci Beaty- duzy meszczyzna 17 letni , serce na dloni! Kochani trzymajcie z nami mocno - za cala te rodzinke , aby im sie w dzionku kazdem wiodlo[/FONT]

Posted

takie szczęśliwe zakończenie należało się Stefankowi i Ewuni najbardziej :loveu::multi:

ja miałam szczęście z tym plakatem :multi:

choć teraz nadal wieszam kolejne psiaki i na razie cisza, chyba wyczerpałam limit szczęścia oby tylko na ten miesiąc ;)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Dianko czy Ty powiesiłaś w zoologicznym ogłoszenie jamniczka do adopcji ???

tak ja :-) ale nie dokładnie w zoologicznym sklepie tylko przy zoologicznym, powiesiłam też wczesniej psiaka od Roszpunki edit od AgusiaP a nie od Ruszpunki pomylilo mi się ale ktoś zerwał, teraz jamnicza Jaszka wisi

Posted

diana79 napisał(a):
tak ja :-) ale nie dokładnie w zoologicznym sklepie tylko przy zoologicznym powiesiłam też wczesniej psiaka od Roszpunki ale ktoś zerwał, teraz jamnicza Jaszka wisi

Mama Pani Basi nas pytała bo widziała to ogłoszenie ........i zgodnie wykrzynęłyśmy ....to pewnie nasza Dianka:lol::loveu:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Mama Pani Basi nas pytała bo widziała to ogłoszenie ........i zgodnie wykrzynęłyśmy ....to pewnie nasza Dianka:lol::loveu:

hahaha tak powiesiłam w tym samym miejscu i liczę na kolejny taki cud :)

Posted

A ja rozmawiałam ze Stefciową pancią :)
Stefcio robi się wybredniejszy, nie wcina już wszystkiego jak leci, marchewka i inne jarzynki mu jakoś zostają, suche też bez entuzjazmu.
Wiadomość dla Ewci: piłka poszła w kąt na rzecz tego kółka które mu przywiozłaś.
Pani Basia wybiera się do weta żeby Stefanka pooglądał, ocenił czy nie potrzebuje jakichś dodatkowych witamin i żeby ocenił kiedy przeprowadzić kastrację, czy go jeszcze trochę odkarmić trzeba.
Pani Basia zmoczyła go dzisiaj bo strasznie mu gorąco było, Stefcio podobnie jak wczoraj otrzepywanie woli załatwiać w domu niż na podwórku:):)

Posted

[FONT=Arial Black]Myszenko:iloveyou:Martiko Aiszuniu:iloveyou:[/FONT]
[FONT=Arial Black]Dziekuje wam kochanee moje ciotenki:loveu:[/FONT]:loveu::loveu:

Posted

[FONT=Book Antiqua]Wspanialeeeee a cioteczki , mysmy wieczorem wczoraj smskowaly z pancia Basia:loveu::loveu:Niechaj im bedzie radosnie i zdrowuskowoooooo:loveu::loveu: i niech te upaly pierunskie juz ida .....[/FONT]