Mysza2 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 stefanek w nowym domku [IMG]http://i53.tinypic.com/rvhm3c.jpg[/IMG] Cioteczki a on w realu jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach. Powodzenia Stefciu w nowym domku:):) Quote
Nadziejka Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 [FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=magenta]Cudnyyyyy:loveu:niuniooooooooooooosik:modla:[/COLOR][/SIZE][/FONT]:iloveyou::thumbs::thumbs:kochana Myszenko dzieki stokrotne za zdjateczko , panciowie dzis zdwonili do mnie okolo 19 :multi::loveu:ze ukapali niunia i na spacerku dlugim juz dzis 3 razy byli:iloveyou:ze juz ociupeczke przytyl niunio:multi::loveu:ze dostali od znajomych specjalnie dla Stefunia - legowisko , ale jest ciutke male i pancia pytala czy moze na dogomanie nam dac , jak zajedziemyyyyyyyy:multi:bo maluczkie na Stefunia a jakiejs biedzie sie przyda:multi:panciowie jutro ida z niuniem ku wetowi , obejrzec i obciac pazurki , prosilam pancie , aby juz zmienila dane w ksiazeczce , niechaj potworne nazwisko juz zniknie z ksiazeczki niniowej , teraz bedzie nowe zycie , nowe nazwiskooooooo [IMG]http://www.e-gify.com/gify/2030.gif[/IMG][IMG]http://www.e-gify.com/gify/2018.gif[/IMG]kochani pozdrawiamy na nocunke , panciowie czekaja na nas z odwiedzinami i umowa:multi: Quote
diana79 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 ale on jest piękny :loveu: mam nadzieję, że zobaczę go kiedyś na żywo :loveu: bo teraz przez remont dużo u mamy siedzę ;) trafił na wspaniała rodzinę :multi::multi::multi: to prawdziwe szczęście :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
lika1771 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Super bardzo sie ciesze:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Cud jak nic........ Quote
pola53 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 No, wieści naprawdę doskonałe :). Niech się wiedzie zwierzaczkowi :). Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ależ uśmiechnięty pychol:loveu: Stefanek na żywo ma takie piękne, bystre oczęta że zakochać się można :loveu: no i na spacerkach zawsze i wciąż czujny :lol: Quote
bela51 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Sliczny Stefcio z białym krawacikiem, ktorego na poprzednich zdjeciach nie było widac. :lol:To naprawde bardzo ładny psiaczek.:lol: Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Właśnie dzwoniła do mnie Iwonkamaj że jej znajomi wracając z wakacji znaleźli na drodze ONka z łapą w okropnym stanie :( Nie wiadomo czy nie do amputacji :( biję się z myślami czy wieźć go do Wróblewskich czy do Molickich sprawdzonej dużej kliniki gdzie leczę moją Aishę:shake: Jak dostanę zdjęcia zaraz założe psiakowi wątek bo sytuacja jest naprawdę trudna .......cioteczki błagam doradźcie co robić :shake::shake::shake: Quote
Roszpunka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Martusia, załóż wątek - zbiegniemy się... Quote
AgusiaP Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Bardzo się cieszę, że Stefcio ma DS:multi::multi::multi: Martusia zależy kto będzie u Molickich... Jak nie będzie tego doktora u którego leczysz Aishę to ja bym wybrała Wróblewskich:shake::shake::shake: Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Aguś myślę o chirurgu Sebastianie Dziaku albo Sebastianie Molickim ....właśnie rozmawiałam z Panią Elą ...psiak jest przepiękny ...typowy ONek ...mega odwodniony :( łapka wisi :( Pani czeka na męża i zaraz wyruszamy :( jak tylko będę coś wiedziała założe wątek ....zrobię mu zdjęcia :( Pani Ela płacze i nie wie co robić ...a pomoc potrzebna już!!! natychmiast ! Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='Roszpunka']Martusia, załóż wątek - zbiegniemy się...[/QUOTE] Założe Kinguś jak tylko wrócę :( żeby nie zaśmiecać wątku Stefanka :( Quote
Roszpunka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Trzymam kciuki za psiaka, mam nadzieję, że łapka ocaleje. Gdzie się nie obejrzeć, same tragedie :-( Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Cioteczki tak na szybko założyłam wątek chłopakowi :( poprawię i reszte informacji dopisze jak wrócę z wizyty. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213272-Piękny-ONek-znaleziony-na-trasie-szybkiego-ruchu-....amputacja-łapy?p=17485315#post17485315[/URL] Proszę zaglądnijcie do nas i zaproście inne cioteczki :( Z góry Dziekuję. Stefanku przepraszam ...... Quote
Roszpunka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ewuniu, czy możemy pieniążki z bazarku podzielić między DONkę staruszkę w hoteliku [url]http://www.dogomania.pl/threads/211625-Porzucona-staruszka-DON-ka!!-Uda%C5%82o-si%C4%99.-Potrzebne-deklaracje...-i-DOM[/url]. i ONka, z którym Martika jedzie dziś do lecznicy? Quote
Igiełka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [SIZE=3][COLOR=deepskyblue]śliczny Stefuś ma szczęście znalazł kochający- wspaniały DS :loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=deepskyblue]ogromna radość nas przepełnia z tej cudownej wiadomości:Cool!: :bigcool:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=black]a już czeka kolejny bidak :-( na pomoc zaraz zajrzę na wąteczek Onka[/COLOR][/SIZE] Quote
diana79 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 tak na jedno szczęście zaraz wchodzi następna / następne bidy :-( Quote
Nadziejka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 [SIZE=5][COLOR=darkorchid]kochani oczywiscie ze tak , biedak biedakkkk :-([/COLOR][/SIZE]ile on wycierpial ,,,,ech .... napisze do Diany79 , bo Diancia nasza ma konto , wiec na te biedaczki wysle , kochane dziewczyny , cudny jest oneczek , musi sie udac1[quote name='Roszpunka']Ewuniu, czy możemy pieniążki z bazarku podzielić między DONkę staruszkę w hoteliku [URL]http://www.dogomania.pl/threads/211625-Porzucona-staruszka-DON-ka!!-Uda%C5%82o-si%C4%99.-Potrzebne-deklaracje...-i-DOM[/URL]. i ONka, z którym Martika jedzie dziś do lecznicy?[/QUOTE] Quote
Nadziejka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 [FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=deepskyblue]Dzis dopoludnia znow domus dzwonil Ste:loveu::multi:fankowy , kupili jedzonko , byli na spacerku , ninio szczesliwy i tr teskni , jak pancia gdzie na chwilke wychodzi i musi ninia zostawaic na pol godz , czy godzinke . Wybieramy sie do tych ludzi prawych , prawdziwych , nie umiejacych ukrywac sie z niczym , ze tacy ludzie jeszcze sa na tem swiecie - dziekuje ci o losie:iloveyou::iloveyou::iloveyou::modla::modla::modla:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Mysza2 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Na pewno mu będzie tam dobrze Ewuś. Też dziękuję losowi:) Quote
Nadziejka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 [FONT=Century Gothic][SIZE=5][COLOR=magenta]Losowi czyli wam wszystkim -Czarodziejki zycia mojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[/COLOR][/SIZE][/FONT]:iloveyou::iloveyou::ylsuper::bye: Quote
Nadziejka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 [SIZE=6][COLOR=orange]:multi::loveu::multi::loveu:kochani wlasnie panciowie mi sla mmesy z niuniemmmmmmmmmmm:loveu::multi::loveu: na swym podworenku , z panciem malunim swoim!terz nastepny mmsik z dwoma uroczymi dzidziami![/COLOR][/SIZE] Quote
Roszpunka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Adopcja Stefanka to [B]Nagroda Specjalna[/B] od losu dla Ewy, za dobre serce i wszystko, co dla psiaków robi, przy okazji prezent urodzinowy. Ewuś, moim zdaniem - taki mały cud po prostu Ci się należał. Choć ten cud wcale nie taki mały... Quote
Recommended Posts