Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Wieziemy Stefanka do DS w Katowicach - Bogucicach :) Trzymajcie kciuki kochane :):):) Ewcia wymodliła ten domek :) Panie znalazły ogłoszenie w sklepie zoologicznym i się zakochały w Stefciu :)[/QUOTE]

Nareszcie :)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paulinken']Jestem na zaproszenie. Czy ten DS w Katowicach sprawdzony?[/QUOTE]

jeszcze nie, dziś rano dopiero Pani zadzwoniła, ale jadą tam 3 dziewczyny i dobrze go sprawdzą zanim wydadzą Stefanka ;)

Posted

O godzince 18 wyjeżdżam z domu po Ewunię ...potem do hoteliku po Stefcia i do Myszki prosto ......a potem do mam nadzieję szczęśliwego DS .......ech ....sama siedzę jak na szpilkach i się denerwuje ......:shake: nawet nie chce myśleć jak coś pójdzie nie tak :shake: tfuuu....tfuuuuu

Posted

[quote name='Martika@Aischa']O godzince 18 wyjeżdżam z domu po Ewunię ...potem do hoteliku po Stefcia i do Myszki prosto ......a potem do mam nadzieję szczęśliwego DS .......ech ....sama siedzę jak na szpilkach i się denerwuje ......:shake: nawet nie chce myśleć jak coś pójdzie nie tak :shake: tfuuu....tfuuuuu[/QUOTE]

Cioteczki jestem z Wami myślami :* i mocno dopinguję całą akcję!

Posted

[quote name='Martika@Aischa']O godzince 18 wyjeżdżam z domu po Ewunię ...potem do hoteliku po Stefcia i do Myszki prosto ......a potem do mam nadzieję szczęśliwego DS .......ech ....sama siedzę jak na szpilkach i się denerwuje ......:shake: nawet nie chce myśleć jak coś pójdzie nie tak :shake: tfuuu....tfuuuuu[/QUOTE]

Za 20 minut zaciskam kciuki i nie puszczę ;)
Musi się udać :modla: :modla: :modla:

Posted

Wróciłyśmy, Stefanek został w nowym domku.
Ponieważ męczyłyśmy panią długo wątpliwościami, że małe mieszkanie, dwójka dzieci, pies duży, trzeba z nim pracować żeby go ułożyć, pani bardzo rozsądnie sama zasugerowała że zmierzy się z tematem, a gdyby co nie daj boże ją to przerosło do poniedziałku da znać i wtedy Stefanka zabierzemy.
W każdej chwili możemy podjechać i odwiedzić albo dzwonić.
Rodzina zwierzolubna, szczera i prostolinijna. Stefanek do całej rodziny nastawiony bardzo przyjaźnie.
Na razie tyle bo muszę z moją wyjść z moją.

Posted

[quote name='Mysza2']Wróciłyśmy, Stefanek został w nowym domku.
Ponieważ męczyłyśmy panią długo wątpliwościami, że małe mieszkanie, dwójka dzieci, pies duży, trzeba z nim pracować żeby go ułożyć, pani bardzo rozsądnie sama zasugerowała że zmierzy się z tematem, a gdyby co nie daj boże ją to przerosło do poniedziałku da znać i wtedy Stefanka zabierzemy.
W każdej chwili możemy podjechać i odwiedzić albo dzwonić.
Rodzina zwierzolubna, szczera i prostolinijna. Stefanek do całej rodziny nastawiony bardzo przyjaźnie.
Na razie tyle bo muszę z moją wyjść z moją.[/QUOTE]

Dokładnie tak jak napisała Myszka ......ostateczna decyzja zapadnie w poniedziałek ale naprawdę jestem dobrej myśli :) Ogólne wrażenie jak najbardziej na Tak :)