dorobella Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Wieziemy Stefanka do DS w Katowicach - Bogucicach :) Trzymajcie kciuki kochane :):):) Ewcia wymodliła ten domek :) Panie znalazły ogłoszenie w sklepie zoologicznym i się zakochały w Stefciu :)[/QUOTE] Nareszcie :) Quote
Beatkaa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 tak się cieszę,że jest szansa na domek dla Stefanka :multi: Zaciskam mocno kciuki :thumbs::thumbs: Quote
pola53 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Beatkaa']tak się cieszę,że jest szansa na domek dla Stefanka :multi: Zaciskam mocno kciuki :thumbs::thumbs:[/QUOTE] I ja też!!! :). Quote
paulinken Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Jestem na zaproszenie. Czy ten DS w Katowicach sprawdzony? Quote
diana79 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='paulinken']Jestem na zaproszenie. Czy ten DS w Katowicach sprawdzony?[/QUOTE] jeszcze nie, dziś rano dopiero Pani zadzwoniła, ale jadą tam 3 dziewczyny i dobrze go sprawdzą zanim wydadzą Stefanka ;) Quote
DONnka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Cudowna wiadomość :):):) Oby tylko się udało :modla: :modla: :modla: Quote
giselle4 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Ewa ,jak tylko sie uda to wszystkie zaczniemy tutaj tanczyc a sie uda i oby to byl najlepszy dom na ziemi:) Quote
diana79 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 musi się udać bo inaczej dziewczyny zostaną z psem na ulicy... Quote
Mysza2 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='diana79']musi się udać bo inaczej dziewczyny zostaną z psem na ulicy...[/QUOTE] Spluń przez lewe ramię, nie na psa urok:) Quote
diana79 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Mysza2']Spluń przez lewe ramię, nie na psa urok:)[/QUOTE] splunęłam ;) Quote
Roszpunka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Oby los Stefanka się odmienił na lepsze....:kciuki: Kolejny dzień, który będzie się straszliwie dłużył............... Quote
Martika&Aischa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Mam nadzieję że Stefcio bez awantury wejdzie do auta:roll: siedzę jak na szpilkach i głowę od rana mam w Bogucicach ;) Quote
AgusiaP Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Musi skończyc się szczęśliwie dla Stefanka Martusia pamiętaj zadzwoń do mnie ;) Trzymam kciuki Quote
Martika&Aischa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='AgusiaP']Musi skończyc się szczęśliwie dla Stefanka Martusia pamiętaj zadzwoń do mnie ;) Trzymam kciuki[/QUOTE] Zadzwonię Aguś na pewno :) Quote
Igiełka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 wspaniała wiadmość :loveu: trzymam mocno kciuki za dobry DS Stefusia :loveu: Quote
marget Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Najlepsza wiadomość jaka dzisiaj usłyszałam :) trzymam kciuki za ziomka Stefanka:) Quote
Martika&Aischa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 O godzince 18 wyjeżdżam z domu po Ewunię ...potem do hoteliku po Stefcia i do Myszki prosto ......a potem do mam nadzieję szczęśliwego DS .......ech ....sama siedzę jak na szpilkach i się denerwuje ......:shake: nawet nie chce myśleć jak coś pójdzie nie tak :shake: tfuuu....tfuuuuu Quote
Beatkaa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Martika@Aischa']O godzince 18 wyjeżdżam z domu po Ewunię ...potem do hoteliku po Stefcia i do Myszki prosto ......a potem do mam nadzieję szczęśliwego DS .......ech ....sama siedzę jak na szpilkach i się denerwuje ......:shake: nawet nie chce myśleć jak coś pójdzie nie tak :shake: tfuuu....tfuuuuu[/QUOTE] Cioteczki jestem z Wami myślami :* i mocno dopinguję całą akcję! Quote
DONnka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Martika@Aischa']O godzince 18 wyjeżdżam z domu po Ewunię ...potem do hoteliku po Stefcia i do Myszki prosto ......a potem do mam nadzieję szczęśliwego DS .......ech ....sama siedzę jak na szpilkach i się denerwuje ......:shake: nawet nie chce myśleć jak coś pójdzie nie tak :shake: tfuuu....tfuuuuu[/QUOTE] Za 20 minut zaciskam kciuki i nie puszczę ;) Musi się udać :modla: :modla: :modla: Quote
Martika&Aischa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Zaciskajcie kochane z całych sił bo to po prostu musi się udać !!!!!!!! :):):) Quote
bela51 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Ja tez trzymam kciuki, choc na dogo jestem dzis z doskoku. A na jakiej ul. w Bogucicach ten domek ? To bloki ? Quote
Mysza2 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Wróciłyśmy, Stefanek został w nowym domku. Ponieważ męczyłyśmy panią długo wątpliwościami, że małe mieszkanie, dwójka dzieci, pies duży, trzeba z nim pracować żeby go ułożyć, pani bardzo rozsądnie sama zasugerowała że zmierzy się z tematem, a gdyby co nie daj boże ją to przerosło do poniedziałku da znać i wtedy Stefanka zabierzemy. W każdej chwili możemy podjechać i odwiedzić albo dzwonić. Rodzina zwierzolubna, szczera i prostolinijna. Stefanek do całej rodziny nastawiony bardzo przyjaźnie. Na razie tyle bo muszę z moją wyjść z moją. Quote
Martika&Aischa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Mysza2']Wróciłyśmy, Stefanek został w nowym domku. Ponieważ męczyłyśmy panią długo wątpliwościami, że małe mieszkanie, dwójka dzieci, pies duży, trzeba z nim pracować żeby go ułożyć, pani bardzo rozsądnie sama zasugerowała że zmierzy się z tematem, a gdyby co nie daj boże ją to przerosło do poniedziałku da znać i wtedy Stefanka zabierzemy. W każdej chwili możemy podjechać i odwiedzić albo dzwonić. Rodzina zwierzolubna, szczera i prostolinijna. Stefanek do całej rodziny nastawiony bardzo przyjaźnie. Na razie tyle bo muszę z moją wyjść z moją.[/QUOTE] Dokładnie tak jak napisała Myszka ......ostateczna decyzja zapadnie w poniedziałek ale naprawdę jestem dobrej myśli :) Ogólne wrażenie jak najbardziej na Tak :) Quote
Recommended Posts