Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no niestety, przebiegłam się z suczą po osiedlu po obu stronach ul. W.Pola, zrobiłam przegląd krzorów i smietników ale ani sladu. objechałam dla pewności aż po okolice AWFu i w drugą stronę - ul. Ligocką a potem między ogródkami i domkami przebiłam się do ul. Brynowskiej, sprawdziłam parking przy Biedronce i OBI - nic...
teraz pytanie w która stronę on zmierza, przwaznie psy jak obiorą jakis kierunek to sie go trzymają, Stefcio ewidentnie podąża na południe... tylko którędy?

Park Kosciuszki, Brynowska, Ligocka albo Załęska - te rejony bym typowała a potem... Ligota? Muchowiec?

czy on bardziej lgnie do ludzi czy trzyma się z boku?

Posted

Klementynkaa napisał(a):
no niestety, przebiegłam się z suczą po osiedlu po obu stronach ul. W.Pola, zrobiłam przegląd krzorów i smietników ale ani sladu. objechałam dla pewności aż po okolice AWFu i w drugą stronę - ul. Ligocką a potem między ogródkami i domkami przebiłam się do ul. Brynowskiej, sprawdziłam parking przy Biedronce i OBI - nic...
teraz pytanie w która stronę on zmierza, przwaznie psy jak obiorą jakis kierunek to sie go trzymają, Stefcio ewidentnie podąża na południe... tylko którędy?

Park Kosciuszki, Brynowska, Ligocka albo Załęska - te rejony bym typowała a potem... Ligota? Muchowiec?

Zdecydownie lgnie do ludzi ...Stefcio to wesoły psiak ....jeszcze dzieciak ....chętny do zabawy ....wariat na punkcie kamyczków i patyczków ;)

Posted

Klementynkaa napisał(a):

To taki towarzyski wariatek, raczej lgnie do ludzi.

Posted

zachary napisał(a):
Stefciu, jutro 5 dzień w kagańcu, bez wody i jedzenia....Może ktoś mu zdjął, może......

Pan który go widział twierdzi że był bez kagańca ...Pani Basia mówiła że potrafi sam go sobie zdjąć ....

Posted

Mysza2 napisał(a):
Dziękujemy:)
Ze schroniska w Chorzowie odpisali że takiego psa tam nie ma.

Myszko, a moze lepiej sprawdzac osobiscie? Nie wiem jacy tam ludzie pracuja, ale wiesz jak wyglada sytuacja w niektorych schronach, podejscie pracownikow do tematu :(
Boze, ja nei wiedzialam, że to o TEGO Stefanka chodzi!!!

Posted

ja rano jak się zwlekę to zrobie znów objazd, gdyby był jakikolwiek sygnał to proszę o sms-a z nazwa ulicy czy jakimś punktem orientacyjnym - 603 581 603 (dzwonić nie ma sensu bo i tak nie odbieram).

Posted

Klementynkaa napisał(a):
ja rano jak się zwlekę to zrobie znów objazd, gdyby był jakikolwiek sygnał to proszę o sms-a z nazwa ulicy czy jakimś punktem orientacyjnym - 603 581 603 (dzwonić nie ma sensu bo i tak nie odbieram).

zapisałam sobie, będę pisać jakby co, jeszcze raz bardzo dziękujemy

Posted

ewunian napisał(a):
za 50 minut wychodzę z akademików, będę przez W. Pola przejeżdżać autobusem, będę się rozglądać...

bardzo dziękujemy
Ogłszenia dowiozłam do właścicieli, ja nie dam rady na razie wyjść z pracy:-(