Roszpunka Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Mysza2 napisał(a):Trzymaj mocno Trzymam i mam taki ścisk w gardle... Chłopaku, wracaj !!! Quote
Martika&Aischa Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Stefciu obyś jutro był już w domku ...........Ewcia strasznie się martwi ...chciała dziś wieczorem jechać na Brynów i szukać Stefanka......... Chłopaku wracaj !!!!!!!!!! Quote
witek_p Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 w najbliższych dniach będziemy codziennie z naszą suczką na Brynowie u weterynarza, będziemy się rozglądać Quote
Martika&Aischa Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 witek_p napisał(a):w najbliższych dniach będziemy codziennie z naszą suczką na Brynowie u weterynarza, będziemy się rozglądać Bardzo dziękujemy ........ Quote
Klementynkaa Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 no niestety, przebiegłam się z suczą po osiedlu po obu stronach ul. W.Pola, zrobiłam przegląd krzorów i smietników ale ani sladu. objechałam dla pewności aż po okolice AWFu i w drugą stronę - ul. Ligocką a potem między ogródkami i domkami przebiłam się do ul. Brynowskiej, sprawdziłam parking przy Biedronce i OBI - nic... teraz pytanie w która stronę on zmierza, przwaznie psy jak obiorą jakis kierunek to sie go trzymają, Stefcio ewidentnie podąża na południe... tylko którędy? Park Kosciuszki, Brynowska, Ligocka albo Załęska - te rejony bym typowała a potem... Ligota? Muchowiec? czy on bardziej lgnie do ludzi czy trzyma się z boku? Quote
Iljova Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Stefanku bądź tam zaczekaj ... Ja już nie mogę tego znieść bo jedyne co mogę zrobić to czekać :(, nadzieję i trzymać kciuki ... Quote
zachary Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Stefciu, jutro 5 dzień w kagańcu, bez wody i jedzenia....Może ktoś mu zdjął, może...... Quote
Martika&Aischa Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Klementynkaa napisał(a):no niestety, przebiegłam się z suczą po osiedlu po obu stronach ul. W.Pola, zrobiłam przegląd krzorów i smietników ale ani sladu. objechałam dla pewności aż po okolice AWFu i w drugą stronę - ul. Ligocką a potem między ogródkami i domkami przebiłam się do ul. Brynowskiej, sprawdziłam parking przy Biedronce i OBI - nic... teraz pytanie w która stronę on zmierza, przwaznie psy jak obiorą jakis kierunek to sie go trzymają, Stefcio ewidentnie podąża na południe... tylko którędy? Park Kosciuszki, Brynowska, Ligocka albo Załęska - te rejony bym typowała a potem... Ligota? Muchowiec? czy on bardziej lgnie do ludzi czy trzyma się z boku? Zdecydownie lgnie do ludzi ...Stefcio to wesoły psiak ....jeszcze dzieciak ....chętny do zabawy ....wariat na punkcie kamyczków i patyczków ;) Quote
Mysza2 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Klementynkaa napisał(a): Park Kosciuszki, Brynowska, Ligocka albo Załęska - te rejony bym typowała a potem... Ligota? Muchowiec? czy on bardziej lgnie do ludzi czy trzyma się z boku? To taki towarzyski wariatek, raczej lgnie do ludzi. Quote
Martika&Aischa Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 zachary napisał(a):Stefciu, jutro 5 dzień w kagańcu, bez wody i jedzenia....Może ktoś mu zdjął, może...... Pan który go widział twierdzi że był bez kagańca ...Pani Basia mówiła że potrafi sam go sobie zdjąć .... Quote
Mysza2 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 witek_p napisał(a):w najbliższych dniach będziemy codziennie z naszą suczką na Brynowie u weterynarza, będziemy się rozglądać bardzo prosimy Quote
fiorsteinbock Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Mysza2 napisał(a):Dziękujemy:) Ze schroniska w Chorzowie odpisali że takiego psa tam nie ma. Myszko, a moze lepiej sprawdzac osobiscie? Nie wiem jacy tam ludzie pracuja, ale wiesz jak wyglada sytuacja w niektorych schronach, podejscie pracownikow do tematu :( Boze, ja nei wiedzialam, że to o TEGO Stefanka chodzi!!! Quote
Soko Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 zapisuję i na razie tyle mogę zrobić, jutro poczytam wątek, udostępnię wydarzenie na fb jeśli jest Quote
Mysza2 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='Soko']zapisuję i na razie tyle mogę zrobić, jutro poczytam wątek, udostępnię wydarzenie na fb jeśli jest jest http://www.facebook.com/events/162285460543894/ Bardzo prosimy Quote
Igiełka Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 trzymamy mocno kciuki i pomimo wszystko musimy być dobrej myśli- lecz ciężko usiedzieć w miejscu gdy Stefuś tam sam, głodny,zagubiony Quote
Klementynkaa Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 ja rano jak się zwlekę to zrobie znów objazd, gdyby był jakikolwiek sygnał to proszę o sms-a z nazwa ulicy czy jakimś punktem orientacyjnym - 603 581 603 (dzwonić nie ma sensu bo i tak nie odbieram). Quote
Mysza2 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Klementynkaa napisał(a):ja rano jak się zwlekę to zrobie znów objazd, gdyby był jakikolwiek sygnał to proszę o sms-a z nazwa ulicy czy jakimś punktem orientacyjnym - 603 581 603 (dzwonić nie ma sensu bo i tak nie odbieram). zapisałam sobie, będę pisać jakby co, jeszcze raz bardzo dziękujemy Quote
ewunian Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 za 50 minut wychodzę z akademików, będę przez W. Pola przejeżdżać autobusem, będę się rozglądać... Quote
Mysza2 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 ewunian napisał(a):za 50 minut wychodzę z akademików, będę przez W. Pola przejeżdżać autobusem, będę się rozglądać... bardzo dziękujemy Ogłszenia dowiozłam do właścicieli, ja nie dam rady na razie wyjść z pracy:-( Quote
Martika&Aischa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Mam nadzieję że dziś Stefanek wróci cały i zdrowy do domu ...... Quote
diana79 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 może ktoś porozwieszać plakaty po Brynowie, gdzieś w szkołach itd ? Quote
Martika&Aischa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 diana79 napisał(a):może ktoś porozwieszać plakaty po Brynowie, gdzieś w szkołach itd ? Rozwiesza Pani Basia ..... Quote
Recommended Posts