Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

annika napisał(a):
Mówicie o rondzie przy spodku?!

Tak dokładnie ....Dzwoniła starsza Pani która ten komunikat w radiu słyszała ....Radio miało mieć namiar do osoby u której psiak jest do odbioru. Pani wiedziała tylko że duży...ale czy to Stefan nie wiemy ....sprawdzić trzeba wszystko.
Od wczoraj próbujemy dzwonić na wszystkie numery do radia bez skutku....wysłałam przed chwilą @ może w końcu ktoś odpowie na nasze zapytanie.

Posted

[quote name='gosia2313']A pod ten nr dzwoniłaś? :

Reporter dyżurny:

tel. +48 32 2005 405
+48 32 2005 406
ten drugi numer odebrała pani ale nie bardzo wiedziała o co chodzi, poradziła żeby dzwonić pod końcówkę 1022 i podać dokładnie jakie to było ogłoszenie i kiedy

Posted

annika napisał(a):
ten drugi numer odebrała pani ale nie bardzo wiedziała o co chodzi, poradziła żeby dzwonić pod końcówkę 1022 i podać dokładnie jakie to było ogłoszenie i kiedy

Tak dokładnie wydzwaniałyśmy na te numery i nikt zupełnie nie odbierał. Dodatkowo wysłałam @ ....zaraz tam zadzwonię ...ogłoszenie było wczoraj!!!

Posted

annika napisał(a):

to może poprosić ją żeby poprosiła kogoś z tamtego nr do telefonu, bo dodzwonić się nie można, albo przekazać swój nr niech przekaże dalej

Posted

gosia2313 napisał(a):
A kiedy było to ogłoszenie w Radiu? i gdzie wtedy był pies?

Ogłoszenie było wczoraj. Pies znaleziony i zabrany przez jakiegoś człowieka. Szukali właściciela ....w godzinach po południowych ...

Posted

Właścicielka Stefanka wraca właśnie z Centrum Katowic ...porozwieszała plakaty gdzie się da ...do radia nadal dzwonie bez skutku.
Jutro rozwiesimy na Ligocie.
W poniedziałek powysyłam faxy do lecznic w Katowicach ....może to nam ułatwi poszukiwania.
Nie wiem już co robić i gdzie jeszcze uderzyć ...

Posted

Klementynkaa napisał(a):
ja łaziłam teraz po parku kościuszki. nic nie moge optymistycznego dodać. wieczorem będę znów patrolowac Ligotę.
czy jest gdzies plakat do pobrania?

Ela wysyłała plakaty na @ ...zaraz zapytam Beatki bo chyba też otrzymała ...ja mam tylko wydrukowane.

Posted

dzwoniłam do radia na nr: tel. +48 32 2005 405

poprosiłam, żeby Pani,która odebrała uzyskała nr do osób, które przetrzymują psa, ponieważ na nr z końcówką 1022 nie można się dodzwonić. Mam dzwonić za 10 min pani spróbuje mi pomóc - czy o coś jeszcze pytać?

Posted

feliksik napisał(a):
dzwoniłam do radia na nr: tel. +48 32 2005 405

poprosiłam, żeby Pani,która odebrała uzyskała nr do osób, które przetrzymują psa, ponieważ na nr z końcówką 1022 nie można się dodzwonić. Mam dzwonić za 10 min pani spróbuje mi pomóc - czy o coś jeszcze pytać?

Dziękujemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja nie mogłam się za nic dodzwonić ....Ciocia najważniejsze to numer do człowieka który zabrał psiaka do siebie.
Musimy ustalić czy Psiak jest nadal u niego czy nie oddany do schroniska ...no i czy to na pewno nasz Stefanek.
Radio chyba tylko ogłaszało psiaka ....wiadomość przkazała nam starsza Pani która ten komunikat wczoraj słyszała.

Posted

nie wiem jakim cudem się udało dodzwonić, ale za pierwszym razem Pani odebrała. Oczywiście chciała mnie zbyć tym przekierowniae na inny numer, no ale poprosiłam, żeby mi pomogła, bo psa trzeba odnaleźć a jak mamy to zrobić,jak nikt tam nie odbiera. poprosiłam o ten numer - oby sięudało i oby to był Stefanek. zaradz dzwonię znowu

Posted

Klementynkaa napisał(a):
ja łaziłam teraz po parku kościuszki. nic nie moge optymistycznego dodać. wieczorem będę znów patrolowac Ligotę.
czy jest gdzies plakat do pobrania?

Ciocia proszę podaj @ zaraz prześlę plakat ....

Posted

feliksik napisał(a):
nie wiem jakim cudem się udało dodzwonić, ale za pierwszym razem Pani odebrała. Oczywiście chciała mnie zbyć tym przekierowniae na inny numer, no ale poprosiłam, żeby mi pomogła, bo psa trzeba odnaleźć a jak mamy to zrobić,jak nikt tam nie odbiera. poprosiłam o ten numer - oby sięudało i oby to był Stefanek. zaradz dzwonię znowu

Trzymam kciuki z całych sił ......Oby to był nasz Stefanek !!!!