Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']No ja juz ide... dobranoc :buzi:[/quote]
[SIZE=7][COLOR=orange][B]Dobranoc :sleep2: [/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=black]... Pieski na noc ... :evil_lol: [/COLOR][/B]

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Wiecie co ja nie mam gdzieś siły dzisiaj siedzieć przy kompie... musze sie wyspać... jeszcze chwile pocywieje ale mówie juz dobranoc :buzi:[/QUOTE]
[B][I]Przez ferię to ja mogę nawet całe noce na dogo :evil_lol: Ale teraz to już mówięc dobranoc , a sama lecę na inne galerię :buzi: [/I][/B]

Posted

[quote name='Ewa&kumpel']Dzień dobry na dobry dzień. A o co chodzi z tą łapką, bo chyba się zgubiłam. :niewiem:[/quote]

No wlasnie Ewuś... pod nikiem nasz 1 łapke :)
z czasem bedziesz miała ich wiecej :) a potem ognie :)

[I]Cioteczki ja tylko na chwileczne wpadłam, bo siotra robi prace... wiec postram sie byc wieczorkiem, ale pewnie bedzie dalej okupowany komp. Także papa :D:buzi:[/I]

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']No wlasnie Ewuś... pod nikiem nasz 1 łapke :)

[I]Cioteczki ja tylko na chwileczne wpadłam, bo siotra robi prace... wiec postram sie byc wieczorkiem, ale pewnie bedzie dalej okupowany komp. Także papa :D:buzi:[/I][/quote]
ja mam już 5:multi:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']
[SIZE=2][I]Cioteczki moje kochane chciałam Was przeprosić za to że panuje tu dzisiaj taka beznadziejna atmosfera :-(
Ale 1 raz od bardzo dawna jest mi źle i sie zaczyna nie układać, dlatego przepraszam, wiem ze jakoś to bedzie....

:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
[/I][/SIZE][/quote]

Edytko, każdy ma lepsze i gorsze dni, gdy spadnie deszcz, trzeba się cieszyć, że choć przez chwile świeciło słońce...

Teraz jest źle, ale wierzę, że już niebawem będzie lepiej :*

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']No wlasnie Ewuś... pod nikiem nasz 1 łapke :)

[I]Cioteczki ja tylko na chwileczne wpadłam, bo siotra robi prace... wiec postram sie byc wieczorkiem, ale pewnie bedzie dalej okupowany komp. Także papa :D:buzi:[/I][/quote]

Normalnie aż mi głupio, że nie wiedziałami nie zwróciłam uwagi, ale cały czas się czegoś uczę na DGM. Chociaż jeszcze duuuuuuuuuuuuużo wiadomości mi brakuje.
Buziaczki

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Edytko, każdy ma lepsze i gorsze dni, gdy spadnie deszcz, trzeba się cieszyć, że choć przez chwile świeciło słońce...

Teraz jest źle, ale wierzę, że już niebawem będzie lepiej :*[/QUOTE]

Tak już jest lepiej, ja to w ogole optymista jestem ale czasem tez brak mi ochoty i siły do czegokolwiek...

całe życie pod góke... :roll:

[quote name='Ewa&kumpel']Normalnie aż mi głupio, że nie wiedziałami nie zwróciłam uwagi, ale cały czas się czegoś uczę na DGM. Chociaż jeszcze duuuuuuuuuuuuużo wiadomości mi brakuje.
Buziaczki[/QUOTE]

Nie martw sie ja jak sie zalgowałam to też byłam zielona :evil_lol:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Wiesz co, żeby realistka musiała przekonywać optymistkę, że będzie gud... :shake:
Bo sama mówiłaś, że nią jesteś ;)[/quote]

No tak realistką też jestem... tylko wiesz... ten tydzien mam okropny... ja wiem ze wszystko jakos sie ułozy, i bedzie dobrze... ale wszystko sie nagromadzilo na raz... jeden problem rodzi natępny, jakos niemoge sobie poradzic... wiem ze teraz najlepezym lekarstwem będzie czas....:roll:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']No tak realistką też jestem... tylko wiesz... ten tydzien mam okropny... ja wiem ze wszystko jakos sie ułozy, i bedzie dobrze... ale wszystko sie nagromadzilo na raz... jeden problem rodzi natępny, jakos niemoge sobie poradzic... wiem ze teraz najlepezym lekarstwem będzie czas....:roll:[/quote]

:* :* :* :* :*

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']No tak realistką też jestem... tylko wiesz... ten tydzien mam okropny... ja wiem ze wszystko jakos sie ułozy, i bedzie dobrze... ale wszystko sie nagromadzilo na raz... jeden problem rodzi natępny, jakos niemoge sobie poradzic... wiem ze teraz najlepezym lekarstwem będzie czas....:roll:[/quote]
nie wiem o co chodzi ale mam nadzieje że Ci sie ułoży:buzi: