Paulina_mickey Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']No ja juz ide... dobranoc :buzi:[/quote] [SIZE=3][COLOR=royalblue]DOBRANOC[/COLOR][/SIZE] :D Quote
haska_12 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']No ja juz ide... dobranoc :buzi:[/quote] [SIZE=7][COLOR=orange][B]Dobranoc :sleep2: [/B][/COLOR][/SIZE] [B][COLOR=black]... Pieski na noc ... :evil_lol: [/COLOR][/B] Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Wiecie co ja nie mam gdzieś siły dzisiaj siedzieć przy kompie... musze sie wyspać... jeszcze chwile pocywieje ale mówie juz dobranoc :buzi:[/QUOTE] [B][I]Przez ferię to ja mogę nawet całe noce na dogo :evil_lol: Ale teraz to już mówięc dobranoc , a sama lecę na inne galerię :buzi: [/I][/B] Quote
Ewa&kumpel Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Dzień dobry na dobry dzień. A o co chodzi z tą łapką, bo chyba się zgubiłam. :niewiem: Quote
anka11 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 czesc kochana :calus: i jak tam?? Ewa chodzi o ta lapke pod Twoim nickiem :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Ewa&kumpel']Dzień dobry na dobry dzień. A o co chodzi z tą łapką, bo chyba się zgubiłam. :niewiem:[/quote] No wlasnie Ewuś... pod nikiem nasz 1 łapke :) z czasem bedziesz miała ich wiecej :) a potem ognie :) [I]Cioteczki ja tylko na chwileczne wpadłam, bo siotra robi prace... wiec postram sie byc wieczorkiem, ale pewnie bedzie dalej okupowany komp. Także papa :D:buzi:[/I] Quote
Paulina_mickey Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']No wlasnie Ewuś... pod nikiem nasz 1 łapke :) z czasem bedziesz miała ich wiecej :) a potem ognie :) [I]Cioteczki ja tylko na chwileczne wpadłam, bo siotra robi prace... wiec postram sie byc wieczorkiem, ale pewnie bedzie dalej okupowany komp. Także papa :D:buzi:[/I][/quote] ja mam już 5:multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Paulina_mickey']ja mam już 5:multi:[/quote] :bigcool:suuuper :D Quote
Mada&Teodor Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 A gdzie fotki Tiny :mad: :mad: :mad: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] [SIZE=2][I]Cioteczki moje kochane chciałam Was przeprosić za to że panuje tu dzisiaj taka beznadziejna atmosfera :-( Ale 1 raz od bardzo dawna jest mi źle i sie zaczyna nie układać, dlatego przepraszam, wiem ze jakoś to bedzie.... :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( [/I][/SIZE][/quote] Edytko, każdy ma lepsze i gorsze dni, gdy spadnie deszcz, trzeba się cieszyć, że choć przez chwile świeciło słońce... Teraz jest źle, ale wierzę, że już niebawem będzie lepiej :* Quote
Ewa&kumpel Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']No wlasnie Ewuś... pod nikiem nasz 1 łapke :) z czasem bedziesz miała ich wiecej :) a potem ognie :) [I]Cioteczki ja tylko na chwileczne wpadłam, bo siotra robi prace... wiec postram sie byc wieczorkiem, ale pewnie bedzie dalej okupowany komp. Także papa :D:buzi:[/I][/quote] Normalnie aż mi głupio, że nie wiedziałami nie zwróciłam uwagi, ale cały czas się czegoś uczę na DGM. Chociaż jeszcze duuuuuuuuuuuuużo wiadomości mi brakuje. Buziaczki Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Mada&Teodor']A gdzie fotki Tiny :mad: :mad: :mad:[/quote] yyy... eee... no... ten... yyyy... nie ma?:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Edytko, każdy ma lepsze i gorsze dni, gdy spadnie deszcz, trzeba się cieszyć, że choć przez chwile świeciło słońce... Teraz jest źle, ale wierzę, że już niebawem będzie lepiej :*[/QUOTE] Tak już jest lepiej, ja to w ogole optymista jestem ale czasem tez brak mi ochoty i siły do czegokolwiek... całe życie pod góke... :roll: [quote name='Ewa&kumpel']Normalnie aż mi głupio, że nie wiedziałami nie zwróciłam uwagi, ale cały czas się czegoś uczę na DGM. Chociaż jeszcze duuuuuuuuuuuuużo wiadomości mi brakuje. Buziaczki[/QUOTE] Nie martw sie ja jak sie zalgowałam to też byłam zielona :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']yyy... eee... no... ten... yyyy... nie ma?:evil_lol:[/quote] No właśnie, a ja bym bardzo chciala poogladać sobie ta pięknote :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='"Chiquita"'] całe życie pod góke... :roll:[/QUOTE] No ale kiedy dojdziesz na szczyt, potem już jest z górki :) Quote
Paulina_mickey Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']yyy... eee... no... ten... yyyy... nie ma?:evil_lol:[/quote] a u mnie są:eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']No ale kiedy dojdziesz na szczyt, potem już jest z górki :)[/quote] jak narazie ja mam coraz bardziej pod góke... :shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']jak narazie ja mam coraz bardziej pod góke... :shake:[/quote] Wiesz co, żeby realistka musiała przekonywać optymistkę, że będzie gud... :shake: Bo sama mówiłaś, że nią jesteś ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Wiesz co, żeby realistka musiała przekonywać optymistkę, że będzie gud... :shake: Bo sama mówiłaś, że nią jesteś ;)[/quote] No tak realistką też jestem... tylko wiesz... ten tydzien mam okropny... ja wiem ze wszystko jakos sie ułozy, i bedzie dobrze... ale wszystko sie nagromadzilo na raz... jeden problem rodzi natępny, jakos niemoge sobie poradzic... wiem ze teraz najlepezym lekarstwem będzie czas....:roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']No tak realistką też jestem... tylko wiesz... ten tydzien mam okropny... ja wiem ze wszystko jakos sie ułozy, i bedzie dobrze... ale wszystko sie nagromadzilo na raz... jeden problem rodzi natępny, jakos niemoge sobie poradzic... wiem ze teraz najlepezym lekarstwem będzie czas....:roll:[/quote] :* :* :* :* :* Quote
Samturia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Edytko, co ci się dstało bo ja jak zwykle mistrz orientacji i zamieszania... :shake: Quote
Paulina_mickey Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']No tak realistką też jestem... tylko wiesz... ten tydzien mam okropny... ja wiem ze wszystko jakos sie ułozy, i bedzie dobrze... ale wszystko sie nagromadzilo na raz... jeden problem rodzi natępny, jakos niemoge sobie poradzic... wiem ze teraz najlepezym lekarstwem będzie czas....:roll:[/quote] nie wiem o co chodzi ale mam nadzieje że Ci sie ułoży:buzi: Quote
Recommended Posts