Jump to content
Dogomania

PON(?)..chora..dzika..umierajaca w schronie-Jel.Gora ! Znow za pozno- za TM ! ! ! ! !

Recommended Posts

Posted

Poprosilam o przedzwonienie do Magdy, zeby zalatwila w schronisku bezplatny odbior pieskow - Poneczki i Salmy.....
JolaK sie z nia skontaktowala i dostala wiadomosc, ze Ponka zostala uspiona ( najprawdopodobniej wczoraj rano /?/ ). Podobno miala tak bardzo zaawansowane ropomacicze, ze nie rokowala zadnych szans na wyleczenie :placz: .
Tyle , ze ja w to zupelnie nie wierze !
A jesli nawet byla chora, to dlaczego dopuszczono do takiego zaawansowania choroby :angryy: ? ? ? Gdzie byl wczesniej lekarz :angryy: ? ? ? Kiedy byla przez niego osttnio ogladana :angryy: ? ? ?

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aisaK napisał(a):
tragedia... <*> śpij spokojnie, maleńka....niech cie już nic nie boli...

Biedna tak bardzo musiała cierpieć :(
Śpij Kochanie :(
[']['][']

Zuziu i co Lauren będzie mogła za darmo wziąść Salmę? Wejdź na wątek wyzłów - są dobre wieści. Chociaż jedne :(

Posted

niestety wczoraj ZNOWU nie dzialala mi neostrada :angryy:
mialam kontakt z zuziaM i przez nia przekazalam informacje ktore mialam od Magdy
ponka ponoc miala ropomacicze stwierdzili ze jest beznadziejnym przypadkiem...
istotne jest ze my te sunie chcialysmy wziac juz w pazdzierniku, kiedy bralysmy pierwsze psy stamtad, ale powiedziano nam ze ma dom tymczasowy i za kilka dni tam jedzie i to nas powstrzymalo przed zabraniem suni. Gdybysmy ja wtedy zabraly - dzis sunia by zyla :placz:
jesli to faktycznie bylo ropomacicze - mialaby szanse na leczenie (od ubieglego tyg walczylam z takim przypadkim u mojej kiciuni, dzis wraca do zdrowia)
dostalysmy lekcje na przyszlosc, jesli bedzie jakas bida, ktora nie daje sobie rady w schronisku i jest w niebezpieczentwie lub chora, a jednoczesnie mowia nam ze ona jest "zaklepana" to my i tak powinnysmy ja wziac na te kilka dni na tymczas... jak bedzie dom faktycznie to sie po nia zglosi jak nie to my postaramy sie znalezc.

Posted

Nic mi nie pozostje do zrobienia, jak tylko przyjąć do wiadomości tę bezsensowną śmierć.
Ale nie pogodzić.
Chciałam dobrze. U mnie sunia odżylaby, jestem tego pewna. Może znalazłaby swa przystań.
A tak...znalazła, ale jaką inną :-(

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
dziwnie szybko usypiane są psy z JG......ZA SZYBKO !!!

pixie mówiłam Ci, że uśpią ją jak się zrobiło o niej głośno...

zapłacicie za to kiedyś......

śliczna <*><*>

Niestety, jakos ostatnio wlasnie tak sie jakos dziwnie to usypianie ( z roznych - rownie niezrozumialych powodow ) zbiega z zainteresowaniem psiakami przez nas ..... ale przeciez, zeby znalezc domek czy DT - trzeba o psie napisac .... i kolo sie zamyka ... a niestety cierpia na tym psy ...
psinko kochana, juz prawie miesiac temu mialam Cie zabrac .... ale zostalam poinformowana, ze za 2 dni sunia jedzie do domku .... nastepnym razem nie bede sluchala takich wiadomosci (!) i bede zabierala psa, jesli uznam, ze zle wyglada .... a jesli domek bedzie mial nadal zyczenie sie psem zajac, to pofatyguje sie ... zamiast do schroniska ... do hoteliku ...
.... a najgorsze, ze winni ..... wcale sie tacy nie czuja...

Malenka , przepraszam .....<*> <*> <*>

Posted

zuziaM napisał(a):
Niestety, jakos ostatnio wlasnie tak sie jakos dziwnie to usypianie ( z roznych - rownie niezrozumialych powodow ) zbiega z zainteresowaniem psiakami przez nas .....

ZuziuM, bylo wiecej takich przypadkow?!

Posted

Dla ciebie kochana psinko. A było znów tak blisko. Sama nie odeszłaś, pomógł Ci w tym człowiek. Szkoda, że nie włożył wysiłku w to, żeby Cię uratować. Uśpić- jasne, tak jest najprościej. To wszystko jest do bani!!! Dlaczego????:placz::placz::placz:

• 5 months later...
  • 1 year later...
  • 3 years later...