Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
No własnie ,gdzie to jest ,a wogóle czy ktos moze wstawic zdjecie Kreci ,wogole ja nie kojarze?

paoiii miała się dzisiaj spytać jaki to rejon, ale zapomniała... kurczę, martwię się o nią :(

zdjęcie Kreci jest na pierwszej stronie tego wątku w pierwszym poście.

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

natalek napisał(a):
paoiii miała się dzisiaj spytać jaki to rejon, ale zapomniała... kurczę, martwię się o nią :(

zdjęcie Kreci jest na pierwszej stronie tego wątku w pierwszym poście.

Dziekuje ,juz zajrzałam .Jutro sie dowiem co z Krecią i jaki to rejon i czy wogóle ludzie ja szukają.?

Posted

nie mam pojęcia, czy jej szukają, w ogóle o tym wszystkim dowiedziałam się od dyżurnej przypadkiem. wiem jedynie, że zgłosili jej zaginięcie...

Posted

wtatara napisał(a):
ulicą Pilotów przejeżdżam codziennie, pracuję tez blisko Pilotów
Nie widziałam plakatów
Gdybym mogła jakoś pomóc.

Wandziu mozesz to dobrze sprawdzic ,gdzies na tej swojskiej/
Dziewczyny potrzbuje zdjecie Kreci na maila ,w trybie pilnym

Posted

Proszę o maila!!

Posted

jutro sprawdzę
Ja mieszkam na Grochowskiej- to 1 przystanek autobusowy. Nie widziałam jednego plakatu. Koło tej ulicy przechodziłam- niedaleko i nic. Jutro spawdzę ulice
Plakaty powinny byc widoczne wszedzie.
Jest w tej okolicy wet, tez powinien byc

Posted

mam nadzieję, że jakiś dobry człowiek ją przygarnął...
Avaloth postara się zrobić plakat, oby coś z tego wyszło!!!
Krecia sobie nie poradzi, jeśli w ogóle jeszcze żyje... jest lękliwa, będzie się chować przed ludźmi.... :(

Posted

Może zorganizujemy jakieś wspólne poszukiwania?
W grupie łatwiej....
Nie ma co siedzieć przed komputerem i modlić się żeby pies wrócił

Posted

ja mogę w piątek miedzy 15 a 17 30
albo sobota lub niedziela

kto kiedy może? cholera szkoda Kreci

kto zna tę okolicę? proszę napiszcie gdzie są tam miejsca w których przestraszony pies może się ukryć? ja kompletnie nie znam tej okolicy

Posted

kurde, piątek to trochę późnawo, byc moze jutro z Avaloth pojdziemy, najwyzej w piatek bedziemy kontynuowac poszukiwania, oby z pozytywnym skutkiem!!!

Posted

Jutro nie mam zajęć, chce jechać do schroniska, obojętne mi czy przed czy po przerwie chociaż na chwilę, a kiedy tylko komuś pasuję podjadę na Pilotów szukać. Tylko ktoś jeszcze może?

Posted

Ok. Ja kojarzę okolice, niedaleko mam znajomych, i jeździłam po tamtych uliczkach jak robiłam prawo jazdy, ale żadnych konkretów w sprawie ewentualnych kryjówek czy coś.. I osiedla tam są duże, dużo terenu do przeszukania.. Cholera..

Posted

czy zamiast szukać , nie wiedząc gdzie, lepiej wziąc sie za plakatowanie.Suni moze juz tam nie byc. Ja bym plakatowała te okolice, potem w stronę Ronda mogilskiego, Cmentarza Rakowickiego, w strone Wieczystej, Parku AWF , Pradnika Czerwonego i 29 Listopada. To są okolice w koło Pilotów.
Będzie plakat, 100 mogę skserować .

Posted

my jutro powiesimy plakaty na ul. Swojskiej (więcej nie mamy możliwości wydrukować) i będziemy jej szukać. jak znam Krecię, to myślę bardziej, że zaszyła się w jakimś kącie i tam siedzi. przejść i zobaczyć wg mnie warto mimo wszystko, jednak plakatowanie też jest ważne.

Posted

tak, bardzoo dziękujemy, ale jutro nie damy rady ich nawet odebrać, akcja bardzo na szybko, bo jedziemy tam po 15, wczesniej ja nie dam rady, a Avaloth jedzie do schroniska. nie chcemy jej potem szukać po ciemku, bo to nic nie da, a i tak nie mamy za duzo czasu... przejdziemy najblizszą okolicę i dokladnie wszędzie przeszukamy, choc nie znamy tamtych terenow.. jesli poszukiwania nie przyniosą efektow i nikt wczesniej nie będzie chcial rozwiesic ogloszen w okolicach Pilotow, to zrobimy to w piątek + jeszcze raz dokladnie przeszukamy tamtą okolicę. gdyby nas bylo więcej, z 8 chociaz, to moznaby bylo się jakoś rozdzielić, bo we 2 osoby naprawdę ciężko, zwlaszcza, ze naprawdę nie znamy tamtej części Krakowa...

Posted

mam dojscie w szkole sportowej na Grochowskiej, bedą tam tez plakaty i dzieci tez będa wiedzieć.
Sama ulica to domki jednorodzinne, chyba ze uciekła do jakiegos ogrodu, w strone Pilotów nie bardzo, bo ruch , chyba ze w nocy.
Z drugiej strony ta ulica prowadzi w stronę Wieczystej, działek , parku.