Noelle Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Foksia i Dżekuś napisał(a):No własnie ,gdzie to jest ,a wogóle czy ktos moze wstawic zdjecie Kreci ,wogole ja nie kojarze? paoiii miała się dzisiaj spytać jaki to rejon, ale zapomniała... kurczę, martwię się o nią :( zdjęcie Kreci jest na pierwszej stronie tego wątku w pierwszym poście. Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 natalek napisał(a):paoiii miała się dzisiaj spytać jaki to rejon, ale zapomniała... kurczę, martwię się o nią :( zdjęcie Kreci jest na pierwszej stronie tego wątku w pierwszym poście. Dziekuje ,juz zajrzałam .Jutro sie dowiem co z Krecią i jaki to rejon i czy wogóle ludzie ja szukają.? Quote
Noelle Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 nie mam pojęcia, czy jej szukają, w ogóle o tym wszystkim dowiedziałam się od dyżurnej przypadkiem. wiem jedynie, że zgłosili jej zaginięcie... Quote
Hitoshi Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Zapraszam po 20 darmowych ogłoszeń dla każdego psiaka http://www.dogomania.pl/threads/2165...a-z-dogo/page3 Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Foksia i Dżekuś napisał(a):Dziekuje ,juz zajrzałam .Jutro sie dowiem co z Krecią i jaki to rejon i czy wogóle ludzie ja szukają.? Ul. Swojska -okolice pilotów. czy ktos jest z okolic zobaczyc czy jakies plakaty wisza? Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Rozmawialam z pania ,sa porozwieszane plakaty , da znac jak ktos zglosi gdzie krecia przebywa i trzeba bedzie ja lapac na kaltke łapke . Quote
wtatara Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 ulicą Pilotów przejeżdżam codziennie, pracuję tez blisko Pilotów Nie widziałam plakatów Gdybym mogła jakoś pomóc. Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 wtatara napisał(a):ulicą Pilotów przejeżdżam codziennie, pracuję tez blisko Pilotów Nie widziałam plakatów Gdybym mogła jakoś pomóc. Wandziu mozesz to dobrze sprawdzic ,gdzies na tej swojskiej/ Dziewczyny potrzbuje zdjecie Kreci na maila ,w trybie pilnym Quote
paoiii Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Foksia i Dżekuś napisał(a):Wandziu mozesz to dobrze sprawdzic ,gdzies na tej swojskiej/ Dziewczyny potrzbuje zdjecie Kreci na maila ,w trybie pilnym Proszę o maila!! Quote
Noelle Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Pani Beato - już wysłałam maila!! Quote
wtatara Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Foksia i Dżekuś napisał(a):Wandziu mozesz to dobrze sprawdzic ,gdzies na tej swojskiej/ Dziewczyny potrzbuje zdjecie Kreci na maila ,w trybie pilnym jutro sprawdzę Ja mieszkam na Grochowskiej- to 1 przystanek autobusowy. Nie widziałam jednego plakatu. Koło tej ulicy przechodziłam- niedaleko i nic. Jutro spawdzę ulice Plakaty powinny byc widoczne wszedzie. Jest w tej okolicy wet, tez powinien byc Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Dzwoniła Wandzia ,nie ma zadnego plakatu .Pani nie szuka małej , Dziewczyny zrobcie plakaty , ja niestety nie umiem .Trzeba porozwieszac ,mała umrze sama na ulicy. Quote
Noelle Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 mam nadzieję, że jakiś dobry człowiek ją przygarnął... Avaloth postara się zrobić plakat, oby coś z tego wyszło!!! Krecia sobie nie poradzi, jeśli w ogóle jeszcze żyje... jest lękliwa, będzie się chować przed ludźmi.... :( Quote
Ank@ Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Może zorganizujemy jakieś wspólne poszukiwania? W grupie łatwiej.... Nie ma co siedzieć przed komputerem i modlić się żeby pies wrócił Quote
Noelle Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Ania, powiedz tylko kiedy,to pójdziemy. dla mnie może być nawet jutro. wydarzenie Kreci na fb, bierzcie udział, udostępniajcie: http://www.facebook.com/event.php?eid=168700253220789&pending&context=create#!/event.php?eid=168700253220789 Quote
Ank@ Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 ja mogę w piątek miedzy 15 a 17 30 albo sobota lub niedziela kto kiedy może? cholera szkoda Kreci kto zna tę okolicę? proszę napiszcie gdzie są tam miejsca w których przestraszony pies może się ukryć? ja kompletnie nie znam tej okolicy Quote
Noelle Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 kurde, piątek to trochę późnawo, byc moze jutro z Avaloth pojdziemy, najwyzej w piatek bedziemy kontynuowac poszukiwania, oby z pozytywnym skutkiem!!! Quote
Avaloth Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Jutro nie mam zajęć, chce jechać do schroniska, obojętne mi czy przed czy po przerwie chociaż na chwilę, a kiedy tylko komuś pasuję podjadę na Pilotów szukać. Tylko ktoś jeszcze może? Quote
Noelle Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 jadę z Toba, tak jak Ci już napisałam na fb. Jeśli nic z tego nie wyniknie, to powtórzymy poszukiwania w piątek. Quote
Avaloth Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Ok. Ja kojarzę okolice, niedaleko mam znajomych, i jeździłam po tamtych uliczkach jak robiłam prawo jazdy, ale żadnych konkretów w sprawie ewentualnych kryjówek czy coś.. I osiedla tam są duże, dużo terenu do przeszukania.. Cholera.. Quote
wtatara Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 czy zamiast szukać , nie wiedząc gdzie, lepiej wziąc sie za plakatowanie.Suni moze juz tam nie byc. Ja bym plakatowała te okolice, potem w stronę Ronda mogilskiego, Cmentarza Rakowickiego, w strone Wieczystej, Parku AWF , Pradnika Czerwonego i 29 Listopada. To są okolice w koło Pilotów. Będzie plakat, 100 mogę skserować . Quote
Noelle Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 my jutro powiesimy plakaty na ul. Swojskiej (więcej nie mamy możliwości wydrukować) i będziemy jej szukać. jak znam Krecię, to myślę bardziej, że zaszyła się w jakimś kącie i tam siedzi. przejść i zobaczyć wg mnie warto mimo wszystko, jednak plakatowanie też jest ważne. Quote
wtatara Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 napisałam pomoc w wydrukowaniu 100 plakatów. Powieszę na Stanisława ze Skalbmierza, gdzieś przy Almie , Grochowskiej Quote
Noelle Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 tak, bardzoo dziękujemy, ale jutro nie damy rady ich nawet odebrać, akcja bardzo na szybko, bo jedziemy tam po 15, wczesniej ja nie dam rady, a Avaloth jedzie do schroniska. nie chcemy jej potem szukać po ciemku, bo to nic nie da, a i tak nie mamy za duzo czasu... przejdziemy najblizszą okolicę i dokladnie wszędzie przeszukamy, choc nie znamy tamtych terenow.. jesli poszukiwania nie przyniosą efektow i nikt wczesniej nie będzie chcial rozwiesic ogloszen w okolicach Pilotow, to zrobimy to w piątek + jeszcze raz dokladnie przeszukamy tamtą okolicę. gdyby nas bylo więcej, z 8 chociaz, to moznaby bylo się jakoś rozdzielić, bo we 2 osoby naprawdę ciężko, zwlaszcza, ze naprawdę nie znamy tamtej części Krakowa... Quote
wtatara Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 mam dojscie w szkole sportowej na Grochowskiej, bedą tam tez plakaty i dzieci tez będa wiedzieć. Sama ulica to domki jednorodzinne, chyba ze uciekła do jakiegos ogrodu, w strone Pilotów nie bardzo, bo ruch , chyba ze w nocy. Z drugiej strony ta ulica prowadzi w stronę Wieczystej, działek , parku. Quote
Recommended Posts