Noelle Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 boję się, że z naszych jutrzejszych poszukiwań nic nie będzie... :( ale musimy sprawdzić... oby się znalazła żywa jak najszybciej. Quote
wtatara Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 trzymam kciuki i jesli chcecie moge podac swoją komórkę, gdybyście potrzebowały pomocy Quote
Ank@ Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 jeśli mogę coś doradzić to zróbcie plakat z oderwanymi karteczkami!!!!! Ludzie zerwą karteczkę i pójdą dalej a jak zobaczą psa to będą dzwonić OD RAZU. Nikomu nie będzie się chciało biegać po osiedlu i odszukać plakatu, żeby znaleźć tam numer telefonu. Ja tak raz miałam. Widziałam plakat o zaginionym kocie. Następnego dnia zobaczyłam tego kota pod jednym z bloków na moim osiedlu i musiałam przelecieć na drugą stronę osiedla żeby znaleźć plakat a na nim telefon i zadzwonić do właścicieli. ( byłam z psem więc łapanie kota wtedy odpadało). Quote
Noelle Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Ank@, jeśli umiesz, to zrób taki. My nie umiemy, więc Dominika zrobiła normalny plakat. Quote
Noelle Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 dzięki Ank@, wtatara- już przesłałam. Quote
Ank@ Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Dziewczyny przepraszam, ale namieszałam i nie dam rady szukać Kreci w piątek. Po prostu nie przejadę 3 razy z jednego końca Krakowa na drugi tak, żeby załatwić wszystkie sprawy. Znowu nawaliłam, przepraszam jeszcze raz. :( Ale pomogę w sobotę. Quote
Noelle Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 okazało się, że ja też nie będę mogła w piątek. musiałabym być w 3 miejscach naraz w jednym czasie, i tak nie wiem co ja zrobię.. byłyśmy dzisiaj szukać Kreci z paoiii i Avaloth, ale uważam, że najlepszym rozwiązaniem w tej sytuacji jest rozwieszać jak najwięcej plakatów w Krakowie. Quote
Ola164 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Jak coś to mogę wystawić Krecię na gumtree. Quote
Noelle Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 wydawało mi się, że ktoś to już zrobił, ale nie mogę tego znaleźć na gumtree... jak chcesz Ola, to wstaw, oby się Kreciula znalazła..... Quote
Ola164 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Znalazlam, ma ogloszenie ze wczoraj. Wybaczcie zamieszanie. Link jest na fb. Jak spadnie (oby sie do tego czasu znalazla) to jej najwyżej odnowie jakby nie miała. Quote
Noelle Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 faktycznie, również ma ogłoszenie na tablica.pl ;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Dzisiaj Krecia jest w gazecie >niestety ja juz nie mam czasu na szukanie Kreci . W poniedzilaek niepolomice ,wtorek zebranie w ktoz ,a wczoraj nie palnowany wyjazd po odbior psa wydanego w złe rece ,osobie ktora nie moze miec juz zadnego zwierzka . na szczescie sie udalo i pies dzieki Salabince nie wyladowal spowrotem w schronisku tylko w hotelu w domu wlascicielki razem z Zumkiem i nocka. I tak codziennie mnie nie ma wd omu ,musze w koncu cos w nim porobic bo mnie w koncu eksmituja Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/216802-Mała-słodka-Inka-proszę-o-pomoc-w-ogłoszeniach Okazuje sie ,ze sunia ktora wczoraj zabralam to jedna z 18 mikroskopów Aga- niezwykle pogodna suczka, na spacerku cały czas ogonek jej chodzi. Ciągle przesiadywałaby na rękach, na smyczy chodzi całkiem nieźle. Jest trochę nieśmiała, ale z każdym spacerkiem jest coraz lepiej. Quote
Avaloth Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Pani Beato, dziękuję za uratowanie Agusi! Co do Kreci, szczerze mówiąc nie wiem czy jest sens w szukaniu jej, szczególnie pojedynczo. My z dziewczynami przeszłyśmy od Swojskiej i okolic w stronę przystanku Narzymskiego ale tam są takie tereny że ona może być wszędzie. Już pomijając fakt, że w ciągu tylu dni mogła się całkiem oddalić (chociaż wg mnie ona dużo się nie przemieszczała..). A szczerze mówiąc, znając Krecię i obiektywnie patrząc, szansa że żyje, jeśli nikt jej nie złapał i nie wziął do siebie jest mała, bardzo mała.. Quote
wtatara Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 pisałam że szukanie nie ma sensu, plakaty, plakaty, plakaty Quote
wtatara Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 pisałam że szukanie nie ma sensu, plakaty, plakaty, plakaty Quote
Noelle Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 okazało się, ze Krecia zaginęla 18.10.... biedunia :( co się z nią teraz dzieje... Quote
wtatara Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 teraz to plakaty są w mojej okolicy ale czy ona jest jeszcze w tej Mam nadzieję że żyje i się odnajdzie Quote
Noelle Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 była widziana 2 razy, na Młyńskiej i Akacjowej, czas się zgadza. oby się znalazła!!!! Quote
Avaloth Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Puniaczek dzisiajszy:loveu: ten pies jest już wkurzajacy z tym wiecznym wskakiwaniem na kolana, dzisiaj wszystkie trzy z Pauliną i Aśką miałyśmy jej dość :evil_lol: Z Muchą dzisiaj było sporo lepiej, sama wymaszerowała z boksu i cały spacer przechodziła bez większych strajków ;) co nie zmienia faktu że łazi jak pokraka, zawsze chce iść nie za tą osobą która trzyma smycz, a Ventus uczy się od niej głupich zachowań :eviltong: Quote
Noelle Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 o nie, biedny Ventus.. Muszka jest tak śmieszna, sam jej widok rozśmiesza człowieka :loveu: no Puniaczek już taki, jest, znalazłaby wreszcie dom... :( Quote
Recommended Posts