Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeśli mogę coś doradzić to zróbcie plakat z oderwanymi karteczkami!!!!!
Ludzie zerwą karteczkę i pójdą dalej a jak zobaczą psa to będą dzwonić OD RAZU. Nikomu nie będzie się chciało biegać po osiedlu i odszukać plakatu, żeby znaleźć tam numer telefonu.
Ja tak raz miałam. Widziałam plakat o zaginionym kocie. Następnego dnia zobaczyłam tego kota pod jednym z bloków na moim osiedlu i musiałam przelecieć na drugą stronę osiedla żeby znaleźć plakat a na nim telefon i zadzwonić do właścicieli. ( byłam z psem więc łapanie kota wtedy odpadało).

Posted

Dziewczyny przepraszam, ale namieszałam i nie dam rady szukać Kreci w piątek. Po prostu nie przejadę 3 razy z jednego końca Krakowa na drugi tak, żeby załatwić wszystkie sprawy. Znowu nawaliłam, przepraszam jeszcze raz. :( Ale pomogę w sobotę.

Posted

okazało się, że ja też nie będę mogła w piątek. musiałabym być w 3 miejscach naraz w jednym czasie, i tak nie wiem co ja zrobię.. byłyśmy dzisiaj szukać Kreci z paoiii i Avaloth, ale uważam, że najlepszym rozwiązaniem w tej sytuacji jest rozwieszać jak najwięcej plakatów w Krakowie.

Posted

wydawało mi się, że ktoś to już zrobił, ale nie mogę tego znaleźć na gumtree... jak chcesz Ola, to wstaw, oby się Kreciula znalazła.....

Posted

Znalazlam, ma ogloszenie ze wczoraj.
Wybaczcie zamieszanie. Link jest na fb.
Jak spadnie (oby sie do tego czasu znalazla) to jej najwyżej odnowie jakby nie miała.

Posted

Dzisiaj Krecia jest w gazecie >niestety ja juz nie mam czasu na szukanie Kreci . W poniedzilaek niepolomice ,wtorek zebranie w ktoz ,a wczoraj nie palnowany wyjazd po odbior psa wydanego w złe rece ,osobie ktora nie moze miec juz zadnego zwierzka . na szczescie sie udalo i pies dzieki Salabince nie wyladowal spowrotem w schronisku tylko w hotelu w domu wlascicielki razem z Zumkiem i nocka. I tak codziennie mnie nie ma wd omu ,musze w koncu cos w nim porobic bo mnie w koncu eksmituja

Posted

Pani Beato, dziękuję za uratowanie Agusi!

Co do Kreci, szczerze mówiąc nie wiem czy jest sens w szukaniu jej, szczególnie pojedynczo. My z dziewczynami przeszłyśmy od Swojskiej i okolic w stronę przystanku Narzymskiego ale tam są takie tereny że ona może być wszędzie. Już pomijając fakt, że w ciągu tylu dni mogła się całkiem oddalić (chociaż wg mnie ona dużo się nie przemieszczała..). A szczerze mówiąc, znając Krecię i obiektywnie patrząc, szansa że żyje, jeśli nikt jej nie złapał i nie wziął do siebie jest mała, bardzo mała..

Posted

Puniaczek dzisiajszy:loveu: ten pies jest już wkurzajacy z tym wiecznym wskakiwaniem na kolana, dzisiaj wszystkie trzy z Pauliną i Aśką miałyśmy jej dość :evil_lol:

Z Muchą dzisiaj było sporo lepiej, sama wymaszerowała z boksu i cały spacer przechodziła bez większych strajków ;) co nie zmienia faktu że łazi jak pokraka, zawsze chce iść nie za tą osobą która trzyma smycz, a Ventus uczy się od niej głupich zachowań :eviltong:

Posted

o nie, biedny Ventus..
Muszka jest tak śmieszna, sam jej widok rozśmiesza człowieka :loveu:
no Puniaczek już taki, jest, znalazłaby wreszcie dom... :(