Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chłopaki się lubią,a Iwan jest bardzo ostrożny do Seweryna.Wogóle dzieci lubi bardzo bo jak idziemy na ogród do sasiadki w odwiedziny to cieszy się na widok wszystkich dzieci.Na widok innych sasiadek tez :cool3:,na sasiadów nie zwraca uwagi.Do kotów nie jest agresywny,mało zwraca na nie uwagę.Ale może dlatego,ze wokół caly czas coś sie dzieje.Jeden wczoraj go zainteresował,bo dzieci go głaskały i był bardzo blisko nas,ale nie zachowywał się agresywnie-chyba tylko był go ciekawy.

Posted

No ideał jeszcze nie,ale chyba jestesmy na dobrej drodze.:lol:Zostalo u niego jeszcze to,ze jak je to lepiej nie podchodzić zbyt blisko-warczy i wciskanie sie do drzwi jak ktos wchodzi.

Posted

nowe fotki z wczoraj-pierwszy raz puszczony luzem,ale tylko w wodzie
niestety nie udał mi się uchwycić momentu jak pływał z abladorem-też czarnym i z pyska bardzo podobnym.Seweryn mówi,ze Iwan bawi się w krokodyla.Zawsze się czai a potem podskakuje i rzuca się na rzuconą rzecz.

Guest Ryniu123
Posted

Chyba ktoś pilnował aż miejsce się zwolni :(

Posted

brynia8506 napisał(a):
z ostatniej chwili-niedawno wróciłam do domu i dowiedziałam sie od brata,ze Iwan po tym jak został sam od 14 do 19 nic nie narozrabiał :-)

i tak ma byc:):)

Guest Ryniu123
Posted

Ogłaszać nie zaszkodzi (my też ogłaszamy) Najlepiej też w rejonie Dolnego Śląska, ale niekoniecznie. Duży plus, że jest OK do dzieci.