Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ryniu123 napisał(a):
Ogłaszać nie zaszkodzi (my też ogłaszamy) Najlepiej też w rejonie Dolnego Śląska, ale niekoniecznie. Duży plus, że jest OK do dzieci.

a ile zeszlo abym znalazla mniejsze dziecko...same po 12 roku zycia hihi
ale sie ciesze

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ryniu123 napisał(a):
Ogłaszać nie zaszkodzi (my też ogłaszamy) Najlepiej też w rejonie Dolnego Śląska, ale niekoniecznie. Duży plus, że jest OK do dzieci.

Kochani, jest tekst do ogloszen na watku?
Podpowiedzcie gdzie szukac ;)

Guest Ryniu123
Posted

Jutro Iwan będzie mieć swój event na FB i może też allegro - myślę, że nie będzie problemu z adopcją.
Gabrysiu mam nadzieję, że Iwan nie sprawia żadnych trudności i kłopotów?

Posted

Ryniu123 napisał(a):
Jutro Iwan będzie mieć swój event na FB i może też allegro - myślę, że nie będzie problemu z adopcją.
Gabrysiu mam nadzieję, że Iwan nie sprawia żadnych trudności i kłopotów?

Iwan jest grzeczny :-)Tylko jak ktos przychodzi do nas to dalej szaleje,ale uczymy go czekać-nie zniechecamy się :-)A mi udaje sie nawet stać przy nim jak je z miski,tylko jak ma kość to lepiej nie podchodzić.

Guest Ryniu123
Posted

brynia8506 napisał(a):
A mi udaje sie nawet stać przy nim jak je z miski,tylko jak ma kość to lepiej nie podchodzić.

Ale małymi kroczkami to trzeba ćwiczyć. Można założyć na jakiś kij rękawiczkę i powoli próbować, ale nie od razu.

Posted

[quote name='basia34']Gabrysiu Ja jak Iwan mial kosc to wystarczylo powiedziec zostaw ,To zostawial ja i czekal .podnosze.[/QUOTE]

Mi się wydaje,że Iwan sprawdza na ile może sobie pozwolić u nas.:lol:
Na zostawienie kości też przyjdzie czas.

Posted

[quote name='Ryniu123']Ale małymi kroczkami to trzeba ćwiczyć. Można założyć na jakiś kij rękawiczkę i powoli próbować, ale nie od razu.[/QUOTE]
powiedz zostaw idziemy na spacer i do drzwi.....

Posted

Iwan dziś został na spacerze pierwszy raz puszczony luzem :lol: Szedł grzecznie,nie uciekał,a jak go wołałam to przychodził.Co prawda była to droga przez las z dala od aut,ale jak na I raz było świetnie,a tak sie bałam,że poleci w sina dal :lol:Jutro jak sie uda to znów tam pójdziemy i zrobię fotki.