giselle4 Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Ryniu123 napisał(a):Ogłaszać nie zaszkodzi (my też ogłaszamy) Najlepiej też w rejonie Dolnego Śląska, ale niekoniecznie. Duży plus, że jest OK do dzieci. a ile zeszlo abym znalazla mniejsze dziecko...same po 12 roku zycia hihi ale sie ciesze Quote
fiorsteinbock Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Ryniu123 napisał(a):Ogłaszać nie zaszkodzi (my też ogłaszamy) Najlepiej też w rejonie Dolnego Śląska, ale niekoniecznie. Duży plus, że jest OK do dzieci. Kochani, jest tekst do ogloszen na watku? Podpowiedzcie gdzie szukac ;) Quote
brynia8506 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Kochani, jest tekst do ogloszen na watku? Podpowiedzcie gdzie szukac ;) Ryniu zrobił fajne ogłoszenie i zawarl duzo info na org. http://forum.labradory.org/viewtopic.php?t=5772 Quote
brynia8506 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Wczoraj miał dzień pieszczocha,chodził i zaczepiał ,żeby go podrapać po brzuszku i za uszkiem.:lol: Quote
brynia8506 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Kochany pieszczoszku w górę :lol: Niech znajdzie sie ludzik o dobrym sercu,który pokocha cie tak jak my i da ci miłość i ciepły domek do końca życia. Quote
basia34 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 ja bede mocno trzymala kciuki za mojego pupila. Quote
Guest Ryniu123 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Jutro Iwan będzie mieć swój event na FB i może też allegro - myślę, że nie będzie problemu z adopcją. Gabrysiu mam nadzieję, że Iwan nie sprawia żadnych trudności i kłopotów? Quote
brynia8506 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Ryniu123 napisał(a):Jutro Iwan będzie mieć swój event na FB i może też allegro - myślę, że nie będzie problemu z adopcją. Gabrysiu mam nadzieję, że Iwan nie sprawia żadnych trudności i kłopotów? Iwan jest grzeczny :-)Tylko jak ktos przychodzi do nas to dalej szaleje,ale uczymy go czekać-nie zniechecamy się :-)A mi udaje sie nawet stać przy nim jak je z miski,tylko jak ma kość to lepiej nie podchodzić. Quote
Guest Ryniu123 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 brynia8506 napisał(a):A mi udaje sie nawet stać przy nim jak je z miski,tylko jak ma kość to lepiej nie podchodzić. Ale małymi kroczkami to trzeba ćwiczyć. Można założyć na jakiś kij rękawiczkę i powoli próbować, ale nie od razu. Quote
basia34 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Gabrysiu Ja jak Iwan mial kosc to wystarczylo powiedziec zostaw ,To zostawial ja i czekal .podnosze. Quote
brynia8506 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='basia34']Gabrysiu Ja jak Iwan mial kosc to wystarczylo powiedziec zostaw ,To zostawial ja i czekal .podnosze.[/QUOTE] Mi się wydaje,że Iwan sprawdza na ile może sobie pozwolić u nas.:lol: Na zostawienie kości też przyjdzie czas. Quote
giselle4 Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [quote name='Ryniu123']Ale małymi kroczkami to trzeba ćwiczyć. Można założyć na jakiś kij rękawiczkę i powoli próbować, ale nie od razu.[/QUOTE] powiedz zostaw idziemy na spacer i do drzwi..... Quote
giselle4 Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 to jesscze podniose i pamietam Quote
brynia8506 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='giselle4']powiedz zostaw idziemy na spacer i do drzwi.....[/QUOTE] W stytuacji kiedy mówię do niego "idziemy" to rzuca wszystko-zostawia nawet kość i szaleje z radości.:lol: Quote
giselle4 Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 brynia8506 napisał(a):W stytuacji kiedy mówię do niego "idziemy" to rzuca wszystko-zostawia nawet kość i szaleje z radości.:lol: i tak ma byc idziemy i po sprawie:) Quote
brynia8506 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Iwan dziś został na spacerze pierwszy raz puszczony luzem :lol: Szedł grzecznie,nie uciekał,a jak go wołałam to przychodził.Co prawda była to droga przez las z dala od aut,ale jak na I raz było świetnie,a tak sie bałam,że poleci w sina dal :lol:Jutro jak sie uda to znów tam pójdziemy i zrobię fotki. Quote
Recommended Posts