Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwan jest naprawdę kochany.Uwielbia kontakt z ludźmi,a do dzieci jest spokojny.Tylko jak na psa dziwi mnie,ale i zachwyca,że wogóle nie zwrócił dziś uwagi na zaczepki psów a już całkiem zadziwił mnie jego brak reakcji na koty.

Posted

Może być takim łagodnym psem ,ale tez może być na razie onieśmielony nowa sytuacją i pokazać swoje JA za parę dni.
Miejmy nadzieję ,że pierwsza opcja będzie prawdziwa.

Posted

Ponadto jak wspomniał Ryniu o mało nie pływałam w rzece-ma w sobie naturę labka i kocha wodę,bo bez zaproszenia wskoczył,a mnie pociągnął za sobą :-) Później był z nami w gościach i był bardzo grzeczny.Na spacerze jest grzeczny i nikogo nie zaczepia :-)Ciut ciągnie,ale to opanujemy :-),ale jak byl ze mna sam na dłuuugim spacerze to jak mówiłam "noga" to po 5min.sie przyzwyczaił, że trzeba być koło nogi-chyba,że Basia,albo Giselle go nauczyły ;-)

Posted

Staje na baczność i macha ogonem,gdy mój mąż idzie w jego stronę,a gdy do niego mówi to już ma szajbę :-) Lubi łapać piłeczkę,choć droczy się,żeby ją oddać-podchodzi do ręki i czeka :-)

Posted

brynia8506 napisał(a):
Iwan jest naprawdę kochany.Uwielbia kontakt z ludźmi,a do dzieci jest spokojny.Tylko jak na psa dziwi mnie,ale i zachwyca,że wogóle nie zwrócił dziś uwagi na zaczepki psów a już całkiem zadziwił mnie jego brak reakcji na koty.

Naprawdę wierzę,że będzie tak jak dziś-tyle psów co mineliśmy dziś to dość dużo jak na kilka spacerów,a on tylko do jednego malutkiego podszedl bo chciał się pobawić :-)

Posted

brynia8506 napisał(a):
Ponadto jak wspomniał Ryniu o mało nie pływałam w rzece-ma w sobie naturę labka i kocha wodę,bo bez zaproszenia wskoczył,a mnie pociągnął za sobą :-) Później był z nami w gościach i był bardzo grzeczny.Na spacerze jest grzeczny i nikogo nie zaczepia :-)Ciut ciągnie,ale to opanujemy :-),ale jak byl ze mna sam na dłuuugim spacerze to jak mówiłam "noga" to po 5min.sie przyzwyczaił, że trzeba być koło nogi-chyba,że Basia,albo Giselle go nauczyły ;-)

mowilam tylko do nogi i szedl spokojnie
ale pierwsze wyjscie ze schronu koszmar...byl malo wybiegany...sorry

Posted

brynia8506 napisał(a):
Nie dość,że już późno,a ja walczyłam z programem do tel. to jeszcze niestety fotek nie mogę wstawić,a walczyłam tyle czasu :placz:

spokojnie ....wszystko powolutku...dasz rade:) i bardzo dziekuje

Posted

Iwan da sie szybko wszystkiego nauczyc ,jest psem ,ktory szybko reaguje na rozkazy .jak powiesz poloz kosc to robi to poslusznie.Dasz rade cioteczko ja to wiem.Dziekuje bardzo wszystkim za pomoc.