Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hej dziewczyny,znalazlam ogloszenie na opolskiej stronie ze pani szuka labka do adopcji to jej nr 782-850-716 z dopiskiem dzw po 15....moze wam sie przyda a w razie co ja moge zrobic PA bo to moja okolica.

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nasz Iwan kochany ma szanse na miłość na stałe :lol::multi:Pani Kinga,jesli dobrze zrozumiałam z Dzierzoniowa koniecznie chce go zaadoptować i wczoraj jak rozmawiałyśmy przez telefon to prosiła by Iwana już nikomu nie oddawać.Obecnie czekamy na wizytę przedadopcyjną u Pani Kingi.Jeśli wszystko pójdzie jak po masle to w połowie listopada(wczesniej nie może) Iwan pojedzie do Swojego Domu na Zawsze :lol:

Guest Ryniu123
Posted

Grażynko po wizycie napisz mi na PW lub na maila co i jak. Myślę, że wszystko powinno być OK

Posted

giselle4 napisał(a):
a ja zakreconajak słoik
ale wizyta wypadla ok...:)
wracaj i beadz szczesliwy
Gabi sobie poplacze:(

Płakać napewno będę ze szczęścia,że ma dobrą rodzinę i z tęsknoty bo żal się rozstawać z takim kochanym pieszczochem,który zawsze jak wracam do domu wita mnie z wielką radością :)

Guest Ryniu123
Posted

basia34 Iwan w nowym domu będzie w połowie listopada, z uwagi na to że DS ma dawno uzgodniony termin sanatorium. Gabrysia będzie się jeszcze mogła troszkę nacieszyć Iwanem :)

Posted

Ja ciesze sie kazda chwila spedzona z Iwanem odkąd do nas trafił :lol:
Ale najbardziej bedzie mi brakować jego powitań i przytulania sie:-(
Najwazniejsze,ze bedzie miał dobry domek i napewno będzie szczesliwy,a wtedy i ja bede szczesliwa.

Guest Ryniu123
Posted

Basia spokojnie, tematu nikt nie podnosi, bo Iwan ma już zaklepany domek. Ja tylko nie mogę się doczekać :) Iwan już by mógł się przyzwyczajać do nowego domku a on bidulek przyzwyczaja się ale do DT :) Ale trudno inaczej nie można. Będzie dobrze

Guest Ryniu123
Posted

[quote name='brynia8506']A czy Kinga mówiła kiedy dokładnie przyjeżdża po Iwana?[/QUOTE]

Z tego co pamiętam około 15 listopada. Przy okazji nie trzeba karmy?