Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asika5 napisał(a):
Aga finansowo nie pomoge bo sama ledow opłacam Mikiego to chociaz banerkiem poszpanuje:)
Banerek, rzecz bardzo ważna:), spoko;)

W tym tygodniu kicia zmienia adres tymczasowy, przenosi się do kaszanki:)

Dla psiura Jaśkowego szykuję bazarek, szperać w portfelu i odkładać proszę;)

Posted

azalia napisał(a):
Ciekawe co u Negro?

No właśnie.Jaśku Jaśku co u Ciebie? czy ciotka Dreag odwiedzała Ciebie dzisiaj? czy fotek narobiła? czy podzieli się z innymi ciotkami wieściami ?

Posted

Podzieli, podzieli:)
U Jasia ok, chodzi na długaśne kilkukilometrowe spacery ze swoją psią przyjaciółeczką. Załatwia się tylko i wyłącznie na zewnątrz posesji, w obrębie ani siusiu ani kupki;).
Dziś siedzieliśmy w domu, więc Jasio nawet nie miał ochoty ruszyć dupką. Ale jak ostatnio byli goście, to Jasiek razem grillował:razz:.

Jak ludziki idą spać na górę, to staje przy schodach i zagląda, chciałby, ale się boi:roll:, bo schody z dziurami.

Jasiek ma codzienną porcję czesanka, jest też po pierwszej kąpieli. Jest czyściutki i taki "pomniejszony", połowę psa:crazyeye:. Ale za to nabiera arystokratycznego wyglądu:cool3:.

Dalej się boi podniesionej ręki, ale już nie reaguje takim przerażeniem, choć źrenice robią się momentalnie olbrzymie.

Ma coś z tylną nóżką:shake:, jakieś stare uszkodzenie. Już pod blokiem widziałam, że czasem podkulewał i jakoś tak dziwnie stawiał kroki patrząc od tyłu, ale myślalam, że może ktoś akurat uderzył, albo coś innego. Okazuje się jednak, że bioderko jakoś nieprawidłowo ustawione.

Jak na razie ŻADNEGO telefonu w sprawie adopcji ani Jaśka, ani kici:shake:. Raz dzwoniła pani posłuchać o kotce, ale podziękowała "na razie".

Buziaczki Jaśka z Niką na powitanko:)

Kicia nazywana Manią już po sterylce, dochodzi do siebie u kaszanki. Po przywiezieniu pojechała prosto na zabieg o 17.30, potem nieprzytomna trafiła pod nowy tymczasowy adres;) Mam nadzieję, że dogada się z psem (którego miałam okazję poznać:)) i kotem rezydentami. Czekam na wieści i zdjęcia od Ani.

Posted

No tak Kami na chłopaka i Wojtka, Jaśko ma dziewczynę :) A Mańka ma nowy tymczas, Kaszanka ma nowego kota :) A kot po sterylizacji.
Czyli wszystko ok. tylko ta łapa Jaśka ...
Ale on bosko wygląda w szelkach :) i te oczyska jego śliczne a nos brązowiutki. Nic tylko się zakochać i brać :)

Posted

Kaszanka ma dobrą rękę do adopcji, po kilku godzinach kita miała dom;).

A było tak: zabrałam Manię ze łzami w oczach domowników:roll:.
Późnym wieczorem telefon, że tak smutno, juz się do niej przyzwyczaili, nie stoją już jej miski, córka (23l.) popłakuje, bo kicia ostatnio spędzała z nią cały czas, spały razem w namiocie - jak u Ani to nie dom stały, to po co ma przechodzić z rąk do rąk - przywoź z powrotem:crazyeye:.

I Mania wczoraj wróciła na swoje, jako już pełnoprawny, domowy, piąty kot. Tak się zarzekali i prosili, że nie może zostać, żeby znaleźć jej dom, a tu masz:eviltong:.

Ekspresowa adopcja:multi:.

Posted

jaanna019 napisał(a):
Hehehhe sputaj Anię czy nie chce przypadkiem innej kotki ;)

Ja potrzebuję pilnie DT dla 3 miesięcznej kici. Może Ania się skusi? Pomogę z ogł.

Posted

dreag napisał(a):
Kaszanka ma dobrą rękę do adopcji, po kilku godzinach kita miała dom;).

A było tak: zabrałam Manię ze łzami w oczach domowników:roll:.
Późnym wieczorem telefon, że tak smutno, juz się do niej przyzwyczaili, nie stoją już jej miski, córka (23l.) popłakuje, bo kicia ostatnio spędzała z nią cały czas, spały razem w namiocie - jak u Ani to nie dom stały, to po co ma przechodzić z rąk do rąk - przywoź z powrotem:crazyeye:.

I Mania wczoraj wróciła na swoje, jako już pełnoprawny, domowy, piąty kot. Tak się zarzekali i prosili, że nie może zostać, żeby znaleźć jej dom, a tu masz:eviltong:.

Ekspresowa adopcja:multi:.

Hi, kochane ludziska:):):)

Posted

gawronka napisał(a):
Czytałam, widziałam. Wyszedł jak gwiazda :cool3:

Fakt, specjalnie kupiłam, co by mieć na pamiątkę;)
Czekam na telefony, ale na razie cisza. Może przed burzą;)