Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kaszanka']Dreag nie ma i nie wiem do kogo odezwac się w sprawie kici? :)
Ostatnio w zgodzi e jestem z mężem - wiec może dla równowagi zdecydowąłąmbym przygarniecie tej kici do siebie? :)[/QUOTE]

Za dużo zgody też nie dobrze :diabloti: To co? Zabierasz kotę ?:cool3:

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wow kaszanka ale super, widziałam, że dreag szukała kici domku, widziałam ogłoszenia na BO, ona taka piękna! super, że ją zabierasz:multi:

Guest monia3a
Posted

[quote name='kaszanka']Dziewczyny ale ja ja na tymczas biorę nie na stałe :)[/QUOTE]

Mam nadzieję, że bierzesz pod uwagę, że koty mogą się nie dogadać i lać się na początku??

Posted

[quote name='kaszanka']Dziewczyny ale ja ja na tymczas biorę nie na stałe :)[/QUOTE]
Tak tak :) Tak sobie wmawiaj :) Moja ciotka też tak sobie wmawiała przy każdym kocie. obecnie ma ich 6 :)

Posted

udalo sie odebrac z poczty kropelki :multi:
ale w miedzyczasie tz wyrzucil mi koperte z twoim adresem :cool3:, wiec jak wstaniesz to przeslij mi na pw - dzieki
zalacze do fiolki ksero pudelka z instrukcja obslugi ;)
niestety ten specyfik wystarcza tylko na 3 tygodnie... :(

Posted

Już jestem;) fajnie było, ale jak się skończyło, niestety. Widzę nowe wieści, ale muszę sprawdzić, co z kotem i Jaśkiem, mam nadzieję, że wszystko w porządku. Na razie zaczęłam powrót od chirurgicznego wyrwania zęba i nie mogę jakiś czas gadać;)

Posted

Tak jak mówiłam, na razie nie mogę rozmawiać, więc nie mogę zadzwonić i się dowiedzieć. Cierpliwości;) Jak będę mogła, natychmiast dam znać:)

Posted

No dobra, mam wieści:bluepaw:.

Jasiek się socjalizuje :cool2: . Za opiekunką chodzi jak cień, ona jest z nim całymi dniami. Jak gdzieś wychodzi to piszczy. Dużo ostatnio chodzą na spacery :painting: . Na podwórku jeszcze nie puszczają go tak bardzo samopas, ale już za bardzo nie rwie do płotu w celu wiadomym:roll:.
Uwielbia się z jedną suczką, z drugą babcią ma na pieńku, bo ona lezie na chama, on warczy, a ona glucha nie słyszy:p. Koty chodzą mu koło nosa:)
Na inne zwierzaki już nie jest tak miło nastawiony jak pod blokiem, teraz jest KTOŚ :wolfie:i wara od jego stada. Mówią, że z nim jeszcze wiele pracy, ale widać znaczną poprawę.
Ma humorki, czasem wychodzi z domu po schodach bez problemu, czasem nie bardzo chce sam. W domu już się nie załatwia, wcześniej czasem mu się zdarzyło.

Kicia :kociak:- odrobaczona, bardzo przytulaszcza, zrobiła sobie miejsce gdzieś pod gankiem i tam śpi. Jak mocno padało zabrali ją do domu, była grzeczna całą noc, nie załatwiła się nigdzie, trzymała.
Dopytują kiedy ją zabiorę jak obiecałam. A tu było 2 chętnych i się wykruszyli:shake:.
Do trzech razy sztuka:razz:. Mam nadzieję, że zgłoszony tymczas aktualny i był miły dla mężusia jak radzono;).
Dzwoniłam do kaszanki, ale poza zasięgiem lub wyłączona. Pewnie odezwie się później.
Ania, czekam jutro na wieści, kiedy Ci przywieźć lokatorkę:confused:.

Posted

Wybieram, po kota dla kaszanki;).
To od niej zależy kiedy chce otrzymać następne 4 łapy, ją gnębcie:evil_lol: .
To trochę dalsza wyprawa, nie mam możliwości za często tam bywać. Tym razem przy okazji mam jeszcze w tych stronach osobistą sprawę do załatwienia, to uda mi się za raz to zrobić. I jest mi właściwie obojętne jakiego dnia pojadę, byle szybko;).
A jak już tam będę to zdjęcia murowane:)!
Zaraz na osłodę jakieś zdjątko wyskrobię z mojej kolekcji:razz:

Ulubiona sosenka pod którą można się chować przed światem;)

Fajnie się pogrzać przy ciepłym miejscu na ognisko

Typowa minka niepewności

Guest monia3a
Posted

Oberwało się kasznace za prawdę :D a przede wszystkiem niesprawiedliwie, bo jeszcze dwie dogomaniaczki powinny dostać bana po równo cóż miejmy nadzieję, że na krótko ;)

Posted

Same dobre wieści. Bardzo cieszę się, że chłopak robi postępy. Jest prześlicznym psiakiem, szybko powinien znaleźć domek. Super, że jest DT dla kici wreszcie będzie bezpieczna :)