suślik Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='kaszanka']Dreag nie ma i nie wiem do kogo odezwac się w sprawie kici? :) Ostatnio w zgodzi e jestem z mężem - wiec może dla równowagi zdecydowąłąmbym przygarniecie tej kici do siebie? :)[/QUOTE] Za dużo zgody też nie dobrze :diabloti: To co? Zabierasz kotę ?:cool3: Quote
yup Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 wow kaszanka ale super, widziałam, że dreag szukała kici domku, widziałam ogłoszenia na BO, ona taka piękna! super, że ją zabierasz:multi: Quote
Vicky62 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Kaszanka chociaz bądź z mężem w zgodzie za nim kicie zabierzesz ;-) Quote
kaszanka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Dziewczyny ale ja ja na tymczas biorę nie na stałe :) Quote
gawronka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='kaszanka']Dziewczyny ale ja ja na tymczas biorę nie na stałe :)[/QUOTE] Pożyjemy zobaczymy :cool3: Fox też miał być tymczasem :diabloti: Quote
Guest monia3a Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='kaszanka']Dziewczyny ale ja ja na tymczas biorę nie na stałe :)[/QUOTE] Mam nadzieję, że bierzesz pod uwagę, że koty mogą się nie dogadać i lać się na początku?? Quote
kaszanka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Wiem wiem, ale mój Despero to wielki dżentelmen więc mam nadzieję - że będzie git :) Quote
suślik Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='kaszanka']Dziewczyny ale ja ja na tymczas biorę nie na stałe :)[/QUOTE] Tak tak :) Tak sobie wmawiaj :) Moja ciotka też tak sobie wmawiała przy każdym kocie. obecnie ma ich 6 :) Quote
Marycha35 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Hi, hi, Despero, supero imię:) To po Pitbullu?;)Filmie. Quote
kaszanka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Nie po bajeczce o dzielnej myszcze Despero, która niczego się nie bała,a miała uszy tak wielkie, ze potrafiła latać :) Quote
kakadu Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 udalo sie odebrac z poczty kropelki :multi: ale w miedzyczasie tz wyrzucil mi koperte z twoim adresem :cool3:, wiec jak wstaniesz to przeslij mi na pw - dzieki zalacze do fiolki ksero pudelka z instrukcja obslugi ;) niestety ten specyfik wystarcza tylko na 3 tygodnie... :( Quote
dreag Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Już jestem;) fajnie było, ale jak się skończyło, niestety. Widzę nowe wieści, ale muszę sprawdzić, co z kotem i Jaśkiem, mam nadzieję, że wszystko w porządku. Na razie zaczęłam powrót od chirurgicznego wyrwania zęba i nie mogę jakiś czas gadać;) Quote
dreag Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Kaszanka, coś Ty nabroiła?;) Wiem, że nie możesz odpowiedzieć:eviltong:. Jakby co, mam Twój numer:) Quote
Szarotka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 azalia napisał(a):Jak się miewa Negro? I co z tym pieskiem ??a kaszanke zbanowali ......... Quote
dreag Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Tak jak mówiłam, na razie nie mogę rozmawiać, więc nie mogę zadzwonić i się dowiedzieć. Cierpliwości;) Jak będę mogła, natychmiast dam znać:) Quote
dreag Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 No dobra, mam wieści:bluepaw:. Jasiek się socjalizuje :cool2: . Za opiekunką chodzi jak cień, ona jest z nim całymi dniami. Jak gdzieś wychodzi to piszczy. Dużo ostatnio chodzą na spacery :painting: . Na podwórku jeszcze nie puszczają go tak bardzo samopas, ale już za bardzo nie rwie do płotu w celu wiadomym:roll:. Uwielbia się z jedną suczką, z drugą babcią ma na pieńku, bo ona lezie na chama, on warczy, a ona glucha nie słyszy:p. Koty chodzą mu koło nosa:) Na inne zwierzaki już nie jest tak miło nastawiony jak pod blokiem, teraz jest KTOŚ :wolfie:i wara od jego stada. Mówią, że z nim jeszcze wiele pracy, ale widać znaczną poprawę. Ma humorki, czasem wychodzi z domu po schodach bez problemu, czasem nie bardzo chce sam. W domu już się nie załatwia, wcześniej czasem mu się zdarzyło. Kicia :kociak:- odrobaczona, bardzo przytulaszcza, zrobiła sobie miejsce gdzieś pod gankiem i tam śpi. Jak mocno padało zabrali ją do domu, była grzeczna całą noc, nie załatwiła się nigdzie, trzymała. Dopytują kiedy ją zabiorę jak obiecałam. A tu było 2 chętnych i się wykruszyli:shake:. Do trzech razy sztuka:razz:. Mam nadzieję, że zgłoszony tymczas aktualny i był miły dla mężusia jak radzono;). Dzwoniłam do kaszanki, ale poza zasięgiem lub wyłączona. Pewnie odezwie się później. Ania, czekam jutro na wieści, kiedy Ci przywieźć lokatorkę:confused:. Quote
suślik Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 dreag napisał(a):No dobra, mam wieści:bluepaw:. Dobre wieści :) A wybierasz się do Jaśka ? Może jakieś fotki zrobisz? Zaprezentujesz chłopaka? Quote
dreag Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Wybieram, po kota dla kaszanki;). To od niej zależy kiedy chce otrzymać następne 4 łapy, ją gnębcie:evil_lol: . To trochę dalsza wyprawa, nie mam możliwości za często tam bywać. Tym razem przy okazji mam jeszcze w tych stronach osobistą sprawę do załatwienia, to uda mi się za raz to zrobić. I jest mi właściwie obojętne jakiego dnia pojadę, byle szybko;). A jak już tam będę to zdjęcia murowane:)! Zaraz na osłodę jakieś zdjątko wyskrobię z mojej kolekcji:razz: Ulubiona sosenka pod którą można się chować przed światem;) Fajnie się pogrzać przy ciepłym miejscu na ognisko Typowa minka niepewności Quote
suślik Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 A jak gnębić jak ona zabanowana i zbanowana i w ogóle :/ telepatycznie ją zgnębię :) Quote
Guest monia3a Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Oberwało się kasznace za prawdę :D a przede wszystkiem niesprawiedliwie, bo jeszcze dwie dogomaniaczki powinny dostać bana po równo cóż miejmy nadzieję, że na krótko ;) Quote
edek Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Same dobre wieści. Bardzo cieszę się, że chłopak robi postępy. Jest prześlicznym psiakiem, szybko powinien znaleźć domek. Super, że jest DT dla kici wreszcie będzie bezpieczna :) Quote
gawronka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 pyskówka była na wątku z Pipi ale czy ja wiem ,że aż taka żeby zbanować Kaszankę? :roll: No ale nie mi o tym decydować Quote
Recommended Posts