danavas Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 [quote name='Awit']No ładnie, nikt nie zajrzał do Szarika....:-) Dostałam 10zł stałej od Danavas dla Szarika. Słuchajcie, a można już tak zacząć ogłaszać Szarika?[/QUOTE] jasne koniecznie...:) nie ma co czekać....powiecie przy pierwszej rozmowie ze piesek wymaga wiecej uwagi..moze akurat.... Quote
inka33 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Hop-PSA, hop-PSA, hop-PSA-sa! Niech nie wraca do lasa! W górę uszy, w górę ogon, musisz mieć swojego KOGOŚ! Quote
Awit Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 :-) poetkę mamy:-) Danavas, przy 1 szej rozmowie mówisz.... Ciekawe kiedy taka będzie:-) Quote
Awit Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Nie dzwoniłam do P.Małgosi, mam nadzieję, że Szarik już nie pożycza karmy i je swoją:-) Quote
danavas Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='Awit']:-) poetkę mamy:-) Danavas, przy 1 szej rozmowie mówisz.... Ciekawe kiedy taka będzie:-)[/QUOTE] głowa do góry ciotka...i na Szarika przyjdzie czas.... Quote
Czorcik Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 myślę , ze już na całego się rozbrykał w Nosku :) Quote
Awit Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Witam cioteczki i Szariczka:-) Wczoraj zabrano mi neta i cały dzień nie oglądałam monitora od komp:-) Quote
Czorcik Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 24 września albo 25 szykuje się wyjazd w odwiedziny . ktoś chetny ? Quote
Awit Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Ciekawe kto chętny:-) Od razu bym oddała szeleczki za te zjedzone. Kupiłam Szariczkowi ogłoszenia za 6zł. Lada dzień wyjdą. Trzymajmy choć troszkę kciuki. Muszę też go u siebie wrzucić. Zawsze to kilka więcej. Quote
sylwiaso Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Szariczku w górę chłopie!będzie dobrze!trzymamy kciuki! Quote
Kocurek Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Oj zeby ogloszenia przyniosly Szariczkowi domek kochajacy.... Quote
inka33 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='Czorcik']24 września albo 25 szykuje się wyjazd w odwiedziny . ktoś chetny ?[/QUOTE] Tak daleko to jedziesz, a do zbója na Bródno, to co...?! :mad: Ja bym chciała chcieć, ale chyba nie mogę... może kiedyś... :-( Pozdrówcie P. Małgosię! :cool1: A może moglibyście zapytać, jak Kajt reagował na Jej męża po jego powrocie do domu po dłuższej niż "podwórkowa" nieobecności...? :crazyeye: Może to trochę spamowo wyszło, ale na hoPSAnie też dobre...! :diabloti: Quote
inka33 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='Awit']:-) poetkę mamy:-)[/QUOTE] No, zdarza mi się... :oops: Quote
Czorcik Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='inka33']Tak daleko to jedziesz, a do zbója na Bródno, to co...?! :mad: Ja bym chciała chcieć, ale chyba nie mogę... może kiedyś... :-( Pozdrówcie P. Małgosię! :cool1: A może moglibyście zapytać, jak Kajt reagował na Jej męża po jego powrocie do domu po dłuższej niż "podwórkowa" nieobecności...? :crazyeye: Może to trochę spamowo wyszło, ale na hoPSAnie też dobre...! :diabloti:[/QUOTE] Kajt bardzo lubił p. Grzeska. Szarik tez bardzo lubi tego pana. jak tylko słyszy głos p. Grzeska to mu ogon chodzi :) Quote
inka33 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='Czorcik']Kajt bardzo lubił p. Grzeska. Szarik tez bardzo lubi tego pana. jak tylko słyszy głos p. Grzeska to mu ogon chodzi :)[/QUOTE] Ja może lepiej potem na Kajtunowym napiszę, o co chodzi... Uściskajcie wszystkie sierściuchy od ciotki inki. :) Quote
anka_szklanka Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 byłam z moim synkiem, Szariczek aż sie cały trzęsie jak go widzi. Psiak jest cudowny, idealny, do psów, do dzieci, do ludzi, taki strasznie mądry i kochany :) Quote
Awit Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Dobry wieczór cioteczki i Szariczku:-) Anka_szklanka dziś miałam dzwonić, zapytać jak żyjecie, czy jedzonko doszło, ale jak skończyłam gadać przez telefon, to już ciut późno było, pomyślałam, że może śpią. Ale widzę, że Szarik szczęśliwy, i jak czytam jak go opisujesz to czuję się taka szczęśliwa, że jest u Was:loveu: Powiedz P.Małgosi, że to, że ja nie dzwonię ciągle to nie dlatego, że mnie nie interesuje, ale po prostu wiem, że ma dobrze, to i po co będę wydzwaniała... Ale jutro zadzwonię:-) Quote
Recommended Posts